Friday, June 5, 2015

Komisen Kelapan Klikjer.com


Syukur alhamdulillah, saya berjaya dapat komisen buat kali kelapan daripada affiliate Klikjer.com. Walaupun tak sekencang dan hebat macam rakan blogger saya +reez chenta yang berjaya dalam program affiliate Klikjer.com ini, tapi saya sangat gembira kerana membuktikan bahawa blog boleh jana income dengan baik menerusi program affiliate percuma.

Rakan blogger saya itu memang power, selalu jadi top 10 carta affiliate Klikjer.com sehingga boleh terbitkan sebuah ebook khas untuk dijadikan panduan buat rakan-rakan blogger yang ingin buat duit dengan platform affiliate Klikjer.com. Nak jenguk-jenguk boleh klik pautan ini - Rahsia Klikjer.com. Manalah tahu kot-kot ada di antara anda mahu gunakan teknik-teknik buat duit yang terkandung dalam panduan tu.

Komisen Kelapan Klikjer.com

Komisen Kelapan Klikjer.com
Komisen Klikjer.com yang saya dapat ini merupakan komisen kali kelapan dan merupakan komisen Klikjer untuk bulan Jun bagi sales bulan Mei 2015. Bulan Mei 2015, saya juga berjaya buat duit dengan Klikjer.com ini dan telah terima dengan selamatnya komisen Klikjer.com ketujuh.

Alhamdulillah, banyak produk-produk terbaik di Klikjer.com yang boleh dijual secara online untuk mendapat komisen setiap bulan.

Tips Buat Duit Affiliate Klikjer.com

Salah satu tips buat duit dengan Klikjer.com yang ingin saya kongsikan ...

Pilih satu produk yang anda yakin, dan mengandungi ilmu yang bermanfaat untuk dikongsikan. Promosi produk itu di dalam blog post anda selama sebulan. Hanya satu produk, jangan banyak ... jadikan blog post anda itu sebagai sandaran untuk dikongsikan di laman sosial, in Sha Allah, anda akan dapat komisen pertama anda daripada affiliate Klikjer.com.

Belum daftar dengan program affiliate Klikjer? Boleh baca entri saya - Cara Daftar Program Affiliate Klikjer.com

Semoga bermanfaat.


Komisen Kelapan Klikjer.com
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

8 komen

Tulis komen
avatar
05 June, 2015 00:27 delete

Rasa macam nak cuba, tapi nak fokuskan ashadee dulu..kang kalau rembat semua yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran =)

Reply
avatar
05 June, 2015 00:32 delete

Betul tu .. saya pun sebab nampak income affiliate ashadee pun dah makin baik sehari ke sehari, so saya pun cubalah klikjer. Makan tahun juga komisen pertama nak dapat dari klikjer.com ni

Reply
avatar
05 June, 2015 01:37 delete

tahniah..nad tak mampu buat..

Reply
avatar
05 June, 2015 10:43 delete

tahniah HH..semoga bertambah2 lagi hendaknya rezeki ini

Reply
avatar
05 June, 2015 17:32 delete

Terima kasih .. jangan lupa .. cubalah tips yang diberikan tu, mungkin income komisen klikjer akan jadi milik anda pula .. :)

Reply
avatar
05 June, 2015 17:33 delete

Terima kasih .. in Sha Allah .. semoga rezeki yang saya dapat ini diberkati Allah S.W.T hendaknya.

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive