Langkau ke kandungan utama

Kosmetik Halal Selamat Bersama SihatDanAnggun.com

Mencari kosmetik halal dan selamat serta mendapat pelbagai pengiktirafan terbaik? Jika anda mahu pentingkan kosmetik dengan ciri-ciri ini, maka seharusnya anda mencuba produk-produk terbaik daripada SihatDanAnggun.com. Produk kosmetik yang disertakan sijil halal Jakim, berdaftar dengan KKM dan telah mendapat pelbagai anugerah luar dan dalam negara.

Rangkaian produk-produk kosmetik dari SihatDanAnggun.com bukanlah produk murahan yang sekadar untuk memenuhi lambakan produk kecantikan dan kesihatan yang ada. Saya dapati SihatDanAnggun.com menyediakan produk-produk yang diiktiraf terbaik, disertai dengan bukti-bukti nyata bukan setakat testimonial atau kata-kata dan iklan gah.

Kosmetik Halal Selamat Bersama SihatDanAnggun.com

Kosmetik Halal Selamat Bersama SihatDanAnggun.com
Produk kosmetik SihatDanAnggun.com ada sijil pengiktirafan terbaik, selain sijil halal dari Jakim, begitu juga sijil kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) dan sijil pengilangan GMP. Ia juga lulus ujian dari SIRIM, membuktikan bahawa produk-produk dari SihatDanAnggun.com adalah produk yang ada kualiti diiktiraf.

Produk Kesihatan dan Kecantikkan Terbaik Menang Pelbagai Anugerah

Produk kosmetik halal herba halal selamat

Produk kosmetik untuk kecantikan serta produk kesihatan keluaran syarikat ini pernah memenangi anugerah Best Halal Cosmetic – Malaysia Halal Excellence.

Ia menggunakan sumber herba di dalam penghasilan produk kosmetik halal dan selamat. Herba alam ini sudah menjadi antara amalan turun temurun terbaik serata dunia dan telah terbukti berkesan dari generasi ke generasi.

Wanita zaman dulu banyak yang cantik dan menawan kerana menggunakan kosmetik berasaskan herba ini. Wanita ketika ketamadunan Mesir misalnya, mereka menggunakan kosmetik herba seperti minyak dan pewangi untuk mencantikkan wajah dan tubuh. Manakala di Rom, wanita menggunakan herba madu dan telur untuk kelihatan sihat dan anggun.
Produk kosmetik halal herba halal selamat

Kajian Hasil Ekstrak Semulajai Herba

SihatDanAnggun.com menyediakan pelbagai produk hasil ramuan herba terbaik, dan bukan dari bahan kimia yang adakala boleh mendatangkan kesan sampingan yang parah. Mengikut kajian saintifik, antara ramuan herba berkesan untuk dijadikan kosmetik herba adalah lempoyang, halia, sireh, serai, lengkuas, manjakani dan banyak lagi. Berdasarkan kajian yang dilakuka oleh pihak SIRIM ekstrak ini mempunyai bahan antioksidan yang tinggi untuk membantu meningkatkan kesihatan kulit.
SihatDanAnggun.com - Rangkaian Prodok Kosmetik Herba Selamat dan Halal

Berminat nak mencuba dan mengetahui mengenai produk ini?

SihatDanAnggun.com
TTDI Shah Alam

Telefon/WhatsApp/SMS: 018-2106625
Email: pelangihias@gmail.com atau sirehemashq@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/1sihatdananggun

 [advertorial]


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. semakin banyak produk kecantikan di pasaran, pastinya memberikan pengguna Islam pilihan yang banyak... terima kasih untuk maklumat ini

    BalasPadam
  2. saya pening nk beli produk apa!saya hanya mencari pencuci muka yg mmpunyai bahan aktif yg mmpu mngurgkn comot d wajah saya..شكرا

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…