Tulisan Tangan Seorang Blogger

Tulisan tangan seorang blogger. Aduh. Kena tag dalam satu cabaran dinamakan Hand Writing Challenge. Nak tak nak kena sahut cabaran yang telah diberikan oleh rakan blogger +iuzira blogger atau dikenali juga sebagai Hazirah yang nak sangat tahu tulisan tangan saya ni (perasan). Ok. Saya sahut. Jangan gelak lak tengok tulisan tangan seorang blogger ni .. haha

Tulisan tangan ni sebenarnya boleh mempamerkan peribadi kita. Saya pernah kongsikan mengenai Tulisan Cerminkan Peribadi satu ketika dahulu. Dalam entri itu ada penjelasan mengenai karektor tulisan yang pelbagai, dan dikaitkan dengan peribadi dan sikap si pemilik tulisan. Anda nak tahu, boleh baca entri tersebut.

Cabaran Tulisan Tangan Seorang Blogger

Untuk tidak hampakan permintaan tag oleh rakan blogger Hazirah (www.iuzira.com), di sini saya kongsikan tulisan tangan original saya. Kekok gak nak tulis, al maklumlah dah lama tak gunakan pen. Nak tulis satu perenggan pun rasa cam payah sangat. Uhh ...
Tulisan Tangan Seorang Blogger
Tulisan Tangan Seorang Blogger
Kalau ikutkan syarat daripada blogger yang mula anjurkan cabaran ini (HAI BLOGGER), saya kena tag 10 orang blogger dalam tulisan tu, tapi sebab dah tak muat, jadi anda taglah diri sendiri ye .. hehehe...

Mana-mana blogger yang ada buat perkara serupa, dan ada tulis sebuah entri mengenainya, boleh tinggalkan di ruangan komen. Boleh?

Ehem ... ambil perhatian kat tulis besar dalam gambar di atas tu ye .. hoho ... Jangan kaji tulisan ini... :P

{ 13 comments.. read them below or add one }

Linda Linda March 05, 2015
Macam best je kalau join ni hehe...
Kunci Dunia Kunci Dunia March 06, 2015
wah keren templatenya dan makasi tetep tdk menghapus credit footer (y)
fayreen mizan fayreen mizan March 06, 2015
Macam best challenge ni. Tapiii... tulisan saya macam hantu, kena fikir 10x sebelum join!
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 06, 2015
Kalau ada buat, nanti beritahu saya ye .... leh letak link dalam entri ni nanti
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 06, 2015
Berbagi perkara yang baik. Saya tiada masalah link nya.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 06, 2015
Saya sebelum join, praktis dulu ni .... hahahaha... dan itulah hasil paling baik saya boleh lakukan.
izzeyda izzeyda March 06, 2015
macam best jer challenge nih..
Muhammad Akram Muhammad Akram March 06, 2015
ty bro telah menghargai saya
Fiza Rahman Fiza Rahman March 06, 2015
Pernah kena tag kat IG. Tapi tak buat lagi. Tulisan buruk sangat dah ☺
NIfz super NIfz super March 06, 2015
Wan cantik juga tulisan tuan admin nih.. ekekeke
guliroket guliroket March 08, 2015
rajin betul korang yek.
puteraduyong puteraduyong March 08, 2015
lawa tulisan tangan bro hasrul... ni tulisan pelajar cemerlang ni ;)
Seri Kandi Tanah Jauhar Seri Kandi Tanah Jauhar March 11, 2015
http://sariyusa.blogspot.com/2015/03/sesekali-ubah-selera.html

entry 100% tulisan tangan dari saya

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.