Giveaway Subkontest Best Blog 2015 HASRULHASSAN.COM

Giveaway dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015. Ok. Saya ada beberapa barang serta cenderahati saya nak berikan kepada pembaca blog ini. Giveaway (GA) yang mudah untuk semua, disertai dengan satu kontest ringkas untuk semarakkan satu kontest SEO yang besar iaitu Malaysia Best Blog 2015.

Ia juga sebagai tanda terima kasih saya kepada blog-blog yang telah menyenaraikan blog ini (hasrulhassan.com) sebagai salah satu daripada banyak blog paling best di Malaysia untuk tahun 2015. Banyak blog-blog yang best di Malaysia ni yang masih ramai tak tahu, anda boleh cekidaut di Top Senarai Malaysia Best Blog 2015.

Cenderahati yang saya nak berikan secara percuma kepada pengunjung dan pembaca blog ini merupakan cenderahati khas yang saya dapatkan semasa berkunjung dan bercuti pertama kali di Kota Bandung, Indonesia. Ramai yang kepingin mahukan cenderahati ini. Antara cenderahati tersebut adalah keychain, fridge magnet, serta tas kecil.

Disamping itu, saya sekalikan dengan satu subkontest mudah yang menawarkan hadiah berupa buku bertajuk Urus Bisnes dengan Google dan Buat Duit dengan Affiliate. Saya juga akan tawarkan hadiah wang tunai dalam subkontest ini.

Giveaway Subkontest Best Blog 2015 HASRULHASSAN.COM

Adakah anda teringin nak dapatkan hadiah imut khas dari Kota Bandung Indonesia ini? Jika nak, saya jemput semua untuk memeriahkan GA dan subkontest mudah ini.

Cara-Cara

  1. Anda hanya perlu salin tampal (copy-paste) kod HTML di bawah ini di dalam sebuah entri dengan tajuk "GA Subkontest HASRULHASSAN.COM Best Blog 2015". Terbitkan entri anda tersebut.
  2. Kemudian, isi borang di pautan berikut: http://goo.gl/forms/Yanp4F3RoI
  3. Anda dikehendaki sertakan nama, email dan link/URL entri penyertaan di dalam borang tersebut.
  4. GA dan Subkontest ini berlangsung dari 6 Februari - 31 Mac 2015. Tarikh akhir hantar link penyertaan ialah pada 15 Mac 2015.
  5. Masukkan ayat berikut di dalam entri tersebut: "Jom Sertai GA dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015 - Menang Hadiah Gratis dari Bandung, Indonesia."
Kod GA Subkontest untuk Entri Penyertaan

Hadiah-Hadiah

  • Hadiah GA - Keychain Bandung, Tas Imut Bandung, Fridge Magnet dari Bandung, Indonesia - 7 Pemenang
  • Hadiah Subkontest - Buku Urus Bisnes dengan Google, Buku Buat Duit dengan Affiliate beserta hadiah iringan cenderahati dari Bandung - 3 Pemenang

Pemilihan Pemenang

  • Giveaway - Dilakukan menerusi pemilihan peserta secara Random.org.7 peserta akan dipilih.
  • Subkontest - Dipilih berdasarkan top 3 peserta yang memberikan trafik tertinggi ke blog ini mulai 15 Februari hingga 31 Mac 2015. Penilaian akan dibuat menggunakan Google Analytics.
Semua pemenang akan diumumkan selepas 31 Mac 2015, dan saya akan hubungi menerusi email untuk urusan pengeposan hadiah. Jadi, pastikan anda isikan nama dan email yang betul di dalam borang penyertaan disertakan.

Semoga berjaya.

{ 61 comments.. read them below or add one }

Murni Mohd Yusof Murni Mohd Yusof February 06, 2015
Murni join skali lagi giveaway anjuran sifu HH, dah submit entri pnyertaan :D
yang baik Ishak yang baik Ishak February 06, 2015
otai dah tiba... saya join dan entri juga dah submit... good luck to me :D
Syira Lokman Syira Lokman February 06, 2015
syira join juga ! ^_^ dah submit penyertaan :D tq sifu HH
Aretikz Aretikz February 06, 2015
Wah.. barang baik ni.. hehe
Najib Ariyan Najib Ariyan February 06, 2015
selamat bersegmen... gud luck
Nao Mei Nao Mei February 06, 2015
Cik akak guna phone je..susah nak submit penyertaan..huhu
izzeyda izzeyda February 06, 2015
dah join dan dah submit penyertaan..
Cik Candy Cik Candy February 06, 2015
Cik Candy pun join. Penyertaan pun sudah disubmit.
belajar Islam belajar Islam February 06, 2015
dari Bandung Rupanya mestilah punya banyak cenderamata
Suzlin Azreena Nordin Suzlin Azreena Nordin February 06, 2015
Lin dah join, hope dapat menang buku :)
TunSha Ayunie TunSha Ayunie February 06, 2015
Dah submit penyertaan jugak.... all the best buat semua :)
blogger lelaki blogger lelaki February 06, 2015
rasa macam nak join juga kalau ada kesempatan
Amanda Suria Amanda Suria February 06, 2015
SA pun dah join dan dah submit penyertaan
Along Polimas Along Polimas February 07, 2015
Join juga..
Thanks sifu HH sediakan ruang untuk kami yang baru nak belajar berblogger..
kenny977world kenny977world February 07, 2015
Salam 1malaysia...penyertaan dah submit.
Zaidalifah Hussin Zaidalifah Hussin February 07, 2015
http://kumahuitu.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

SALAM ENCIK HASRUL HASSAN SAYA JOIN GA NI :)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz February 07, 2015
Salam Bro HH ..Kita dah join ..
Encik FYA Encik FYA February 08, 2015
salah satu cara untuk dapatkan backlink . cara terbaik ni.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN February 08, 2015
Terima kasih kepada yang sudi join, nanti saya akan updatekan senarai peserta ye.
anajingga anajingga February 08, 2015
Salam Ahad, ana join GA Sifu : http://anajingga.blogspot.com/2015/02/jom-sertai-ga-dan-subkontest.html

Submitted :)
Eny Abdullah Eny Abdullah February 08, 2015
Salam HH, saya dh join :)
http://enyyusnizar.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
nayfatimah rasyid nayfatimah rasyid February 09, 2015
http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
nama : FATIMAH BINTI MOHD RASYID
email : fatimah@tkr.com.my
url/link : http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
irra yyan irra yyan February 09, 2015
Saya join http://www.irrayyan.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
Maria Firdz Maria Firdz February 09, 2015
Insha Allah.. pnjang lagi wktunya..
Busyra Bt Takiyudin Busyra Bt Takiyudin February 09, 2015
sy dah join. :) hadiah menarik!
Si Kosong Si Kosong February 09, 2015
saya dah join..excited ni.hahaa
http://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
Awan Samudera Awan Samudera February 09, 2015
saya join

http://awansamudera.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
Fuza Musa Fuza Musa February 11, 2015
join
http://fuzamusa.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
suhaila Johar suhaila Johar February 12, 2015
Slm..sy pn dh isi form

http://vithebat.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html?m=1
ahkak gojes ahkak gojes February 13, 2015
saya join http://eryati.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
mas yana mas yana February 13, 2015
join jugakkk...!!!

http://zafairmas.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
Miss Yana Miss Yana February 13, 2015
Join.. ^^

http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
Cik Mimie Cik Mimie February 13, 2015
Cik Mimie join :)

http://norshamimi.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
Mr.Wan Mr.Wan February 13, 2015
saya join
http://iekysmart94.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
khaty aiman khaty aiman February 14, 2015
khaty join
http://khatyaiman.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
Sheila Adziz Sheila Adziz February 14, 2015
saya join... Allhamdulillah...

http://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
farhanafarid14 farhanafarid14 February 16, 2015
Done join! first GA and contest yang saya join. haha saja mencuba. and sorry ter sent form twice sebab yang first tu terletak blog pnya url and bukan entry :'p
calrase patrick calrase patrick February 24, 2015
Semoga berjaya semua peserta :)..
ctmz ctmz March 02, 2015
Salam abam HH, ct dah join!

http://the-red-heart.blogspot.com/2015/03/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
puteraduyong puteraduyong March 08, 2015
join jugak memeriahkan suasana walaupun agak terlewat ;)
emma diana emma diana March 10, 2015
Assalamualikum :)

Hai emma join ye ? :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
mama amir mama amir March 10, 2015
Assalam, ramai juga yang join...harap saya tak terlambat la yer...^_^

http://mamapapaamir.blogspot.com/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html
nayfatimah rasyid nayfatimah rasyid March 11, 2015
baru isi form ;- tertinggal keretapi
sensasi2020 sensasi2020 March 13, 2015
Ho...ho.... banyak cara nak supaya entri Malaysia Best Blog 2015 berada di kedudukan terbaik.

Satu cara yang terbaik. Moga ada peserta yang bertuah dapat hadiah specisl daripada Hasrul Hassan nanti. Insya Allah...
Queen Contest Queen Contest March 15, 2015
Assalamualaikum, dah join dan isi borang :)
muhd t halim muhd t halim April 02, 2015
tumpang promote GA blog saya erk.. tolong singgah di http://sipanjangkata.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-sipanjangkata.html

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.