Langkau ke kandungan utama

Bayaran ke 7 PopAds

Bayaran kali ketujuh (7) untuk medium pengiklanan PopAds. Alhamdulillah, saya telah terima bayaran kali ketujuh untuk platform pengiklanan PopAds. PopAds adalah merupakan salah satu program pengiklanan di blog yang amat popular untuk buat duit dalam USD.

Jumlah keseluruhan bayaran yang telah diterima daripada program pengiklanan PopAds ini adalah sebanyak USD144 iaitu lebih kurang RM400. Uhh siapa nak bagi ye tak? Saya pernah ceritakan sebelum ini mengenai cabang buat duit USD ini. Anda boleh baca di entri ini - PopAds - Buat Duit Blog USD

Jana Income Blog Dalam USD Menerusi PopAds

PopAds Medium Pengiklanan Blog Bayar USD
Untuk join program pengiklanan PopAds ini, anda perlukan akaun PayPal untuk mudahkan bayaran dibuat. Boleh baca cara nak buka akaun PayPal di sini - Cara Buka Akaun Paypal, bila cukup RM400 je, anda dah boleh keluarkan duit tersebut dari PayPal ke akaun bank. Dan proses ini tidak ambil masa lama.

Bayaran ke 7 PopAds

Menerusi iklan PopAds, saya telah menetapkan setiap kali income dijana melebihi USD20, secara automatik ia akan dikeluarkan dan dipindahkan ke akaun PayPal saya. Pemberitahuan akan dihantar ke email setiap kali pemindahan itu dilakukan. Sudah 7 kali saya terima email memberitahu bahawa income pengiklanan PopAds telah dipindah ke PayPal.
Bayaran ke 7 PopAds
Untuk daftar PopAds, anda hanya perlu ke laman web PopAds berikut: Free POPADS Online Registration. Pendaftaran adalah percuma. Dan pendaftaran tidaklah cerewet dan sangat mudah untuk diluluskan. Saya mempunyai 3 laman web yang telah mendaftar menggunakan pengiklanan PopAds ini.

'Kekurangan' PopAds

Anda boleh mencuba pengiklanan PopAds untuk blog anda, namun sukacita nak maklumkan bahawa bentuk pengiklanan PopAds boleh sedikit sebanyak mengganggu pengunjung blog anda. Ini adalah kerana iklan PopAds akan keluar bersama dengan blog anda menerusi setiap klik yang dijana di dalam blog anda. Orang klik je mana-mana pautan dalam blog, akan keluar iklan Pop Up. Buat sesetengah pengunjung, pengiklanan seperti ini ganggu mereka, dan ada kemungkinan besar blog
anda akan dipangkah oleh pembaca blog anda.

Pilihan di tangan anda.

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork


p.s: Ia tidak ganggu status Glitterati Nuffnang, dan anda boleh letak di dalam blog tanpa orang perasan anda menggunakan servis pengiklanan PopAds ini.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. waaa...bestnyer.duit nuff pun baru keluar rm150 setakat ni

    http://kucenmaster.blogspot.com/2015/03/power-rangers-versi-gelap.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baru2 memang begitu, sumber income pun tak banyak.

      Padam
  2. Alhamdulillah murah rezeki abg HH

    BalasPadam
  3. hurm..banyak plak..ahaha..serabut kang blog..:D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat cam chipsmore le .. kejap ada .. kejap tak ada. Tgk turun naik saham gitu.

      Padam
  4. rezeki jgn ditolak

    BalasPadam
  5. Lepasan SPM boleh bt permohonan x?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …