04 Mac 2015

Batu Ini Pernah Berlakon Dalam Filem Tan Sri P Ramlee

Batu Ini Pernah Berlakon Dalam Filem Tan Sri P Ramlee. Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

10 Komen

DARI FILEM AHMAD ALBAB KAN...
http://jmbelog.blogspot.com/

Tanpa Nama delete Mac 04, 2015

dulu ske dtg blog ni tp mkn lama mkn byk iklan nk bukak je nk kene pangkah 2-3 bende. x kose

Tak leh nak buat apa, Innity punya konsep pengiklanan... bukan saya. Jangan marah saya sbb letak iklan, melainkan anda nak bagi job untuk blogger sepenuh masa seperti saya

Bukan ke ni batu yang kena kepala ajis dalam Pemdekar Bujang Lapuk? Hahaha, mahu pecah kepala ajis kalau kena ini batu.

http://ekjozbuluh.blogspot.com/

Kalau pop up FB tu .. dia akan detect pengunjung, kalau biasa datang sini dalam masa 14 hari dia takkan keluar, cuma pengunjung yang jarang2 datang je akan nampak pop up dan iklan ... :)

Bila bagitahu ni, dah leh detect le ... mana satu pengunjung dan pembaca setia. hoho.

Oh ingatkan batu belah batu bertangkup.. Filem dulu-dulu di samping lawak jenaka terselit pengajaran bermakna untuk direnungi generasi hari ini.

hoho! Padan laa KRU minat gila ngan P RAMLEE sampai cipta lagu FANATIK..FANATIK nya duniaku...

Tapi kan tuan HH, saya ada buat gak masukkan dialog2 klise dari citer p ramlee..tapi blog saya tak meletup mcm tuan hh laa...tak tau aa dieorg nyampah ker...dierorg wat derk jek ker...mungkin tak kose nak baca blog cap ayam nie kot...

Ayat2 saya mudah jek mcm :

- Butang baju aku mana pah... TUKAR sket bagi moden : blog aku nie sampah ker pah!

- Kenapa kau tak elak, macam mana saya nak elak, ilmu lempar batu pakcik belum ajar...TUKAR sket bg moden : Kenapa kau tak baca...mana mana aku nak baca...blog ini cap ayam aja!

Nak buat macam mana...nasib badan...

Tuju lagu boleh? Bloggging ini Tuan HH PUNYA!

si bongkok delete Mac 04, 2015

nak jadi ngetop mcm tuan HH susah gila...

nak jadi blog famous tuan hh dah kongker..

nak kutip hasil berguni2 dari innity mula2 aja..skrg tak ada...

jadi kan..last2 usik2 manjaaa pasal iklan kat blog ngetop tuan HH jadilaa... :)

Benda dunia mana ada yang kekal. Hari ini memang nampak ngetop la segala bagai, esok lusa tak tentu lagi. Tuhan boleh je tarik bila2 masa DIA mahukan.


EmoticonEmoticon