Tomyam Seri Dayang Parit Buntar

Tomyam Seri Dayang Parit Buntar - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Tomyam Seri Dayang Parit Buntar- Sedap dan Puas Hati

Tomyam Campur Paling Syok di Restoran Seri Dayang Parit Buntar
Tomyam Campur Paling Syok di Restoran Seri Dayang Parit Buntar


{ 8 comments.. read them below or add one }

timm bill timm bill May 13, 2015
peh HH, tgk warna dia pun terliur~
bearyblossom bearyblossom May 13, 2015
Bestnya tomyam. All time fev tu sejak kecik lagi.
Azhafizah Md Nor Azhafizah Md Nor May 13, 2015
wow sedapnya dapat makan tomyam ada udang besar macam ni..kuah pun pekat..nyummylicious~
alyaa aidee alyaa aidee May 14, 2015
Udang tu nampak fresh, ialah tak perlu kata apa-apa :)
alyaa aidee alyaa aidee May 14, 2015
Udang tu nampak fresh, ialah tak perlu kata apa-apa :)
KERJA KOSONG TERBARU DI SINI KERJA KOSONG TERBARU DI SINI May 14, 2015
Nampak sedap..em kena g cuba ni..
Azura Aziz Azura Aziz May 14, 2015
tengok udang tu ... sedapnya...
Denaihati Denaihati May 14, 2015
nampak bukan main sedap ni, nampak sangat mengancam nafsu makan..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.