Langkau ke kandungan utama

Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2015

Jadual perlawanan Liga Super 2015 Malaysia. Nampaknya tahun 2015 bakal menghairahkan para peminat bolasepak tanahair. Untuk itu, saya tidak teragak-agak berkongsi informasi jadual perlawanan sangat penting ini khas dan istimewa untuk para peminat bolasepak Liga Super Malaysia untuk tahun 2015.

Dan untuk tahun 2015, saya difahamkan hak penyiaran siaran langsung Liga Super 2015 diberikan kepada Media Prima dan juga RTM. Ini bermakna para peminat akan dapat menonton siaran langsung Liga Super 2015 menerusi TV Malaysia percuma di saluran khusus iaitu RTM, TV3 dan TV9. Bagi saya yang tidak memiliki Astro, ini merupakan satu berita gembira. Sudah sekian lama saya tidak menonton perlawanan bolasepak liga tempatan di tv percuma...hoho.

Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2015

Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2015

Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2015
Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2015
Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2015
Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2015
Anda boleh klik imej jadual di atas untuk paparan lebih jelas atau muat turun percuma jadual perlawanan Liga Super 2015 yang telah disediakan di pautan berikut -  Jadual Lengkap Perlawanan Liga Super 2015

Liga Super Malaysia 2015 kali ini melibatkan pasukan hebat - Liga Super Malaysia musim 2015 dibarisi 12 pasukan iaitu Johor Darul Ta'zim, Selangor, Pahang, Terengganu, KL Sime Darby, Kelantan, Sarawak, Singapore Lions XII FC, Perak, ATM, PDRM dan KL Felda United FC.

[Klik Sini] Untuk Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2016

Siapakah pasukan yang akan menjuarai Piala Liga Super Malaysia untuk tahun 2015 ini? Mari sama-sama kita saksikan ye .... kongsikan juga pendapat anda di ruangan komen, almaklumlah saya ni dah bengap sikit pasal bolasepak tempatan.

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. pasti ramai peminat yang mengharapkan liga yang meriah pada tahun ini

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…