Langkau ke kandungan utama

Direktori Kontraktor Rumah Malaysia

Baru-baru ini, saya dapat tahu ada satu laman web sedang membangunkan direktori untuk memuatkan dan menyenaraikan kontraktor-kontraktor rumah di Malaysia. Direktori ini bakal dijadikan rujukan samada untuk kontraktor dan rakyat Malaysia bagi kenalpasti masalah dan menyelesaikannya menerusi senarai kontraktor yang ada.

Picafix.com, dengan aplikasi yang sedang dibangunkan untuk mudahkan penyelesaian masalah mengenai kerja-kerja melibatkan kontraktor rumah di Malaysia. Menerusi carian berdasarkan kategori kerja dan juga lokasi, pengguna berdaftar dengan Picafix boleh mendapatkan senarai kontraktor bertauliah dan diyakini akan kerja terbaik mereka menyelesaikan masalah.

Direktori Kontraktor Rumah Malaysia

Direktori Kontraktor Rumah Malaysia
Mudah kan? Itulah antara konsep penting yang akan ada di dalam Picafix.com. Saya sukacita nak war-warkan Picafix.com ini sebagai sumber direktori kontraktor rumah yang telus di Malaysia. Paling menariknya ialah anda boleh lihat bagaimana kontraktor-kontraktror terlibat memperlihatkan kesungguhan kerja menerusi video-video disediakan di dalam Picafix.com
Video - Tips Memasang Lampu dan Wiring Rumah
Video di dalam Picafix.com mempertontonkan mengenai panduan memilih kontraktor daripada kontraktor itu sendiri. Anda akan tahu bagaimana nak tahu samada pemilihan kontraktor rumah anda tepat dan berkebolehan dalam menyelesaikan masalah berkaitan rumah dan kediamaan anda.

Apa maksud kontraktor rumah ini?

Ok, ia melibatkan handyman, atau kerja rencam seperti membaiki paip air, kerja ubahsuai, membaiki bumbung bocor, ini termasuklah kerja-kerja seperti memasang grill rumah, menukar lantai, menghias dinding, mengecat, elektrikal dan sebagainya.

Video Mengenai Picafix


Mudahkan? Sudah ada laman web yang turut bakal menyediakan perisian untuk mencari dan mendapatkan kontraktor berkaitan dengan masalah yang dihadapi. Dengan klik klik, anda sudah boleh hubungi kontraktor yang diyakini akan kerja terbaik mereka. Dengan video dan testimoni, ia akan menjadi antara faktor untuk memilih kontraktor yang hasilkan kerja penyelesaian masalah yang pasti memuaskan.

Daftar Percuma Untuk Akses Picafix.com

Daftar percuma sekarang di Picafix.com untuk mendapat hebahan, makluman dan informasi berkaitan Picafix.com dan isi kandungannya. Ia akan dilancarkan kelak, dan bakal menjadi antara direktori kontraktor rumah paling mudah dan diyakini di Malaysia.

Jadilah antara yang terawal mendaftar PERCUMA dan dapatkan info-info berkaitan mengenai kontraktor Malaysia selain video yang akan membantu anda dalam kerja-kerja penyelesaian di rumah.

Daftar di sini untuk akses tips berkaitan penyelesaian masalah anda, khas dari kontraktor rumah Malaysia Picafix.

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…