Skip to main content

Facebook Versi Utara

Facebook versi utara. Haha .. adeh, sesekali melayan gak benda-benda camni dalam blog. Saya tahu kadangkala ada pengunjung dan pembaca yang stress bila baca entri berkaitan tips blogging, panduan blogger, SEO blogspot dan segala macam benda, termasuklah mengenai teknik buat duit dengan blog.

Ok. Saja selongkar entri lama dalam draft. Saya keluarkan kembali untuk tatapan semua agar kedut di minda boleh ditegangkan tanpa selirat.

Tak pasti siapalah yang dok buat Facebook versi utara ni. Senyum simpul je saya tengok kawan-kawan dok share benda ni di Facebook satu masa dulu. Memang terbaekkkk ... mesti sakan no dok buat benda ni .... adoi .. terima kasihlah kepada yang kreatif tu sampai keluar idea begini ....Uhh Pesbuk - Facebook versi utara nih .. hahahahaha

Facebook Versi Utara

Facebook Versi Utara

Dan keceriaan ini dikongsikan kepada anda semua ..yehhaaaaaa....hehehehe

Comments

  1. Memang sesuai untuk orang utara macam aku la :)

    ReplyDelete
  2. senang nak paham sikit kot...

    ReplyDelete
  3. versi ganu takdok ke? hahahha

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.