Kisah Blogger Cantik Namee Roslan Kahwin

Kisah Namee Roslan kahwin. Ramai yang selongkar blog saya hari ini mencari kisah Namee Roslan kahwin. Siapa Namee Roslan? Namee Roslan ialah seorang blogger bergelar ibu yang cantik. Saya boleh anggap Namee Roslan adalah antara blogger status ibu yang popular di Malaysia, dan mempunyai ramai pengikut setia.

Andai anda seorang blogger baru, saya memang syor anda baca blog Namee Roslan ini, terutama kalau nak mengetahui tips-tips berkaitan kecantikan. Lagi satu yang menarik ialah mengenai kisah perjalanan cinta Namee Roslan yang memang ngetop sehingga blog saya sendiri mendapat tempiasnya.

Kisah Namee Roslan Kahwin Trending Di Blog

Kisah Namee Roslan Kahwin
Keyword hot Namee Roslan Kahwin

Keyword Malar Segar Namee Roslan

Saya tak pasti kenapakah carian Namee Roslan kahwin menjadi satu keyword trending di blog saya hari ini - malah ia menjadi antara keyword malar segar dan sentiasa konsisten memberikan trafik ke blog hasrulhassan.com. Adakah sesuatu yang istimewa sedang berlaku di dalam hidup blogger cantik Namee Roslan yang sudah berumahtangga dengan lelaki pilihannya bernama Isham?

Nampak benar pengaruh besar yang ada pada blogger bernama Namee Roslan. Blog Namee Roslan sudah mencapai lebih 15 juta pageviews, pengikut pula hampir 11 ribu. Malah ramai blogger Malaysia yang mencalonkan blog Namee Roslan dalam Top Malaysia Best Blog 2015. Hebat bukan?

Kisah Cinta dan Perkahwinan Namee Roslan Unik Mengundang ...

Kisah perjalanan cinta dan perkahwinan blogger ini memang sesuatu yang unik. Jarang ada blog yang cerita mengenai kisah cinta seperti ini. Kerana apa? Kerana cinta dan perkahwinan Namee Roslan bukan kisah cinta biasa, ia kisah cinta yang mengundang perspektif, persepsi dan persoalan. Persoalan yang telah pun diungkap penuh manis dalam rentetan cerita Love Stories yang ada dalam blog Namee Roslan. Ia juga memperbetulkan persepsi mengenai kahwin muda, dan perkahwinan dengan lelaki yang lebih berusia.
Kisah Namee Roslan Kahwin
Namee Roslan berkahwin dengan seorang lelaki cinta hatinya dengan perbezaan umur yang jauh. Mereka telah kenal lebih 7 tahun sebelum akhirnya menjadi pasangan suami isteri yang sah. First love gitu, sweet tak? Sudah pun dalam proses menimang cahayamata kedua, Namee Roslan bahagia bersama suami tercinta, dan anak sulong mereka bernama Adam.

Pada mereka yang sedang bercinta atau sedang menikmati saat-saat kemanisan berumahtangga, banyak cerita dan kisah dalam blog Namee Roslan yang boleh dijadikan panduan untuk capai kebahagian dan keseronokkan sebuah perkahwinan - walaupun beza umur yang jauh antara mereka.

[Ads] Pengaruh bahasa menyelesaikan konflik - Muat turun Kuasa Bahasa Untuk Selesaikan Konflik Rumahtangga ditulis oleh Himi Isa (Penulis buku Marah Tapi Sayang)

Di sebalik beza umur, tingkah laku dan cara pemikiran - mereka masih boleh menjadi pasangan yang sweet yang saling hormat menghormati. Alhamdulillah, satu contoh buat mereka yang berumahtangga dan mahu berumahtangga.

Kisah di Restoran KFC Bukti Persepsi Negatif Masyarakat Terhadap Perkahwian Beza Usia

Antara paling menarik adalah kisah di sebuah restoran KFC di mana dialog antara pekerja KFC, Isham dan Namee dikongsikan di dalam sebuah blog post bertajuk Beza Umur Saya dan Hubby. Dari blog post itu sahaja kita boleh melihat bagaimana masyarakat melihatkan perkahwinan dengan jarak umur jauh menjadi satu taboo dalam kehidupan, walhal Nabi Muhammad S.A.W sendiri berkahwin dengan wanita yang jauh lebih tua daripada baginda.

Mungkin kerana adanya lagi sikap prejudis dan buruk sangka dalam masyarakat sehingga entri saya berkaitan Namee Roslan kahwin menjadi antara entri yang sentiasa dicari dan menerima trafik. Mereka nak tahu apakah kesudahan cinta 7 tahun dan perkahwinan Namee Roslan dengan Isham yang sangat jauh beza umurnya itu.

Doa Saya Untuk Pasangan Namee - Isham

Semoga Namee Roslan dan Isham kekal bahagia hingga ke akhir hayat, walaupun secara nyata dan realitinya saya tidak pernah bertemu mahupun mengenali secara peribadi blogger bernama Namee Roslan mahupun mengenali siapa Isham, suaminya. Saya juga doakan pasangan ini dikurniakan ramai anak dan in Sha Allah, mendidik mereka menjadi insan hebat.

3 comments.. read them below or add one

mrhanafi mrhanafi April 20, 2015
saya juga turut mendoakan kebahagiaan mereka berdua...hingga ke syurga.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 21, 2015
Semoga rumahtangga mereka berdua akan kekal hingga ke ahirnya. Walaupun ada haters yang masih tak puas hati kenapa wanita cantik kahwin lelaki tua, tapi Namee Roslan buktikan ia bukan satu halangan kebahgiaan.
Mrs Yatie Mrs Yatie April 24, 2015
sweet je kan. PG pun ada baca tentang percintaan yang tidak direstui tu.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.