Komisen ketujuh dari Klikjer.com baru saha terima beberapa hari lalu. Alhamdulillah, ada rezeki saya dari program affiliate Klikjer.com ini. Sebelum ini, susah betul nak dapatkan komisen dari Klikjer.com; tetapi selepas dapat baca ebook Kitab SEO Merah Jambu, mula dah nampak hasil daripada program affiliate ini.

Sebelum ini, saya banyak dapat sales dan komisen dari program affiliate percuma Ashadee, tetapi kali ini saya cuba pula promosikan produk-produk terpilih daripada Klikjer.com. Saya nak cuba ikut jejak langkah rakan blogger saya yang dah berjaya dapat komisen bertalu-talu daripada Klikjer.com ini. Saya pernah ceritakan kejayaan rakan blogger ini dalam entri Blogger Jana Income RM6K dari Affiliate Klikjer.com

Komisen Ketujuh Klikjer.com

Komisen Ketujuh Klikjer.com

Mana-mana rakan blogger yang masih lagi cari produk affiliate terbaik untuk menjana income menerusi blog, boleh cuba daftar percuma dengan Klikjer.com. Dah daftar, cuba pula dapatkan ebook daripada blogger yang dah proven dapat income ribuan ringgit menerusi Klikjer.com - Rahsia Klikjer.com.

Nak buat duit secara percuma kena ada modal ilmu .... dan zaman sekarang, nak mudah dan cepat belajar, dapatkan sahaja ebook yang dah ditulis oleh mereka yang dah berjaya. Dalam ebook tu, sudah ada step-by-step untuk mula dapat komisen daripada program affiliate dan banyak lagi cabang buat duit online.

Hendak dengan tak hendak je...hoho.


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

4 Komen

Tahniah tuan..bukan senang nak senang...tapi tuan telah buktikannye..ini belum masuk hasil pendapat Google adsense...nanti share di artikel utk google adsense tuan sebagai perangsang kepada yang lain ye..

Reply

tahniahh!! akan datang komisen kelapan pula,, hehe

Reply

Alhamdulillah, in Sha Allah .. harap ada lagi komisen yang dapat

Reply

Saya dah share pun income dari Google Adsense saya .. huhuhu .. tak banyak mana .. gah je lebih .. haha

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.