Langkau ke kandungan utama

Pembayaran Ke 15 Advertorial.MY

Pembayaran kali kelima belas dari Advertorial.MY. Alhamdulillah, semalam (10 Mac 2015) dapat lagi pembayaran dari Advertorial.MY. Ini merupakan pembayaran kali ke lima belas sejak saya mendaftarkan blog ini di dalam Advertorial.MY.

Advertorial.MY; salah satu cara untuk menjana income menerusi blog. Pendaftaran juga mudah, malah tidak mengambil masa yang panjang. Bayaran pula masuk ke akaun bank, tanpa susah payah nak minta, tahu-tahu dah ada notifikasi menerusi email memberitahu bahawa income dari Advertorial.MY sudah dimasukkan ke dalam akaun Maybank saya.

Pembayaran Ke 15 Advertorial.MY

Pembayaran Ke 15 Advertorial.MY
Buat blogger yang mendaftar dengan Advertorial.MY, anda akan dapat peluang untuk menambah income secara online menerusi penulisan advertorial atau review.

Promosi Blog Kepada Pengiklan oleh Advertorial.MY

Apabila blog anda telah daftar, ia akan dipromosikan oleh pihak Advertorial.MY dan seterusnya akan dihubungi oleh pihak pengiklan untuk tujuan pengiklanan di blog. Lihat salah satu contoh tawaran yang dihubungi oleh pengiklan menerusi Advertorial.MY ini:
Tawaran job review menerusi Advertorial.MY
Best tak?

Harga pengiklanan advertorial pula bergantung kepada anda, terpulang nak letakkan harga serendah RM50, atau RM100 untuk satu-satu post ataupun sehingga RM300 - RM 1000 untuk satu post. Itu urusan anda dengan pengiklan yang berminat. Pihak Advertorial.MY tidak akan ambil sesen pun daripada proses rundingan anda dengan pengiklan untuk pengiklanan berbentuk review atau advertorial ini. 100% income adalah hak anda.

  • Pihak Advertorial.MY carikan pengiklan untuk anda.
  • Anda daftar dan dapatkan 100% income menerusi servis advertorial yang diberikan oleh pengiklan.
  • Anda dapat hubungi secara direct dengan pengiklan berminat, dan tentukan harga job review yang anda sediakan di blog tanpa perlu merujuk pihak Advertorial.MY.
Jika anda mahu cuba pelbagaikan sumber income blog, bolehlah mencuba untuk daftar dengan Advertorial.MY ini. Manalah tahu ada rezeki menerusi blog, akan ada pengiklan yang mahu berikan job reviews yang dibayar RM100 satu post! Senang-senang je kan .. menulis dalam blog, terbit entri baru, pastu dibayar.

Cubalah. Boleh daftar menerusi pautan ini - Daftar Advertorial.MY

Semoga berjaya.






advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …