Langkau ke kandungan utama

Strategi Buat Duit Semasa Bulan Puasa

Strategi buat duit semasa bulan Puasa. Yeah, bulan Ramadan 1436H akan hadir tidak lama lagi. Ia bulan rezeki buat semua. Inilah masanya para usahawan dan peniaga peroleh peluang untuk tingkatkan jualan mereka. Mereka perlu tahu strategi untuk buat duit semasa bulan Ramadan ini, kalau tidak peluang yang hadir sekali dalam setahun akan terlepas begitu sahaja.

Satu panduan khas untuk mereka yang mahu merangka strategi buat duit semasa bulan puasa - strategi yang dinamakan Strategi Pukat Tunda.

Panduan yang menyediakan strategi khas untuk para usahawan dan peniaga mendapatkan keuntungan di sebalik saingan yang sengit antara rakan-rakan peniaga yang lain. Bila sebut sahaja mengenai keuntungan, saya pasti ramai usahawan dan peniaga akan cuba memastikan bahawa keuntungan yang mereka dapat adalah berbaloi, dan bukan keuntungan sekali tetapi berkali-kali.

Strategi Buat Duit Semasa Bulan Puasa


Buku panduan khas ini terhad, hanya boleh diperoleh mulai 5 Mei 2015 hingga 20 Mei 2015 sahaja. Selepas tarikh 20 Mei 2015, panduan ini tidak akan lagi dijual secara terbuka.

Kenapa terhad? Sebab ia adalah strategi yang punyai senjata rahsia untuk buat duit semasa bulan puasa. Jika semua usahawan dan peniaga sudah dapatkan senjata itu, tentu ia tidak akan jadi satu rahsia lagi.

Harga asal panduan ini telahpun dijual secara early bird dengan harga RM40. Kini ianya dibuka untuk jualan 100 orang pertama dengan harga RM70. Jika anda benar-benara sudah bijak dan handal dalam memperoleh keuntungan berniaga di bulan Puasa, saya tidak syorkan anda membelinya .. kerana saya fikir lebih baik biarkan usahawan dan peniaga lain yang mendapatkannya.

Nak jadi yang terawal? Terus sahaja lakukan tempahan di pautan berikut
[+] Strategi Pukat Tunda.

Antara mereka yang telah mendapatkan panduan ini:Panduan ini adalah langkah persediaan untuk bisnes anda menjana pendapatan berganda di bulan puasa kelak. Ia perlu dilakukan sebelum tibanya 1 Ramadan, jika tidak panduan ini akan jadi sebuah panduan yang sia-sia, namun in Sha Allah, ilmu yang ada di dalam panduan ini akan bolehkan anda buat duit terus-terusan menerusi strategi yang betul.

Siapa Cepat Dia Untung

Muat turun sebelum 20 Mei 2015 di pautan berikut: Strategi Pukat Tunda

Antara intipati strategi buat duit semasa bulan puasa yang terkandung dalam panduan ini:
  • √ kurangkan kos pemasaran
  • √ pergi mendahului pesaing pesaing anda
  • √ jadikan bisnes anda bertahan lebih lama
  • √ gandakan jualan dan value per customer
Terhad. Ini sahaja peluang untuk para usahawan dan peniaga dapatkan strategi ini sebelum ianya ditutup akses pada 20 Mei 2015, dan setelah 100 usahawan mendapatkannya dengan harga promosi dinyatakan.

Saya hanya syorkan sahaja.

Mahu atau tidak, terpulang pada diri ... boleh lihat 7 modul yang disertakan dalam panduan ini, ulasan diberikan di pautan berikut -  Strategi Pukat Tunda

Semoga panduan ini dapat bantu para usahawan jana income dan pendapatan lebih baik di bulan puasa ini, in Sha Allah. Tanpa usaha dan strategi yang betul lagi berkesan, ia akan membezakan antara usahawan yang mahu berjaya dengan usahawan sekadar cukup makan.

Semoga berjaya.


Komen Pembaca ...

  1. Jom dapatkan segera sebelum terlambat..jom tambah duit raya atau tambah duit utk beli baju raye yang mahal2 skit tahun ni...

    BalasPadam
  2. bulan puasa ni ramai org berpeluang nk tambahkan rezeki mereka seperti menjual di bazar ramadann. bulan puasa ni bulan yang penuh keberkatan. but, jangan la ambil kesempatan menaikkan harga barang semaa bulan puasa. perbanyakkan sedekah.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.