Tuesday, March 17, 2015

Tarikh Lokasi Karnival Pendidikan MARA 2015


Tarikh dan lokasi Karnival Pendidikan MARA 2015. Bersempena kemasukan baru pelajar ke institusi pengajian tinggi bagi lepasan SPM 2014, pihak MARA telah menganjurkan satu karnival pendidikan - road tour seluruh Malaysia bermula pada 7 Mac dan dijangka berakhir pada 15 April 2015.

Karnival ini adalah untuk memberikan pendedahan kepada pelajar lepasan SPM, sijil, diploma mahupun ijazah mengenai peluang pendidikan di Institusi Pendidikan ‪MARA‬, IPTS, IPTA dan Tajaan MARA. Karnival ini juga adalah selaras dengan kempen yang sedang dilakukan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia menerusi Jom Masuk U. Satu lai karnival mengenai peluang pendidikan untuk pelajar-pelajar lepasan SPM, sijil, diploma dan sebagainya.
Tarikh Lokasi Karnival Pendidikan MARA 2015

Jadual Tarikh serta Lokasi Karnival Pendidikan MARA 2015

Ok. Berikut adalah tarikh serta lokasi Karnival Pendidikan Mara 2015.
Tarikh Lokasi Karnival Pendidikan MARA 2015
Semoga informasi ini dapat dimanfaatkan sebaiknya terutama mereka yang mahu mencari peluang melanjutkan pelajaran serta mendapat bantuan kewangan seperti biasiswa dan sebagainya.
Tarikh Lokasi Karnival Pendidikan MARA 2015
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive