Pemenang Giveaway Subkontest Malaysia Best Blog 2015

Sukacita saya nak maklumkan bahawa telah ada pemenang-pemenang untuk Giveaway Subkontest Malaysia Best Blog 2015 yang telah saya anjurkan mulai 6 Februari hingga 31 Mac 2015. Saya memohon maaf atas kelewatan umumkan pemenang. Memang dijanjikan awalnya pemilihan pemenang akan dilakukan pada awal April 2015. Namun, disebabkan saya mahu berikan peluang kepada beberapa peserta kontest untuk buat semakan URL penyertaan, maka saya lewatkan sedikit.

Walaupun masa bertenang diberikan selama 15 hari untuk para peserta berikan link URL penyertaan - kepada yang berkenaan, tetapi nampaknya senarai dan bilangan peserta GA ini masih lagi sama dan tidak berubah. Untuk itu, saya telah merujuk kepada entri Senarai Peserta GA Malaysia Best Blog untuk angka giliran pemilihan tujuh pemenang bertuah menerusi Random.org.

Senarai Pemenang Giveaway Subkontest Malaysia Best Blog 2015

Senarai Pemenang Giveaway Subkontest Malaysia Best Blog 2015

Pemenang yang bertuah tersebut telah dipilih menerusi Random.org, dan peserta dengan nombor berikut dengan rasminya adalah pemenang kepada cenderahati sempoi daripada Bandung yang telah saya sediakan. Siapakah pemilik nombor-nombor bertuah ini?
Pemenang Giveaway Subkontest Malaysia Best Blog 2015
  • 30 - http://eryati.blogspot.com
  • 32 - http://khatyaiman.blogspot.com
  • 64 - http://awansamudera.blogspot.com
  • 61 - http://www.nuhahayati.com
  • 06 - http://nenektanjung.blogspot.com
  • 34 - http://www.ciksepet.com
  • 74 - http://akuvsdiashadhira.blogspot.com

Tahniah kepada tujuh peserta ini yang akan menerima hadiah berupa gabungan samada Keychain Bandung bersama Tas Imut Bandung atau dengan Fridge Magnet dari Bandung, Indonesia. Jadinya, tujuh peserta ini akan terima 2 set hadiah daripada saya, in Sha Allah.

Untuk 3 blog atau peserta yang telah berikan trafik yang terbanyak dari kalangan peserta GA dari 15 Februari hingga 31 Mac 2015 pula akan terima hadiah istimewa daripada saya iaitu sebuah buku dan juga hadiah iringan cenderahati Bandung serta wang tunai, mereka ialah:

  1. http://hajarashikin.blogspot.com
  2. http://www.azhafizah.com
  3. http://calrasepatrick.blogspot.com
Tahniah untuk semua yang telah berjaya. Urusan penghantaran hadiah akan dilakukan secepat mungkin, in Sha Allah. Saya akan hubungi para pemenang menerusi email yang telah disertakan. Mana-mana pemenang yang tidak terima sebarang makluman menerusi email selepas 19 April 2015 - kerana tidak berikan email yang betul semasa proses penghantaran borang penghantaran GA dianggap terbatal.

Bagi pemenang, sila periksa email anda selepas 16 April 2015 dan mohon balas sebelum 19 April 2015 untuk proses pemberian hadiah.

Sekali lagi tahniah daripada saya.


{ 17 comments.. read them below or add one }

aRz MoHa aRz MoHa April 16, 2015
Tahniah buat yang berjaya
ahkak gojes ahkak gojes April 16, 2015
wah..ada blog kita d situ...tq bro HH...Tahniah juga kpd pemenang yg lain
yang baik yang baik April 16, 2015
alamak... nombor 90 tu... tak berapa nak bertuah pulak kali ni.
Tahinah juga kepada rakan blogger yang bertuah...
Denaihati Denaihati April 16, 2015
tahniah pada semua pemenang. meamng untung ada hadiah dari jauh...
anajingga anajingga April 16, 2015
tahniah buat semua pemenang, :)
Cik Ash Cik Ash April 16, 2015
Tahniah yang berjaya
sha dhira sha dhira April 17, 2015
ada linkblog kita lah disitu... terima kasih penganjur.. :D
calrase patrick calrase patrick April 17, 2015
wah blog saya juga terselit sebagai pemenang.. syukur :).. tahniah semua
Azhafizah Md Nor Azhafizah Md Nor April 18, 2015
Alhamdulillah..terima kasih bro HH :)

Tahniah untuk semua pemenang
Murni Mohd Yusof Murni Mohd Yusof April 18, 2015
tahniah kpd semua pemenang
Oneyani Deankayree Oneyani Deankayree April 18, 2015
tahniah kpd smua pemenang. kpd blogger ni pun tahniah sbb slalu post yg menarik..
NATRA ISMAIL NATRA ISMAIL April 19, 2015
Tahniah kepada semua pemenang =)
NATRA ISMAIL NATRA ISMAIL April 19, 2015
Tahniah kepada semua pemenang =)
Nuha Nuha April 25, 2015
saya menang rupanya. alhamdulillah
Hasrul Hassan II Hasrul Hassan II April 27, 2015
hadiah buat para peserta GA, yang menang saya akan maklumkan penghantaran hadiah menerusi email. Siapa yang belum terima email harap bersabar naa ... begitu juga dengan hadiah wang tunai.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.