Bayaran income kali keempat menerusi Advertorial.MY. Alhamdulillah. Rezeki hasil blogging masuk lagi ke dalam akaun bank. Kali ini daripada Advertorial.MY. Ini merupakan kali keempat untuk tahun 2015 saya menerima pembayaran daripada Advertorial.MY.

Untuk tahun 2014, saya telah mendapat bayaran sebanyak 10 kali daripada Advertorial.MY ini. Dan menerusi Advertorial.MY, saya telah mendapat lebih daripada 5 job reviews dan advertorial yang semuanya berjumlah RMXXXX.00. Satu pulangan yang agak bagus apabila menjadi antara blogger yang pertama mendaftar di Advertorial.MY ini.

Bayaran Income Keempat Advertorial.MY

Bayaran Income Keempat Advertorial.MY

Bayaran Income Keempat Advertorial.MY
Jika anda seorang blogger, mahu dapatkan job review dan advertorial, bolehlah mendaftar di Advertorial.MY. Anda akan dapat peluang untuk mempromosikan blog untuk servis pengiklanan advertorial atau review ini.

Blogger Malaysia Job Review

Peluang jana income blog menerusi advertorial

Ramai rakan blogger yang telah mendaftarkan diri untuk peroleh peluang diberikan job review yang nyata memberikan income yang agak baik menerusi penulisan entri blog.

Berminat? Daftar dengan Advertorial.MY (klik)

Setiap blogger atau blog yang didaftarkan, akan dipromosikan di page Advertorial.MY selain di laman Advertorial.MY itu sendiri.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

2 Komen

Iklan saya dah lama masuk archive... nak kena renew balik la macam ni nampaknya

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.