Tomyam Seri Dayang Parit Buntar

AI Trade
Tomyam Seri Dayang Parit Buntar - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Tomyam Seri Dayang Parit Buntar- Sedap dan Puas Hati

Tomyam Campur Paling Syok di Restoran Seri Dayang Parit Buntar
Tomyam Campur Paling Syok di Restoran Seri Dayang Parit Buntar




Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

8 Comments

  1. peh HH, tgk warna dia pun terliur~

    ReplyDelete
  2. Bestnya tomyam. All time fev tu sejak kecik lagi.

    ReplyDelete
  3. wow sedapnya dapat makan tomyam ada udang besar macam ni..kuah pun pekat..nyummylicious~

    ReplyDelete
  4. Udang tu nampak fresh, ialah tak perlu kata apa-apa :)

    ReplyDelete
  5. Udang tu nampak fresh, ialah tak perlu kata apa-apa :)

    ReplyDelete
  6. tengok udang tu ... sedapnya...

    ReplyDelete
  7. nampak bukan main sedap ni, nampak sangat mengancam nafsu makan..

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.