02 April 2015

Cari Kerja Dari Rumah Sebagai Translator

Adakah anda mencari kerja dari rumah sebagai translator atau penterjemah? Tahukah anda bahawa peluang untuk kerja dari rumah sebagai penterjemah terbuka luas sekarang? Anda boleh mendapat income sehingga USD50 - USD300 untuk satu artikel yang perlu anda translate dari Bahasa Inggeris ke Bahasa Melayu! Ini sememangnya satu kerja yang mudah buat mereka yang sudah ada pengetahuan cukup baik di dalam bahasa inggeris.

Peluang ini boleh anda dapatkan menerusi pendaftaran di KerjaTranslator.com. Ini adalah kerana menerusi KerjaTranslator, anda akan diberikan peluang untuk mendapatkan panduan berserta akses penuh kepada direktori peluang kerja-kerja sebagai translator dari pelbagai sumber.

Cari Kerja Dari Rumah Sebagai Translator

Cari Kerja Dari Rumah Sebagai Translator
Selalunya kerja sebagai translator atau penterjemah ini akan diberikan oleh individu atau syarikat luar yang mahu meluaskan skop pasaran mereka. Memandangkan Asia Tenggara, lebih daripada tiga negara menggunakan Bahasa Malaysia dan Bahasa Indonesia, maka keperluan itu mendapat permintaan sangat tinggi.
Apatah lagi Malaysia dikenali sebagai negara yang banyak menggunakan perkhidmatan perniagaan atas talian, di mana lebih 30 peratus rakyat Malaysia menggunakan internet untuk bisnes. Jadi, syarikat-syarikat ini mahu ambil pekerja sambilan yang boleh membantu mereka untuk terjemah kandungan samada laman web syarikat mahupun perniagaan mereka untuk pasaran Asia Tenggara.

Peluang Jana Income Sebagai Penterjemah Menerusi Jobdirumah.net

Menerusi KerjaTranslator, anda akan dapat tahu akan adanya peluang ini. Berminat nak tahu mengenai peluang kerja secara sambilan dari rumah ini? Jika anda fikir anda boleh lakukan dan rebut peluang untuk menjadi translator, bolehlah daftar menerusi pautan ini - Daftar Akses KerjaTranslator
Peluang kerja sebagai translator atau penterjemah


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.