Langkau ke kandungan utama

Rahsia Blogger Jana Income RM6K Dari Affiliate

Rahsia Blogger jana income RM6,882.00 dari satu platform affiliate! Hebat tak? Bukan blogger tahap retis pun, tapi rakan blogger ini adalah blogger sambilan yang memang dah banyak kali dapat komisen affiliate. Bukan sekali dua, dah beratus kali dah... tak terkejar saya. Almaklumlah, saya ni boleh dikira baru jugaklah dalam teknik buat duit blog menerusi affiliate.

Blogger yang saya maksudkan itu ialah Mohd Fairiz. Blogger inilah yang telah menghasilkan sebuah panduan dinamakan Rahsia Klikjer.com. Sebuah ebook yang khas untuk buat duit menerusi platform affiliate KlikJer.com. Sesiapa yang daftar dengan affiliate KlikJer.com, memang harus dapatkan panduan ni, baru boleh dapat komisen bertalu-talu seperti apa yang telah Mohd Fairiz ini dapat.
Blogger Jana Income RM6K Dari Affiliate

Blogger Jana Income RM6K Dari Hanya Satu Platform Affiliate

Saya baru sahaja lihat Mohd Fairiz, blogger dari Ipoh ini tunjukkan hasil income affiliate KlikJer.com sebanyak RM6,882.00. Uhh banyak tu untuk satu pendapatan sampingan yang dijana menerusi blog. Saya pun baru je nak capai 6 jualan menerusi affiliate KlikJer.com. Banyak produk terbaik dari KlikJer.com ni, anda boleh lihat sendiri senarai produk yang ada di KlikJer.com - Senarai Produk Terbaik Affiliate KlikJer.com

Anak Didik Penulis Ebook Teknik SEO Merah Jambu

Kalau ada yang tak tahu, Mohd Fairiz ini adalah 'anak didik' Encik Titan, seorang sifu yang proven berjaya buat duit dengan pelbagai program affiliate termasuklah daripada luar negara. Sejak saya lihat blogger Mohd Fairiz mendapatkan ebook Teknik SEO Merah Jambu, makin menjadi-jadi pula beliau dapat komisen dari affiliate.

Inilah dikatakan walk the talk. Dapat ilmu terus praktik. Dan alhamdulillah, blogger yang buat kerja sebagai jurugambar perkahwinan ini dapat lagi satu saluran lain buat duit online sebagai sumber income tambahan.

Tup tap.

Saya dapat tahu bahawa Mohd Fairiz sudahpun jana komisen pertama untuk satu lagi program affiliate - yang baru je beliau sertai. Program affiliate yang sama yang telah memberikan komisen kepada saya lebih RM1K walaupun baru daftar 2 minggu ... hoho .. saya ada ceritakan dan tunjukkan income tersebut di entri ini -Buat Duit RM1034 Dari Produk Niche-X

Nampak tak apa yang Mohd Fairiz ni buat? Teknik sama ... baru join, dah mula dapat komisen pertama. Situasi ini mungkin milik anda!
Rahsia Blogger Jana Income RM6K Dari Affiliate

Apa Sebab Anda Tak Ikut Jejak Langkah?

Jadi, kenapa tidak anda yang ada keinginan untuk dapat income online dari blog tidak ikut jejak langkah blogger lain yang memang sah-sah buat duit dan buktikan berjaya? Lagi-lagi untuk satu program yang daftar PERCUMA dan boleh dapat komisen 3-4 angka sebagai income tambahan dalam seminggu?

Ebook Rahsia Klikjer.com dah diterbitkan. Ditulis pula oleh blogger yang proven buat duit dengan blog.

Nak tahu teknik dan rahsia Mohd Fairiz, saya syorkan anda dapatkan ebook Rahsia KlikJer.com (klik). Apa tunggu lagi? Tunggu orang buat duit lebih banyak lagi baru nak belajar ke?


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. kantoi plak..hehehe.lupa nak kaburkan..adoi..:P

    BalasPadam
  2. terima kasih HH...enrti ni betul-betul menaikan semangat gaban untuk menulis lagi.. :)

    BalasPadam
  3. hebat sungguh..ternyata guna ayat power tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau dah berguru dan berkitab dengan Kitab SEO Merah Jambu ... memanglah.

      Padam
  4. hebat tuan mohd fairiz nie...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum. Blog Hasrul ni pun apa kurangnya..saya search satu phrase tadi di Google, ranking no 1..saya rasa affiliate semua ni ada kena mengena dengan SEO...Mai la share satu post lengkap mengenai SEO dengan kami semua.. didahului dengan berbanyak terima kasih

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…