Komisen Ketujuh Klikjer.com

Komisen ketujuh dari Klikjer.com baru saha terima beberapa hari lalu. Alhamdulillah, ada rezeki saya dari program affiliate Klikjer.com ini. Sebelum ini, susah betul nak dapatkan komisen dari Klikjer.com; tetapi selepas dapat baca ebook Kitab SEO Merah Jambu, mula dah nampak hasil daripada program affiliate ini.

Sebelum ini, saya banyak dapat sales dan komisen dari program affiliate percuma Ashadee, tetapi kali ini saya cuba pula promosikan produk-produk terpilih daripada Klikjer.com. Saya nak cuba ikut jejak langkah rakan blogger saya yang dah berjaya dapat komisen bertalu-talu daripada Klikjer.com ini. Saya pernah ceritakan kejayaan rakan blogger ini dalam entri Blogger Jana Income RM6K dari Affiliate Klikjer.com

Komisen Ketujuh Klikjer.com

Komisen Ketujuh Klikjer.com

Mana-mana rakan blogger yang masih lagi cari produk affiliate terbaik untuk menjana income menerusi blog, boleh cuba daftar percuma dengan Klikjer.com. Dah daftar, cuba pula dapatkan ebook daripada blogger yang dah proven dapat income ribuan ringgit menerusi Klikjer.com - Rahsia Klikjer.com.

Nak buat duit secara percuma kena ada modal ilmu .... dan zaman sekarang, nak mudah dan cepat belajar, dapatkan sahaja ebook yang dah ditulis oleh mereka yang dah berjaya. Dalam ebook tu, sudah ada step-by-step untuk mula dapat komisen daripada program affiliate dan banyak lagi cabang buat duit online.

Hendak dengan tak hendak je...hoho.


4 comments.. read them below or add one

BANYAK KERJA KOSONG DI SINI BANYAK KERJA KOSONG DI SINI May 10, 2015
Tahniah tuan..bukan senang nak senang...tapi tuan telah buktikannye..ini belum masuk hasil pendapat Google adsense...nanti share di artikel utk google adsense tuan sebagai perangsang kepada yang lain ye..
Oneyani Deankayree Oneyani Deankayree May 11, 2015
tahniahh!! akan datang komisen kelapan pula,, hehe
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 11, 2015
Alhamdulillah, in Sha Allah .. harap ada lagi komisen yang dapat
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 11, 2015
Saya dah share pun income dari Google Adsense saya .. huhuhu .. tak banyak mana .. gah je lebih .. haha

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.