Langkau ke kandungan utama

Buat dan Bina Blog Perniagaan Percuma

Berminat nak dapatkan sebuah blog perniagaan dengan percuma? Jika anda seorang usahawan yang mahu buat blog perniagaan, mungkin anda perlu baca tawaran yang disediakan ini. Anda pasti teruja apabila ada servis buat dan bina blog perniagaan percuma diberikan kepada anda. Blog perniagaan anda akan dibina menggunakan platform Wordpress dengan template blog perniagaan yang nampak profesional.

Sangat mudah. Anda sudah tidak perlu fikir berat-berat untuk cari theme, tak perlu pengetahuan teknikal untuk membina sebuah blog perniagaan. Jika anda seorang usahawan online yang serius mahu perkenalkan bisnes dan produk, maka seharusnya anda perlukan blog perniagaan yang power, nampak pro dan lengkap dengan Search Engine Optimization.

Bina dan Buat Blog Perniagaan atau Kedai Online Percuma

Buat dan Bina Blog Perniagaan Percuma
Saya pernah ceritakan mengenai cara-cara nak buat blog yang simple dan mudah menerusi platform blogspot - anda boleh bina blog peribadi sendiri dalam masa 5 minit. Tetapi saya tak beritahu mengenai bagaimana nak buat sebuah blog bisnes menerusi blogspot.

Kenapa?

Sebabnya ialah ....

Saya tak tahu dan tak berapa pandai nak terangkan cara-cara nak buat sebuah blog bisnes atau perniagaan menerusi blogspot. Lagipun, kalaulah ia boleh dengan jayanya, ia akan ambil masa yang sangat lama. Serius, boleh tension dibuatnya!

Tawaran Bina Blog Bisnes atau Kedai Online secara Percuma!

Buat dan Bina Blog Perniagaan Percuma
Nasib baik saya terjumpa satu tawaran menarik ini untuk saya kongsikan dengan anda, para usahawan online yang kacak dan jelita .. hoho. Satu tawaran hebat untuk anda dapatkan sebuah blog perniagaan anda sendiri. Cuba lihat tawaran yang diberikan di bawah ini, dan paparan-paparan di atas cuma beberapa contoh kedai online yang telah siap.

Tawaran untuk bina laman web bisnes secara percuma kini dibuka sebagai pengenalan (14 hari), daftar sini - Laman Web Bisnes Percuma

Maka, saya berikan anda satu peluang alternatif, yang tidak harus anda lepaskan.

Jadilah antara yang terawal untuk mendapatkan sebuah laman web atau blog perniagaan anda yang lengkap dengan teknik SEO, shopping-cart dan banyak lagi. Serius, anda boleh bina laman web perniagaan atau bisnes online dengan ciri-ciri yang best ...


Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…