Langkau ke kandungan utama

Cara Mudah Pantas Bina Website Affiliate Sendiri

Saya sering tertanya-tanya, bagaimanakah cara paling mudah dan pantas untuk bina satu website affiliate sendiri? Manalah tahu kot-kot pada satu hari nanti, saya akan ada produk sendiri untuk dipasarkan, dan saya memerlukan bantuan affiliate untuk mempromosikannya secara sukarela. Alhamdulillah, saya telah temui satu cara paling mudah dan pantas untuk bina website affiliate sendiri dengan kos yang rendah, malah segala-galanya berkaitan sistem dan pemasaran affiliate telah tersedia dengan sendirinya.

Terima kasih kepada sistem Nichify. Nichify memberikan peluang untuk membina dengan mudah dan pantas sebuah website affiliate yang mesra SEO serta dilengkapi segala senjata pemasaran online. Nichify ada sistem langganan email untuk mengumpul database pelanggan. Malah, ia dilengkapi dengan sistem pemasaran email termasuklah follow-up email, opt-in serta autoresponder.

Cara Mudah Pantas Bina Website Affiliate Sendiri

Cara Mudah Pantas Bina Website Affiliate Sendiri

Segalanya telah tersedia. Apa yang perlu dilakukan hanyalah mendaftarkan diri untuk mencuba sistem Nichify ini, dan lihat bagaimana laman web yang dibina menerusi Nichify bertindak sebagai tools yang sangat berkesan di dalam pemasaran online.

Tawaran bina laman web affiliate dengan mudah dan pantas yang tidak seharusnya anda lepaskan!

Screen Shot Website Saya Membuktikannya

Saya tak pandai nak cerita lebih-lebih, tapi anda boleh lihat sendiri beberapa screen-shot sistem Nichify yang dipunyai oleh saya sendiri. Dan paling seronok, anda tidak perlu kerja keras untuk memastikan laman web ini berada di rank #1 enjin carian Google - bergantung dengan kata kunci yang digunakan untuk mempromosikan produk-produk anda.

Cara Mudah Pantas Bina Website Affiliate SendiriUntuk melihat samada apa yang telah saya bina menerusi Nichify ini mesra SEO atau tidak, maka saya mengujinya di laman enjin carian Google, dan di bawah ini adalah hasilnya ...

Laman web yang saya bina guna Nichify (panduanbloggerbuatduit.rapidniche.com) terus dapat rank #1 dalam Google! Tak perlu pun saya bina backlink, atau mendapatkan PR yang bagus untuk website ini. Ianya hasil yang sungguh mengagumkan saya.
  • Laman web dibina dalam masa 5 minit.
  • Terus mendapat rank yang sangat baik di enjin carian Google!

Sangat Sesuai Untuk Promosi Bisnes dan Produk Secara Online

Nichify bukan hanya untuk bina laman web bagi mempromosikan produk affiliate, tetapi apa jua perniagaan dalam talian (bisnes online) dengan mudah. Dengan sistem Nichify, anda menjimatkan masa untuk kaji dan gunakan teknik SEO. Segalanya disediakan, hanya masukkan keyword yang anda mahukan, dan in Sha Allah, anda boleh lihat bagaimana apa yang telah saya buktikan di atas.

Berminat untuk memiliki laman web seperti saya, dan dengan mudahnya mempromosikan bisnes dan produk anda secara online, maka saya syorkan anda untuk mendapatkannya segera ....

Hanya klik pautan ini - Bina Website Bisnes Mesra SEO Dalam Masa 5 Minit!

Dan jangan risau, laman web bisnes yang anda buat telah siap sedia mesra peranti (mobile-friendly) tanpa perlu anda cari template atau ubah apa-apa koding yang merumitkan.

Jangan biarkan orang lain ambil tempat laman web anda di enjin carian, sediakan segera laman website bisnes dan produk anda dalam masa 5 minit ....


Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…