Muat Turun Percuma Kesilapan Kritikal Menulis Resume Kerja

Laporan khas 7 kesilapan kritikal menulis resume. Ada tips menulis resume yang mahu saya kongsikan kepada anda. Ianya terkandung di dalam satu ebook laporan khas bertajuk 7 kesilapan kritikal resume dilongkangkan. Perghh .. tajuk memang tak bleh blah punya, tapi in Sha Allah, isinya boleh bantu mereka yang baru nak menapak mencari kerja.

Laporan ini akan dedahkan mengenai 7 kesilapan kritikal yang banyak dilakukan oleh mereka yang mencari kerja, khasnya para lepasan graduan dan siswazah yang sedang mencari kerja. Dan saya akui, laporan ini memang menyatakan yang benar-benar belaka, yelah .. saya dulu pun lepasan ijazah.

Tips Menulis Resume Kerja

Kesilapan Kritikal Menulis Resume Kerja

Lepas saya baca laporan ini, baru saya sendiri sedar bahawa selama ini saya dah buat banyak salah silap dalam menulis sebuah resume yang sebenar. Patutlah saya tak dapat nak jadi engineer dalam Microsoft atau Google .. hoho ... rupanya saya menulis resume hanya syok sendiri.

Untunglah anda yang boleh muat turun percuma laporan ini. Setidak-tidaknya, anda sudah tahu mengenai tujuh kesilapan kritikal yang disebutkan. Dulu, saya main hentam je buat resume. Siap tiru kawan lagi. Rupanya cara saya meniru dan ambil template resume kawan tu adalah antara kesilapan kritikal yang disebut dalam laporan ini.

Muat Turun Percuma Kesilapan Kritikal Menulis Resume Kerja

Ok. Kalau anda mencari kerja, mahu mulakan langkah pencarian kerja, pastikan langkah anda betul dengan pertama-tamanya menulis sebuah resume yang buatkan majikan tak sabar nak temuduga dan ambil anda bekerja. Untuk itu, saya sarankan anda muat turun laporan ini. Ianya adalah PERCUMA!

Oh ya, anda juga boleh baca mengenai tiga kesilapan yang utama di sini - 3 Kesilapan Utama Menulis Resume
Kesilapan Kritikal Menulis Resume Kerja

PERCUMA! Muat turun laporan khas edisi terhad 7 Kesilapan Kritikal Resume Dilongkangkan!

Email anda adalah selamat.
Sila isi butiran di bawah dan klik "SAYA NAK!"





Peringatan mesra. Anda akan terima satu email daripada iKerjayaGraduan.com dengan link untuk download laporan di atas secara percuma dalam masa kurang 15 minit! Selamat mendapatkan laporan ini. Pastikan anda baca ye .. :P


6 comments.. read them below or add one

Mohd Ridzwan Abdullah Mohd Ridzwan Abdullah February 13, 2015
Resume salah satu penyebab utama juga application kita ditolak.
Tapi untuk sesetengah kerjaya sahaja.
Kalau untuk kerjaya sektor perkilangan...kebanyakkannya diorang tak tengok pun. Penuh menimbun dan dibiarkan begitu sahaja. Walhal, ada open job. Sangat kasihan wan tengok.
Maria Hasun Maria Hasun February 13, 2015
hurmmm. . mcm tau tau jer maria tgh nak mencari kerja baru kan. hehehe makasih
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN February 13, 2015
Jangan lupa muat turun laporan tu .. kenalpasti cara betul untuk tulis resume yang akan menambat hati majikan.
azzahairi sulaiman azzahairi sulaiman February 13, 2015
Cepat-cepat download. Jangan longkangkan resume kita :-)
Azwan Anuar Azwan Anuar February 14, 2015
resume adalah wakil diri kita. ianya sangat penting

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.