Langkau ke kandungan utama

Kontest Menang RM50 Tunai Print Screen 7777

Siapa nak menang hadiah wang tunai segera sebanyak RM50? Jika betul anda berminat, mari sertai satu kontest mudah yang dianjurkan oleh saya. Satu kontest untuk melihat samada kecekapan anda akan membolehkan anda menerima hadiah wang tunai segera RM50 di dalam kontest Menang RM50 Tunai Print Screen angka 7777 Likes page HASRULHASSAN.COM.

Kontest ini tiada tarikh mula dan tiada tarikh akhir kontest, tetapi ia akan dikira berakhir setelah saya berjaya mendapatkan pemenang wang tunai RM50 tunai yang memang saya nak berikan. Cara mudah sahaja untuk menang, anda hanya perlu print screen ('PrtSc' pada keyboard) yang paparkan jumlah Likes sebanyak 7777 yang muncul menerusi pop up Like FB seperti ditunjukkan di bawah ini.

Menang RM50 Tunai Print Screen 7777

Bila dah print screen paparan angka 7777 people like hasrulhassan.com dalam pop up like FB di atas, anda tanpa tunggu terus sahaja hantar di sini - http://goo.gl/TAQc6q. Sertakan akaun Twitter dan Instagram anda semasa hantar gambar di atas.

Namun sebelum itu, pastikan anda telah melakukan dua perkara di bawah ini. Mana-mana pemenang yang saya dapati langgar syarat ini akan dibatalkan kemenangan.

  1. Anda diwajibkan untuk LIKE page hasrulhassan.com 
  2. Anda perlu follow Instagram dan Twitter.

Keputusan siapa yang berjaya akan dipaparkan di bawah ini.






Semoga berjaya.

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. RM50 tuh.. tapi kalau dah pernah like tak da peluang laa nak memang rm50 tuh.. huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh. Tak ada masalah, hanya perlu print screen sahaja. Tak kira siapa yang LIKE>

      Padam
  2. Takdak instagram dgn twitter cmna?

    BalasPadam
  3. Kontest yang menarik..

    BalasPadam
  4. Tak faham caranya dan pemenang dikira berdasarkan like ke-7778 ke?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …

iklantwo