Langkau ke kandungan utama

Pembayaran Komisen ke 14 Ashadee

Pembayaran komisen ke 14 dari affiliate Ashadee.com. Alhamdulillah, program affiliate Ashadee.com tidak pernah mengecewakan. Setelah memiliki ebook Kitab SEO Merah Jambu, income dari affiliate percuma Ashadee ni semakin hari semakin baik.

Program affiliate Ashadee.com adalah salah satu cara blogger jana income menerusi blog. Ramai blogger Malaysia yang telah berjaya jana income ratusan dan ribuan ringgit menerusi program affiliate ini. Seronok buat duit dengan blog menerusi program affiliate Ashadee ni, sebab utamanya ialah ia program percuma. Anda tidak perlu bayar sesen pun untuk mendaftar dengan program affiliate Ashadee ini.

Pembayaran Komisen ke 14 Ashadee

Pembayaran Komisen ke 14 Ashadee
Komisen dari Ashadee telah selamat dimasukkan ke dalam akaun Maybank beberapa jam selepas mendapat notifikasi di atas yang diterima menerusi email. Kali ini, komisen ke 14 Ashadee adalah sebanyak RM251.44; bolehlah buat membayar bil-bil yang ada. Ini adalah antara income menerusi blog yang boleh meringankan beban seorang blogger house husband yang sepenuh masa bekerja dari rumah.

Webinar Percuma Untuk Yang Berminat Nak Jana Income Menerusi Ashadee.com

Jika anda mahu tahu cara-cara nak jana income menerusi affiliate Ashadee ni, saya syorkan anda hadiri satu webinar percuma yang dikelolakan oleh pengasas Ashadee.com ini sendiri iaitu saudara Gobala Krishnan. Lelaki ini memang seorang yang berautoriti bercerita mengenai program affiliate.

Berminat? Hadiri webinar percuma menerusi pautan ini - Jana Income RM1000 Secara Part Time Menerusi Affiliate

Webinar Percuma Program Affiliate Ashadee.com
Selepas klik pautan di atas, anda akan dibawa ke laman webinar percuma tersebut, ada ruangan yang perlu diisikan, iaitu hari ingin 'hadir' webinar, masa serta nama dan alamat email untuk pengesahan kehadiran webinar anda.

Pendaftaran webinar ini adalah percuma, jadi anda tidak akan rugi apa-apa. Namun begitu, setiap sesi webinar adalah terhad untuk 100 orang pertama sahaja. Jika slot sesi penuh, carilah hari dan masa yang lain.

Saya juga galakkan anda untuk muat turun - Panduan Asas Affiliate untuk Newbie sebagai alat bantu memahami mengenai program buat duit dengan blog ini.

Semoga berjaya.

p.s: Oh ya, program affiliate bukan hanya terhad untuk buat duit menerusi blog, malah anda boleh buat duit online menerusi Facebook, Twitter mahupun Instagram. :)




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Alhamdulillah..rezeki tu..Tahniah!

    BalasPadam
  2. Wah...tahniah HH. Saya masih belum ada rezeki dengan ashadee lagi :-(

    BalasPadam
  3. Sememangnya yang terbaik itu adalah dari ladang yang ikhlas semaiannye..Tahniah tuan HH.

    BalasPadam
  4. dah makin jarang plak dapat komisen daripada Ashadee..:D

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…