Tulisan tangan seorang blogger. Aduh. Kena tag dalam satu cabaran dinamakan Hand Writing Challenge. Nak tak nak kena sahut cabaran yang telah diberikan oleh rakan blogger +iuzira blogger atau dikenali juga sebagai Hazirah yang nak sangat tahu tulisan tangan saya ni (perasan). Ok. Saya sahut. Jangan gelak lak tengok tulisan tangan seorang blogger ni .. haha

Tulisan tangan ni sebenarnya boleh mempamerkan peribadi kita. Saya pernah kongsikan mengenai Tulisan Cerminkan Peribadi satu ketika dahulu. Dalam entri itu ada penjelasan mengenai karektor tulisan yang pelbagai, dan dikaitkan dengan peribadi dan sikap si pemilik tulisan. Anda nak tahu, boleh baca entri tersebut.

Cabaran Tulisan Tangan Seorang Blogger

Untuk tidak hampakan permintaan tag oleh rakan blogger Hazirah (www.iuzira.com), di sini saya kongsikan tulisan tangan original saya. Kekok gak nak tulis, al maklumlah dah lama tak gunakan pen. Nak tulis satu perenggan pun rasa cam payah sangat. Uhh ...
Tulisan Tangan Seorang Blogger
Tulisan Tangan Seorang Blogger
Kalau ikutkan syarat daripada blogger yang mula anjurkan cabaran ini (HAI BLOGGER), saya kena tag 10 orang blogger dalam tulisan tu, tapi sebab dah tak muat, jadi anda taglah diri sendiri ye .. hehehe...

Mana-mana blogger yang ada buat perkara serupa, dan ada tulis sebuah entri mengenainya, boleh tinggalkan di ruangan komen. Boleh?

Ehem ... ambil perhatian kat tulis besar dalam gambar di atas tu ye .. hoho ... Jangan kaji tulisan ini... :P

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

13 Komen

Macam best je kalau join ni hehe...

Reply

wah keren templatenya dan makasi tetep tdk menghapus credit footer (y)

Reply

Macam best challenge ni. Tapiii... tulisan saya macam hantu, kena fikir 10x sebelum join!

Reply

Kalau ada buat, nanti beritahu saya ye .... leh letak link dalam entri ni nanti

Reply

Berbagi perkara yang baik. Saya tiada masalah link nya.

Reply

Saya sebelum join, praktis dulu ni .... hahahaha... dan itulah hasil paling baik saya boleh lakukan.

Reply

macam best jer challenge nih..

Reply

Pernah kena tag kat IG. Tapi tak buat lagi. Tulisan buruk sangat dah ☺

Reply

Wan cantik juga tulisan tuan admin nih.. ekekeke

Reply

lawa tulisan tangan bro hasrul... ni tulisan pelajar cemerlang ni ;)

Reply

http://sariyusa.blogspot.com/2015/03/sesekali-ubah-selera.html

entry 100% tulisan tangan dari saya

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.