RinggitPlus Banner

Tulisan Tangan Seorang Blogger

AI Trade
Tulisan tangan seorang blogger. Aduh. Kena tag dalam satu cabaran dinamakan Hand Writing Challenge. Nak tak nak kena sahut cabaran yang telah diberikan oleh rakan blogger +iuzira blogger atau dikenali juga sebagai Hazirah yang nak sangat tahu tulisan tangan saya ni (perasan). Ok. Saya sahut. Jangan gelak lak tengok tulisan tangan seorang blogger ni .. haha

Tulisan tangan ni sebenarnya boleh mempamerkan peribadi kita. Saya pernah kongsikan mengenai Tulisan Cerminkan Peribadi satu ketika dahulu. Dalam entri itu ada penjelasan mengenai karektor tulisan yang pelbagai, dan dikaitkan dengan peribadi dan sikap si pemilik tulisan. Anda nak tahu, boleh baca entri tersebut.

Cabaran Tulisan Tangan Seorang Blogger

Untuk tidak hampakan permintaan tag oleh rakan blogger Hazirah (www.iuzira.com), di sini saya kongsikan tulisan tangan original saya. Kekok gak nak tulis, al maklumlah dah lama tak gunakan pen. Nak tulis satu perenggan pun rasa cam payah sangat. Uhh ...
Tulisan Tangan Seorang Blogger
Tulisan Tangan Seorang Blogger
Kalau ikutkan syarat daripada blogger yang mula anjurkan cabaran ini (HAI BLOGGER), saya kena tag 10 orang blogger dalam tulisan tu, tapi sebab dah tak muat, jadi anda taglah diri sendiri ye .. hehehe...

Mana-mana blogger yang ada buat perkara serupa, dan ada tulis sebuah entri mengenainya, boleh tinggalkan di ruangan komen. Boleh?

Ehem ... ambil perhatian kat tulis besar dalam gambar di atas tu ye .. hoho ... Jangan kaji tulisan ini... :P



Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

13 Comments

  1. Macam best je kalau join ni hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada buat, nanti beritahu saya ye .... leh letak link dalam entri ni nanti

      Delete
  2. wah keren templatenya dan makasi tetep tdk menghapus credit footer (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berbagi perkara yang baik. Saya tiada masalah link nya.

      Delete
    2. ty bro telah menghargai saya

      Delete
  3. Macam best challenge ni. Tapiii... tulisan saya macam hantu, kena fikir 10x sebelum join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sebelum join, praktis dulu ni .... hahahaha... dan itulah hasil paling baik saya boleh lakukan.

      Delete
  4. macam best jer challenge nih..

    ReplyDelete
  5. Pernah kena tag kat IG. Tapi tak buat lagi. Tulisan buruk sangat dah ☺

    ReplyDelete
  6. Wan cantik juga tulisan tuan admin nih.. ekekeke

    ReplyDelete
  7. lawa tulisan tangan bro hasrul... ni tulisan pelajar cemerlang ni ;)

    ReplyDelete
  8. http://sariyusa.blogspot.com/2015/03/sesekali-ubah-selera.html

    entry 100% tulisan tangan dari saya

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.