Langkau ke kandungan utama

Pembayaran Ke 17 Advertorial.MY

Dalam kekalutan dan heboh sana sini mengenai isu GST, alhamdulillah, saya terima lagi pembayaran daripada Advertorial.MY. Ini merupakan pembayaran ke 17 menerusi Advertorial.MY. Sejak mendaftarkan blog ini di portal Advertorial.MY, blog ini telah berjaya menerima bayaran terkumpul daripada Advertorial.MY sebanyak RM845.00.

Saya mula mendaftar dengan Advertorial.MY pada bulan Ogos 2014. Alhamdulillah, dalam masa 7 bulan, saya telah mendapat lebih daripada apa yang saya harapkan. Selain menerima komisen daripada pihak Advertorial.MY, saya juga menerima beberapa tawaran job review menerusi portal berkenaan, dengan bayaran sekitar RM100 - RM500 untuk satu post.

Pembayaran Ke 17 Advertorial.MY

Pembayaran Ke 17 Advertorial.MY

Saya telah menerima pembayaran ke 17 Advertorial.MY pada 2 April 2015. Pembayaran oleh Advertorial.MY dilakukan menerusi pindahan wang ke akaun bank tanpa perlu membuat sebarang permohonan. Pembayaran dilakukan secara automatik berdasarkan tempoh tertentu yang telah ditetapkan.

Advertorial.MY diuruskan oleh pihak Kliks Solutions yang merupakan ahli PUIM (Persatuan Usahawan Internet Malaysia), dan berdaftar dengan SSM.

Advertorial.MY merupakan satu platform pengiklanan khas dan khusus untuk blogger Malaysia. Menerusi Advertorial.MY, blogger Malaysia boleh mempromosikan blog untuk tujuan mendapatkan job review atau tawaran menulis entri advertorial daripada pengiklan yang berminat.

Ramai Blogger Promosikan Blog Menerusi Advertorial.MY

Ramai rakan blogger saya yang telah mendaftarkan diri dengan Advertorial.MY dan gembira dengan hasil kerja tulis job review yang diterima menerusi Advertorial.MY. Mungkin ada di kalangan rakan blogger yang masih lagi belum berjaya jana income online menerusi Advertorial.MY ini disebabkan saingan yang banyak, namun saya pasti dengan usaha dan teknik-teknik promosi berkesan, in Sha Allah, satu hari kelak, anda juga akan menerima job review pertama anda selain menjana komisen daripada program affiliate yang disediakan.
Peluang kerja untuk blogger menulis job review

Saya telahpun berkongsi beberapa tips menarik yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan perhatian pengiklan menerusi Advertorial.MY ini, malah saya telah dedahkan satu rahsia penting untuk blogger Malaysia terus-terusan mendapat job dalam bentuk pengiklanan menerusi email yang dihantar oleh pengiklan menerusi Advertorial.MY.

Jangan mudah putus asa. Anda sebagai blogger perlu rajin untuk mempromosikan blog untuk membolehkan blog menjana pendapatan. Jika tidak, blog anda akan kekal di tahap awal anda berblog tanpa memberikan sesuatu yang boleh anda banggakan.

Jika berminat nak mempromosikan blog anda untuk mendapatkan job review yang saya katakan, bolehlah anda mendaftar menerusi pautan ini - Daftar Advertorial.MY


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. congrats ! belum cuba lagi advertorialmy ni..

    BalasPadam
  2. Wah tahniah tuan HH memang hebat..semoga hebat segala2nya..

    BalasPadam
  3. tahniah HH dengan kejayaan dapat duit banyak tu..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…