Langkau ke kandungan utama

Giveaway Subkontest Best Blog 2015 HASRULHASSAN.COM

Giveaway dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015. Ok. Saya ada beberapa barang serta cenderahati saya nak berikan kepada pembaca blog ini. Giveaway (GA) yang mudah untuk semua, disertai dengan satu kontest ringkas untuk semarakkan satu kontest SEO yang besar iaitu Malaysia Best Blog 2015.

Ia juga sebagai tanda terima kasih saya kepada blog-blog yang telah menyenaraikan blog ini (hasrulhassan.com) sebagai salah satu daripada banyak blog paling best di Malaysia untuk tahun 2015. Banyak blog-blog yang best di Malaysia ni yang masih ramai tak tahu, anda boleh cekidaut di Top Senarai Malaysia Best Blog 2015.

Cenderahati yang saya nak berikan secara percuma kepada pengunjung dan pembaca blog ini merupakan cenderahati khas yang saya dapatkan semasa berkunjung dan bercuti pertama kali di Kota Bandung, Indonesia. Ramai yang kepingin mahukan cenderahati ini. Antara cenderahati tersebut adalah keychain, fridge magnet, serta tas kecil.

Disamping itu, saya sekalikan dengan satu subkontest mudah yang menawarkan hadiah berupa buku bertajuk Urus Bisnes dengan Google dan Buat Duit dengan Affiliate. Saya juga akan tawarkan hadiah wang tunai dalam subkontest ini.

Giveaway Subkontest Best Blog 2015 HASRULHASSAN.COM

Adakah anda teringin nak dapatkan hadiah imut khas dari Kota Bandung Indonesia ini? Jika nak, saya jemput semua untuk memeriahkan GA dan subkontest mudah ini.

Cara-Cara

  1. Anda hanya perlu salin tampal (copy-paste) kod HTML di bawah ini di dalam sebuah entri dengan tajuk "GA Subkontest HASRULHASSAN.COM Best Blog 2015". Terbitkan entri anda tersebut.
  2. Kemudian, isi borang di pautan berikut: http://goo.gl/forms/Yanp4F3RoI
  3. Anda dikehendaki sertakan nama, email dan link/URL entri penyertaan di dalam borang tersebut.
  4. GA dan Subkontest ini berlangsung dari 6 Februari - 31 Mac 2015. Tarikh akhir hantar link penyertaan ialah pada 15 Mac 2015.
  5. Masukkan ayat berikut di dalam entri tersebut: "Jom Sertai GA dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015 - Menang Hadiah Gratis dari Bandung, Indonesia."
Kod GA Subkontest untuk Entri Penyertaan

Hadiah-Hadiah

  • Hadiah GA - Keychain Bandung, Tas Imut Bandung, Fridge Magnet dari Bandung, Indonesia - 7 Pemenang
  • Hadiah Subkontest - Buku Urus Bisnes dengan Google, Buku Buat Duit dengan Affiliate beserta hadiah iringan cenderahati dari Bandung - 3 Pemenang

Pemilihan Pemenang

  • Giveaway - Dilakukan menerusi pemilihan peserta secara Random.org.7 peserta akan dipilih.
  • Subkontest - Dipilih berdasarkan top 3 peserta yang memberikan trafik tertinggi ke blog ini mulai 15 Februari hingga 31 Mac 2015. Penilaian akan dibuat menggunakan Google Analytics.
Semua pemenang akan diumumkan selepas 31 Mac 2015, dan saya akan hubungi menerusi email untuk urusan pengeposan hadiah. Jadi, pastikan anda isikan nama dan email yang betul di dalam borang penyertaan disertakan.

Semoga berjaya.

Komen Pembaca ...

  1. Murni join skali lagi giveaway anjuran sifu HH, dah submit entri pnyertaan :D

    BalasPadam
  2. otai dah tiba... saya join dan entri juga dah submit... good luck to me :D

    BalasPadam
  3. syira join juga ! ^_^ dah submit penyertaan :D tq sifu HH

    BalasPadam
  4. Wah.. barang baik ni.. hehe

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen... gud luck

    BalasPadam
  6. Cik akak guna phone je..susah nak submit penyertaan..huhu

    BalasPadam
  7. dah join dan dah submit penyertaan..

    BalasPadam
  8. Cik Candy pun join. Penyertaan pun sudah disubmit.

    BalasPadam
  9. dari Bandung Rupanya mestilah punya banyak cenderamata

    BalasPadam
  10. Lin dah join, hope dapat menang buku :)

    BalasPadam
  11. Dah submit penyertaan jugak.... all the best buat semua :)

    BalasPadam
  12. rasa macam nak join juga kalau ada kesempatan

    BalasPadam
  13. SA pun dah join dan dah submit penyertaan

    BalasPadam
  14. Join juga..
    Thanks sifu HH sediakan ruang untuk kami yang baru nak belajar berblogger..

    BalasPadam
  15. Salam 1malaysia...penyertaan dah submit.

    BalasPadam
  16. http://kumahuitu.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    SALAM ENCIK HASRUL HASSAN SAYA JOIN GA NI :)

    BalasPadam
  17. Salam Bro HH ..Kita dah join ..

    BalasPadam
  18. salah satu cara untuk dapatkan backlink . cara terbaik ni.

    BalasPadam
  19. Terima kasih kepada yang sudi join, nanti saya akan updatekan senarai peserta ye.

    BalasPadam
  20. Salam Ahad, ana join GA Sifu : http://anajingga.blogspot.com/2015/02/jom-sertai-ga-dan-subkontest.html

    Submitted :)

    BalasPadam
  21. Salam HH, saya dh join :)
    http://enyyusnizar.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  22. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
    nama : FATIMAH BINTI MOHD RASYID
    email : fatimah@tkr.com.my
    url/link : http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru isi form ;- tertinggal keretapi

      Padam
  23. Saya join http://www.irrayyan.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  24. Insha Allah.. pnjang lagi wktunya..

    BalasPadam
  25. sy dah join. :) hadiah menarik!

    BalasPadam
  26. saya dah join..excited ni.hahaa
    http://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  27. saya join

    http://awansamudera.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  28. join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  29. Slm..sy pn dh isi form

    http://vithebat.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html?m=1

    BalasPadam
  30. saya join http://eryati.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  31. join jugakkk...!!!

    http://zafairmas.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  32. Join.. ^^

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  33. Cik Mimie join :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  34. saya join
    http://iekysmart94.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  35. khaty join
    http://khatyaiman.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

    BalasPadam
  36. saya join... Allhamdulillah...

    http://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  37. Done join! first GA and contest yang saya join. haha saja mencuba. and sorry ter sent form twice sebab yang first tu terletak blog pnya url and bukan entry :'p

    BalasPadam
  38. Semoga berjaya semua peserta :)..

    BalasPadam
  39. Salam abam HH, ct dah join!

    http://the-red-heart.blogspot.com/2015/03/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

    BalasPadam
  40. join jugak memeriahkan suasana walaupun agak terlewat ;)

    BalasPadam
  41. Assalamualikum :)

    Hai emma join ye ? :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

    BalasPadam
  42. Assalam, ramai juga yang join...harap saya tak terlambat la yer...^_^

    http://mamapapaamir.blogspot.com/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    BalasPadam
  43. Ho...ho.... banyak cara nak supaya entri Malaysia Best Blog 2015 berada di kedudukan terbaik.

    Satu cara yang terbaik. Moga ada peserta yang bertuah dapat hadiah specisl daripada Hasrul Hassan nanti. Insya Allah...

    BalasPadam
  44. Assalamualaikum, dah join dan isi borang :)

    BalasPadam
  45. tumpang promote GA blog saya erk.. tolong singgah di http://sipanjangkata.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-sipanjangkata.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.