Tomyam Seri Dayang Parit Buntar - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Tomyam Seri Dayang Parit Buntar- Sedap dan Puas Hati

Tomyam Campur Paling Syok di Restoran Seri Dayang Parit Buntar
Tomyam Campur Paling Syok di Restoran Seri Dayang Parit Buntar


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

8 Komen

peh HH, tgk warna dia pun terliur~

Reply

Bestnya tomyam. All time fev tu sejak kecik lagi.

Reply

wow sedapnya dapat makan tomyam ada udang besar macam ni..kuah pun pekat..nyummylicious~

Reply

Udang tu nampak fresh, ialah tak perlu kata apa-apa :)

Reply

Udang tu nampak fresh, ialah tak perlu kata apa-apa :)

Reply

tengok udang tu ... sedapnya...

Reply

nampak bukan main sedap ni, nampak sangat mengancam nafsu makan..

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.