06 Februari 2015

Giveaway Subkontest Best Blog 2015 HASRULHASSAN.COM

Giveaway dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015. Ok. Saya ada beberapa barang serta cenderahati saya nak berikan kepada pembaca blog ini. Giveaway (GA) yang mudah untuk semua, disertai dengan satu kontest ringkas untuk semarakkan satu kontest SEO yang besar iaitu Malaysia Best Blog 2015.

Ia juga sebagai tanda terima kasih saya kepada blog-blog yang telah menyenaraikan blog ini (hasrulhassan.com) sebagai salah satu daripada banyak blog paling best di Malaysia untuk tahun 2015. Banyak blog-blog yang best di Malaysia ni yang masih ramai tak tahu, anda boleh cekidaut di Top Senarai Malaysia Best Blog 2015.

Cenderahati yang saya nak berikan secara percuma kepada pengunjung dan pembaca blog ini merupakan cenderahati khas yang saya dapatkan semasa berkunjung dan bercuti pertama kali di Kota Bandung, Indonesia. Ramai yang kepingin mahukan cenderahati ini. Antara cenderahati tersebut adalah keychain, fridge magnet, serta tas kecil.

Disamping itu, saya sekalikan dengan satu subkontest mudah yang menawarkan hadiah berupa buku bertajuk Urus Bisnes dengan Google dan Buat Duit dengan Affiliate. Saya juga akan tawarkan hadiah wang tunai dalam subkontest ini.

Giveaway Subkontest Best Blog 2015 HASRULHASSAN.COM

Adakah anda teringin nak dapatkan hadiah imut khas dari Kota Bandung Indonesia ini? Jika nak, saya jemput semua untuk memeriahkan GA dan subkontest mudah ini.

Cara-Cara

  1. Anda hanya perlu salin tampal (copy-paste) kod HTML di bawah ini di dalam sebuah entri dengan tajuk "GA Subkontest HASRULHASSAN.COM Best Blog 2015". Terbitkan entri anda tersebut.
  2. Kemudian, isi borang di pautan berikut: http://goo.gl/forms/Yanp4F3RoI
  3. Anda dikehendaki sertakan nama, email dan link/URL entri penyertaan di dalam borang tersebut.
  4. GA dan Subkontest ini berlangsung dari 6 Februari - 31 Mac 2015. Tarikh akhir hantar link penyertaan ialah pada 15 Mac 2015.
  5. Masukkan ayat berikut di dalam entri tersebut: "Jom Sertai GA dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015 - Menang Hadiah Gratis dari Bandung, Indonesia."
Kod GA Subkontest untuk Entri Penyertaan

Hadiah-Hadiah

  • Hadiah GA - Keychain Bandung, Tas Imut Bandung, Fridge Magnet dari Bandung, Indonesia - 7 Pemenang
  • Hadiah Subkontest - Buku Urus Bisnes dengan Google, Buku Buat Duit dengan Affiliate beserta hadiah iringan cenderahati dari Bandung - 3 Pemenang

Pemilihan Pemenang

  • Giveaway - Dilakukan menerusi pemilihan peserta secara Random.org.7 peserta akan dipilih.
  • Subkontest - Dipilih berdasarkan top 3 peserta yang memberikan trafik tertinggi ke blog ini mulai 15 Februari hingga 31 Mac 2015. Penilaian akan dibuat menggunakan Google Analytics.
Semua pemenang akan diumumkan selepas 31 Mac 2015, dan saya akan hubungi menerusi email untuk urusan pengeposan hadiah. Jadi, pastikan anda isikan nama dan email yang betul di dalam borang penyertaan disertakan.

Semoga berjaya.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

61 Komen

Murni join skali lagi giveaway anjuran sifu HH, dah submit entri pnyertaan :D

otai dah tiba... saya join dan entri juga dah submit... good luck to me :D

syira join juga ! ^_^ dah submit penyertaan :D tq sifu HH

Wah.. barang baik ni.. hehe

selamat bersegmen... gud luck

Cik akak guna phone je..susah nak submit penyertaan..huhu

dah join dan dah submit penyertaan..

Cik Candy pun join. Penyertaan pun sudah disubmit.

dari Bandung Rupanya mestilah punya banyak cenderamata

Lin dah join, hope dapat menang buku :)

Dah submit penyertaan jugak.... all the best buat semua :)

rasa macam nak join juga kalau ada kesempatan

SA pun dah join dan dah submit penyertaan

Join juga..
Thanks sifu HH sediakan ruang untuk kami yang baru nak belajar berblogger..

Salam 1malaysia...penyertaan dah submit.

http://kumahuitu.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

SALAM ENCIK HASRUL HASSAN SAYA JOIN GA NI :)

Salam Bro HH ..Kita dah join ..

salah satu cara untuk dapatkan backlink . cara terbaik ni.

Terima kasih kepada yang sudi join, nanti saya akan updatekan senarai peserta ye.

Salam Ahad, ana join GA Sifu : http://anajingga.blogspot.com/2015/02/jom-sertai-ga-dan-subkontest.html

Submitted :)

Salam HH, saya dh join :)
http://enyyusnizar.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
nama : FATIMAH BINTI MOHD RASYID
email : fatimah@tkr.com.my
url/link : http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

Saya join http://www.irrayyan.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

Insha Allah.. pnjang lagi wktunya..

sy dah join. :) hadiah menarik!

saya dah join..excited ni.hahaa
http://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

saya join

http://awansamudera.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

join
http://fuzamusa.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

Slm..sy pn dh isi form

http://vithebat.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html?m=1

saya join http://eryati.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

join jugakkk...!!!

http://zafairmas.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

Join.. ^^

http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

Cik Mimie join :)

http://norshamimi.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

saya join
http://iekysmart94.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

khaty join
http://khatyaiman.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

saya join... Allhamdulillah...

http://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

Done join! first GA and contest yang saya join. haha saja mencuba. and sorry ter sent form twice sebab yang first tu terletak blog pnya url and bukan entry :'p

Semoga berjaya semua peserta :)..

Salam abam HH, ct dah join!

http://the-red-heart.blogspot.com/2015/03/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

join jugak memeriahkan suasana walaupun agak terlewat ;)

Assalamualikum :)

Hai emma join ye ? :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

Assalam, ramai juga yang join...harap saya tak terlambat la yer...^_^

http://mamapapaamir.blogspot.com/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

baru isi form ;- tertinggal keretapi

Ho...ho.... banyak cara nak supaya entri Malaysia Best Blog 2015 berada di kedudukan terbaik.

Satu cara yang terbaik. Moga ada peserta yang bertuah dapat hadiah specisl daripada Hasrul Hassan nanti. Insya Allah...

Assalamualaikum, dah join dan isi borang :)

tumpang promote GA blog saya erk.. tolong singgah di http://sipanjangkata.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-sipanjangkata.html


EmoticonEmoticon