Langkau ke kandungan utama

Kisah Blogger Cantik Namee Roslan Kahwin

Kisah Namee Roslan kahwin. Ramai yang selongkar blog saya hari ini mencari kisah Namee Roslan kahwin. Siapa Namee Roslan? Namee Roslan ialah seorang blogger bergelar ibu yang cantik. Saya boleh anggap Namee Roslan adalah antara blogger status ibu yang popular di Malaysia, dan mempunyai ramai pengikut setia.

Andai anda seorang blogger baru, saya memang syor anda baca blog Namee Roslan ini, terutama kalau nak mengetahui tips-tips berkaitan kecantikan. Lagi satu yang menarik ialah mengenai kisah perjalanan cinta Namee Roslan yang memang ngetop sehingga blog saya sendiri mendapat tempiasnya.

Kisah Namee Roslan Kahwin Trending Di Blog

Kisah Namee Roslan Kahwin
Keyword hot Namee Roslan Kahwin

Keyword Malar Segar Namee Roslan

Saya tak pasti kenapakah carian Namee Roslan kahwin menjadi satu keyword trending di blog saya hari ini - malah ia menjadi antara keyword malar segar dan sentiasa konsisten memberikan trafik ke blog hasrulhassan.com. Adakah sesuatu yang istimewa sedang berlaku di dalam hidup blogger cantik Namee Roslan yang sudah berumahtangga dengan lelaki pilihannya bernama Isham?

Nampak benar pengaruh besar yang ada pada blogger bernama Namee Roslan. Blog Namee Roslan sudah mencapai lebih 15 juta pageviews, pengikut pula hampir 11 ribu. Malah ramai blogger Malaysia yang mencalonkan blog Namee Roslan dalam Top Malaysia Best Blog 2015. Hebat bukan?

Kisah Cinta dan Perkahwinan Namee Roslan Unik Mengundang ...

Kisah perjalanan cinta dan perkahwinan blogger ini memang sesuatu yang unik. Jarang ada blog yang cerita mengenai kisah cinta seperti ini. Kerana apa? Kerana cinta dan perkahwinan Namee Roslan bukan kisah cinta biasa, ia kisah cinta yang mengundang perspektif, persepsi dan persoalan. Persoalan yang telah pun diungkap penuh manis dalam rentetan cerita Love Stories yang ada dalam blog Namee Roslan. Ia juga memperbetulkan persepsi mengenai kahwin muda, dan perkahwinan dengan lelaki yang lebih berusia.
Kisah Namee Roslan Kahwin
Namee Roslan berkahwin dengan seorang lelaki cinta hatinya dengan perbezaan umur yang jauh. Mereka telah kenal lebih 7 tahun sebelum akhirnya menjadi pasangan suami isteri yang sah. First love gitu, sweet tak? Sudah pun dalam proses menimang cahayamata kedua, Namee Roslan bahagia bersama suami tercinta, dan anak sulong mereka bernama Adam.

Pada mereka yang sedang bercinta atau sedang menikmati saat-saat kemanisan berumahtangga, banyak cerita dan kisah dalam blog Namee Roslan yang boleh dijadikan panduan untuk capai kebahagian dan keseronokkan sebuah perkahwinan - walaupun beza umur yang jauh antara mereka.

[Ads] Pengaruh bahasa menyelesaikan konflik - Muat turun Kuasa Bahasa Untuk Selesaikan Konflik Rumahtangga ditulis oleh Himi Isa (Penulis buku Marah Tapi Sayang)

Di sebalik beza umur, tingkah laku dan cara pemikiran - mereka masih boleh menjadi pasangan yang sweet yang saling hormat menghormati. Alhamdulillah, satu contoh buat mereka yang berumahtangga dan mahu berumahtangga.

Kisah di Restoran KFC Bukti Persepsi Negatif Masyarakat Terhadap Perkahwian Beza Usia

Antara paling menarik adalah kisah di sebuah restoran KFC di mana dialog antara pekerja KFC, Isham dan Namee dikongsikan di dalam sebuah blog post bertajuk Beza Umur Saya dan Hubby. Dari blog post itu sahaja kita boleh melihat bagaimana masyarakat melihatkan perkahwinan dengan jarak umur jauh menjadi satu taboo dalam kehidupan, walhal Nabi Muhammad S.A.W sendiri berkahwin dengan wanita yang jauh lebih tua daripada baginda.

Mungkin kerana adanya lagi sikap prejudis dan buruk sangka dalam masyarakat sehingga entri saya berkaitan Namee Roslan kahwin menjadi antara entri yang sentiasa dicari dan menerima trafik. Mereka nak tahu apakah kesudahan cinta 7 tahun dan perkahwinan Namee Roslan dengan Isham yang sangat jauh beza umurnya itu.

Doa Saya Untuk Pasangan Namee - Isham

Semoga Namee Roslan dan Isham kekal bahagia hingga ke akhir hayat, walaupun secara nyata dan realitinya saya tidak pernah bertemu mahupun mengenali secara peribadi blogger bernama Namee Roslan mahupun mengenali siapa Isham, suaminya. Saya juga doakan pasangan ini dikurniakan ramai anak dan in Sha Allah, mendidik mereka menjadi insan hebat.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. saya juga turut mendoakan kebahagiaan mereka berdua...hingga ke syurga.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga rumahtangga mereka berdua akan kekal hingga ke ahirnya. Walaupun ada haters yang masih tak puas hati kenapa wanita cantik kahwin lelaki tua, tapi Namee Roslan buktikan ia bukan satu halangan kebahgiaan.

      Padam
  2. sweet je kan. PG pun ada baca tentang percintaan yang tidak direstui tu.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…