Langkau ke kandungan utama

Komisen Kelapan Klikjer.com

Syukur alhamdulillah, saya berjaya dapat komisen buat kali kelapan daripada affiliate Klikjer.com. Walaupun tak sekencang dan hebat macam rakan blogger saya +reez chenta yang berjaya dalam program affiliate Klikjer.com ini, tapi saya sangat gembira kerana membuktikan bahawa blog boleh jana income dengan baik menerusi program affiliate percuma.

Rakan blogger saya itu memang power, selalu jadi top 10 carta affiliate Klikjer.com sehingga boleh terbitkan sebuah ebook khas untuk dijadikan panduan buat rakan-rakan blogger yang ingin buat duit dengan platform affiliate Klikjer.com. Nak jenguk-jenguk boleh klik pautan ini - Rahsia Klikjer.com. Manalah tahu kot-kot ada di antara anda mahu gunakan teknik-teknik buat duit yang terkandung dalam panduan tu.

Komisen Kelapan Klikjer.com

Komisen Kelapan Klikjer.com
Komisen Klikjer.com yang saya dapat ini merupakan komisen kali kelapan dan merupakan komisen Klikjer untuk bulan Jun bagi sales bulan Mei 2015. Bulan Mei 2015, saya juga berjaya buat duit dengan Klikjer.com ini dan telah terima dengan selamatnya komisen Klikjer.com ketujuh.

Alhamdulillah, banyak produk-produk terbaik di Klikjer.com yang boleh dijual secara online untuk mendapat komisen setiap bulan.

Tips Buat Duit Affiliate Klikjer.com

Salah satu tips buat duit dengan Klikjer.com yang ingin saya kongsikan ...

Pilih satu produk yang anda yakin, dan mengandungi ilmu yang bermanfaat untuk dikongsikan. Promosi produk itu di dalam blog post anda selama sebulan. Hanya satu produk, jangan banyak ... jadikan blog post anda itu sebagai sandaran untuk dikongsikan di laman sosial, in Sha Allah, anda akan dapat komisen pertama anda daripada affiliate Klikjer.com.

Belum daftar dengan program affiliate Klikjer? Boleh baca entri saya - Cara Daftar Program Affiliate Klikjer.com

Semoga bermanfaat.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Rasa macam nak cuba, tapi nak fokuskan ashadee dulu..kang kalau rembat semua yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu .. saya pun sebab nampak income affiliate ashadee pun dah makin baik sehari ke sehari, so saya pun cubalah klikjer. Makan tahun juga komisen pertama nak dapat dari klikjer.com ni

      Padam
  2. tahniah..nad tak mampu buat..

    BalasPadam
  3. tahniah HH..semoga bertambah2 lagi hendaknya rezeki ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih .. in Sha Allah .. semoga rezeki yang saya dapat ini diberkati Allah S.W.T hendaknya.

      Padam
  4. Balasan
    1. Terima kasih .. jangan lupa .. cubalah tips yang diberikan tu, mungkin income komisen klikjer akan jadi milik anda pula .. :)

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…