Langkau ke kandungan utama

Senarai Peserta GA Malaysia Best Blog 2015

Alhamdulillah. Ramai juga rakan blogger yang telah ambil bahagian di dalam GA dan Subkontest Malaysia Best Blog 2015 yang saya anjurkan ini. Seramai 91 peserta GA telah menghantar URL penyertaan untuk GA dan Subkontest ini yang akan diumumkan pemenangnya tidak lama lagi.

Ada rakan blogger yang telah hantar URL penyertaan tetapi tidak lengkap, jadi saya terpaksa untuk tidak menyenaraikan blog tersebut. Harap mana-mana rakan blogger yang sudah menulis dan menerbitkan entri penyertaan, memberikan URL entri penyertaan tersebut di ruangan komen entri ini. Ini adalah peluang terakhir anda sebelum saya membuat undian untuk mencari pemenang GA saya.
Senarai Peserta GA Malaysia Best Blog 2015

Siapa Berjaya Menang Hadiah Wang Tunai?

Saya juga akan umumkan nama blog atau blogger yang menyertai GA ini yang telah memberikan trafik tertinggi ke blog ini dalam tempoh GA seperti yang saya ada sebutkan di dalam syarat tempoh hari. Pemenang tersebut akan diberikan hadiah wang tunai yang buat masa ini saya masih rahsiakan jumlahnya. Mungkin RM100, mungkin RM50, mungkin RM200 ... :) siapa yang bertuah itu, in Sha Allah, saya akan umumkan bersama dengan para pemenang GA ini nanti. Saya jangka awal April 2015 pengumuman pemenang akan dilakukan.

Senarai Peserta GA Malaysia Best Blog 2015

Berikut adalah senarai peserta GA Malaysia Best Blog 2015 dan subkontest yang telah saya anjurkan.


NomborNamaURL Penyertaan
1adkdayahhttp://kanvaskehidupanku.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
2AHMAD AMIRUDDIN BIN CHE ALIAShttp://www.ahmad-amiruddin.com/2015/02/jom-sertai-ga-dan-subkontest-hasrulhassan-com-malaysia-best-blog-2015/
3Ahmad Faris Bin Ahmad Fadzilhttp://www.blogparihh.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
4AIMI MUHAMAD @ ISMAILhttp://cikjelita899.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
5amir salehudin bin azlanhttp://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
6Ana Solehah DIhttp://nenektanjung.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
7anajinggahttp://anajingga.blogspot.com/2015/02/jom-sertai-ga-dan-subkontest.html
8Anisah Abdullahhttp://missanisah.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
9Anizz Annisahttp://adnan-daughter.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
10Azhafizah Md Norhttp://www.azhafizah.com/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog-2015.html
11azizah abd rahimhttp://cikpuanzahraa.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
12Azlan Baharhttp://azlanbahar.com/contest/ga-subkontest-hasrulhassan-com-best-blog-2015/
13azril mohd haniffahttp://www.arzmoha.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
14busuhttp://www.herbaproduk.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
15Busyra Takiyudinhttp://busyratakiyudin.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
16Calrase Patrickhttp://calrasepatrick.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom.html
17Cik Mimiehttp://norshamimi.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
18Cik Rahahttp://cekodokraha.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
19Dayangku Siti Norhanahttp://akukahbidadariitu.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
20Eny Abdullahhttp://enyyusnizar.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
21Fadzi Razakhttp://fadzirazak.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
22Faizalhttp://www.syukurnyasihat.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
23Firzanah Azharhttp://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-malaysia.html
24Fiza Abd Rahmanhttp://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
25Haffizul Iskandarhttp://ceritaejoy.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog-2015.html
26Hajar Ashikinhttp://hajarashikin.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
27Inani Hazwanihttp://cikmanissweet.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
28izzeydahttp://izzeyda.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
29Julia binti Jamaludinhttp://juliajamaludin.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
30kakgojeshttp://eryati.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
31kenny meranghttp://kenny977.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
32khatyaimanhttp://khatyaiman.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
33Kisah Si Dairyhttp://www.kisahsidairy.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
34lisahttp://www.ciksepet.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
35Lya Akif Imtiyazhttp://akifimtiyaz3.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
36macikz konahhttp://macikzkonah.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
37Mama Darwiishhttp://mamadarwiish.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
38Mar Mansorhttp://jnjikita.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
39Maria Firdzhttp://www.mariafirdz.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
40MG schmidthttp://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
41mimbar katahttp://mimbarkata.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
42mohamad ikhwan bin yusuffhttp://iekysmart94.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
43mohd azman bin arsadhttp://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
44mohd Nur Misuari bin Ramlihttp://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
45Munirah Hayatihttp://manislolipop47.blogspot.com/2015/02/jom-sertai-ga-dan-subkontest.html
46Murni Mohd Yusofhttp://murnimohdyusof.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
47Nadyyahttp://loveneddy.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
48Nasirah Khalidhttp://www.irrayyan.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
49NATRA ISMAILhttp://carismerahloveisyou.blogspot.com/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
50nayfatimahrasyidhttp://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
51Noor Akmahttp://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
52Noor Atikah Ramlihttp://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
53noorazian binti md arpanhttp://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
54Nor Ainhttp://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/02/ga-dan-subkontest-hasrulhassancom.html
55Nor Ain Binti Mohd Ruslihttp://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
56Nor Ainza Zakariahttp://cutiefany.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
57Nor Ariffin Bin Hamzahhttp://www.cikpinz.com/ga-subkontest-hasrulhassan-com-best-blog-2015/
58Noraini Razalihttp://aienainirazali.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
59Norasyimah Saifullahhttp://mizzseven.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
60nornazliana bt ab razakhttp://adna2029.blogspot.com/2015/03/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
61Nuha Hayatihttp://www.nuhahayati.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog-2015.html
62Nur Farhana Binti Farid Rizalhttp://frauananas.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
63Nur Syuhadahttp://creamylittlediary.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
64Nurul Atikah bt Hussinhttp://awansamudera.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
65Nurul Izzah Binti Zulahirihttp://uyoii.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
66Parizan Mohd Zainhttp://suriaamanda.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
67Pha Ishttp://pening-pala.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
68puteraduyonghttp://www.cikguazli.com/blog/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassan-com-best-blog-2015.html
69Queen Contesthttp://cowament.blogspot.com/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
70Rossyana Md.Lizahttp://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
71Sally Yatieyhttp://sallyyatiey.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
72Sani Yunushttp://saniyunus.com/ga-subkontest-hasrulhassan-com-best-blog-2015/
73sayidah napisahhttp://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
74Shadhttp://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
75Sharifah Ashikin Binti Syed Alihttp://cikash.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
76Sheila Adzizhttp://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
77Siti Amilia Yamanhttp://www.kisahamy.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
78Siti Aminah binti A Wahabhttp://mamapapaamir.blogspot.com/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
79SITI KHAIRUNNISA ABD BASIDhttp://cik-misi.blogspot.com/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
80SITI NORBAITIhttp://rainfallasleep.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
81siti nurfatimah binti hussenhttp://the-red-heart.blogspot.com/2015/03/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
82Siti Rabi'atul 'Adawiyah Binti Ismailhttp://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
83suhailahttp://vithebat.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html?m=1
84Suzlin Azreena binti Nordinhttp://suzlinazreena.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
85Syira Lokmanhttp://syiralokman.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
86syuhada sallehhttp://www.syuhadasalleh.my/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
87TunSha Ayuniehttp://aunidenovella.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
88WARDATUL ASMARhttp://asmarpunyablog.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
89Yana Yanihttp://iamaproudmama.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
90yangbaikhttp://yangbaik.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
91Yumidahttp://umikasum.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

Saya mengucapkan semoga berjaya buat semua peserta.

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Semoga berjaya buat semua yang menyertai =)

    BalasPadam
  2. All the best kepada semua peserta :)

    BalasPadam
  3. ooo...tahniah n advance dan good luck kepada semua peserta.
    senarai peserta ikut susunan abjad rupanya... patutlah dah penghujung baru jumpa :D

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah tersenarai, all the best buat semua, kawan-kawan juga tu hehe :)

    BalasPadam
  5. alhamdulillah tersenarai juga yer..tq

    BalasPadam
  6. salam bro..
    tahniah pada mereka yang berjaya

    BalasPadam
  7. peserta last...91. all the best semua

    BalasPadam
  8. alhamdulillah ada juga dalam senarai..

    BalasPadam
  9. Alhamdulilah tersenarai gak no 75...

    BalasPadam
  10. 88 semoga saya berjaya he..he..

    BalasPadam
  11. No. 12, good luck pada semua.....

    BalasPadam
  12. Singgah sini...
    Semoga ada rezeki disini.. (:

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…