26 Februari 2015

Buat dan Bina Blog Perniagaan Percuma

Berminat nak dapatkan sebuah blog perniagaan dengan percuma? Jika anda seorang usahawan yang mahu buat blog perniagaan, mungkin anda perlu baca tawaran yang disediakan ini. Anda pasti teruja apabila ada servis buat dan bina blog perniagaan percuma diberikan kepada anda. Blog perniagaan anda akan dibina menggunakan platform Wordpress dengan template blog perniagaan yang nampak profesional.

Sangat mudah. Anda sudah tidak perlu fikir berat-berat untuk cari theme, tak perlu pengetahuan teknikal untuk membina sebuah blog perniagaan. Jika anda seorang usahawan online yang serius mahu perkenalkan bisnes dan produk, maka seharusnya anda perlukan blog perniagaan yang power, nampak pro dan lengkap dengan Search Engine Optimization.

Bina dan Buat Blog Perniagaan atau Kedai Online Percuma

Buat dan Bina Blog Perniagaan Percuma
Saya pernah ceritakan mengenai cara-cara nak buat blog yang simple dan mudah menerusi platform blogspot - anda boleh bina blog peribadi sendiri dalam masa 5 minit. Tetapi saya tak beritahu mengenai bagaimana nak buat sebuah blog bisnes menerusi blogspot.

Kenapa?

Sebabnya ialah ....

Saya tak tahu dan tak berapa pandai nak terangkan cara-cara nak buat sebuah blog bisnes atau perniagaan menerusi blogspot. Lagipun, kalaulah ia boleh dengan jayanya, ia akan ambil masa yang sangat lama. Serius, boleh tension dibuatnya!

Tawaran Bina Blog Bisnes atau Kedai Online secara Percuma!

Buat dan Bina Blog Perniagaan Percuma
Nasib baik saya terjumpa satu tawaran menarik ini untuk saya kongsikan dengan anda, para usahawan online yang kacak dan jelita .. hoho. Satu tawaran hebat untuk anda dapatkan sebuah blog perniagaan anda sendiri. Cuba lihat tawaran yang diberikan di bawah ini, dan paparan-paparan di atas cuma beberapa contoh kedai online yang telah siap.

Tawaran untuk bina laman web bisnes secara percuma kini dibuka sebagai pengenalan (14 hari), daftar sini - Laman Web Bisnes Percuma

Maka, saya berikan anda satu peluang alternatif, yang tidak harus anda lepaskan.

Jadilah antara yang terawal untuk mendapatkan sebuah laman web atau blog perniagaan anda yang lengkap dengan teknik SEO, shopping-cart dan banyak lagi. Serius, anda boleh bina laman web perniagaan atau bisnes online dengan ciri-ciri yang best ...

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.