Langkau ke kandungan utama

Tomyam Seri Dayang Parit Buntar

Tomyam Seri Dayang Parit Buntar - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Tomyam Seri Dayang Parit Buntar- Sedap dan Puas Hati

Tomyam Campur Paling Syok di Restoran Seri Dayang Parit Buntar
Tomyam Campur Paling Syok di Restoran Seri Dayang Parit Buntar



Lagi Komen Pembaca ...

  1. peh HH, tgk warna dia pun terliur~

    BalasPadam
  2. Bestnya tomyam. All time fev tu sejak kecik lagi.

    BalasPadam
  3. wow sedapnya dapat makan tomyam ada udang besar macam ni..kuah pun pekat..nyummylicious~

    BalasPadam
  4. Udang tu nampak fresh, ialah tak perlu kata apa-apa :)

    BalasPadam
  5. Udang tu nampak fresh, ialah tak perlu kata apa-apa :)

    BalasPadam
  6. tengok udang tu ... sedapnya...

    BalasPadam
  7. nampak bukan main sedap ni, nampak sangat mengancam nafsu makan..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.