Langkau ke kandungan utama

Cara Menjadikan Facebook Sebagai Lubuk Duit

Cara menjadikan Facebook (FB) sebagai lubuk duit. Semua orang ada akaun laman sosial Facebook, tetapi tidak ramai yang gunakan ia sebagai salah satu sumber lubuk duit untuk menjana income online, samada secara sampingan atau sepenuh masa. Ya, memang ada orang gunakan Facebook sebagai lubuk jana income online sepenuh masa, dan antara caranya ialah menjual Fanpage!

Menjual Fanpage adalah satu cara untuk membuat duit di Facebook. Sebenarnya, ada banyak lagi cara menjadikan Facebook sebagai lubuk duit untuk anda. Kan seronok jika sedang asyik 'bermain' Facebook, anda dapat jana income?

Tahukah anda bahawa terdapat 10 juta pengguna Facebook yang boleh anda jadikan target untuk lubuk duit menerusi FB ini? Itupun hanya mengambil kira faktor umur dari 23 hingga 55 tahun yang memang sudah ada kuasa membeli (mempunyai pekerjaan).
Cara Menjadikan Facebook Sebagai Lubuk Duit

Cara Menjadikan Facebook Sebagai Lubuk Duit

Ada seorang kenalan internet marketer (IM) yang telah berkongsi cara untuk menjadikan FB sebagai lubuk duit ini, malah beliau menganggap bahawa FB boleh menjadi mesin ATM maya untuk sesiapa jua yang berhasrat menambah income secara online.

Teknik yang digunakan pula tidak melibatkan sebarang syarikat atau laman web yang tawarkan pelaburan haram, atau ada kaitan dengan skim cepat kaya, apatah lagi MLM yang ramai takut nak sertai. Tidak, ia tidak ada kaitan dengan semua itu. Malah teknik yang digunakan untuk jadikan FB sebagai lubuk duit adalah teknik percuma! Tanpa kos!

Buat Duit di FB Tanpa Kos

Tak seronok ke begitu? Buat duit di FB tanpa kos, melakukannya menerusi teknik percuma yang akhirnya akan memberikan anda kebebasan kewangan yang diimpikan?
Cara Menjadikan Facebook Sebagai Lubuk Duit
Nak tahu lebih lanjut mengenai teknik menjadikan Facebook sebagai lubuk duit? Jika anda benar-benar nak tahu, anda boleh muat turun panduan teknik tersebut di pautan berikut - FB = ATM Online

Menerusi panduan tersebut, anda akan dapat 7 kelebihan untuk menjana pendapatan menerusi FB. Anda juga akan diberitahu mengenai soalan-soalan yang berkaitan dengan panduan ini, sekaligus memadamkan rasa sangsi anda terhadap teknik yang dikongsikan.

Memang tujuan utama ebook ini dihasilkan adalah untuk membantu sesiapa sahaja termasuk newbies menghasilkan pendapatan dengan hanya berfacebook. Jika anda mengikuti segala arahan dan saranan yang disarankan, anda boleh buat duit dengannya.

Anda tidak tahu nak mulakan? Dalam panduan ini akan diberikan pelan tindakan untuk anda mula jana income menerusi FB. Hanya ikuti satu persatu pelan yang disediakan. In Sha Allah, anda akan suka dengan hasil akhirnya nanti.

Tawaran Terhad 300 Orang

Panduan ini dijual oleh rakan IM saya ini dengan harga RM130. Ia merupakan produk digital yang boleh anda download dan baca menerusi semua peranti atau gajet canggih anda. Ia tidak akan rosak atau lupus, malah anda boleh baca panduan ini di mana-mana sahaja.

Untuk jangkamasa terhad, anda boleh dapatkan panduan ini dengan harga RM40 sahaja. Untuk muat turun, sila dapatkan menerusi pautan ini - FB = ATM Online

Anda juga akan dapat secara percuma Teknik 7 Naga yang pernah saya ceritakan sebelum ini. Memang terbaik.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. wah...best tu jika fb jadi mesin atm..

    BalasPadam
  2. Jika ada ilmunya InshaAllah ,.tidak mustahil ia boleh menjadi lubuk duit kan HH :)

    BalasPadam
  3. memang hebat siapa yang ada fanpage yang bagus dan hebat lagi kalau ada yang boleh convert sales terus..sangat mahal tu

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…