Komisen Pertama AgenAffiliate 2015

Komisen pertama 2015 daripada AgenAffiliate.com telah selamat masuk ke Maybank sebentar tadi. Alhamdulillah, rezeki awal tahun 2015 menerusi program affiliate. Anda juga boleh dapat komisen affiliate jika anda tahu cara buat duit dengan blog yang betul.

Tips dan teknik buat duit online sering saya kongsikan, dan pada masa sama, saya tunjukkan bukti bahawa affiliate memang boleh buat duit, hasil teknik saya belajar daripada ebook yang telah saya peroleh. Kalau nak belajar buat duit dengan affiliate ni, cuba anda daftarkan diri webinar oleh Gobala Krishnan, saya dah ceritakan sebelum ini menerusi entri Komisen Kelapan Ashadee.com

Komisen Pertama AgenAffiliate 2015


Nak lakukan sesuatu, nak ceburi sesuatu, kenalah ada pengetahuan mengenainya. Itu sebab saya syorkan anda jadi penonton webinar Gobala Krishnan ni. Boleh daftar sekiranya masih ada tempat kosong untuk anda, pendaftaran untuk hadiri webinar boleh dilakukan di pautan ini - Daftar Webinar Ashadee.com oleh Gobala Krishnan

Tahun 2014, saya dah berjaya terima lebih daripada 20 komisen dari AgenAffiliate.com. Alhamdulillah, semua teknik yang dipelajari telah mendatangkan hasil. Berbaloi-baloi saya mendapatkan ebook berkaitan affiliate seperti video tutorial dari Mesin Komisen dan pelajari mengenai Amalan Orang Murah Rezeki!

Saya bukan mahu jadikan anda mata duitan dan melihat perkara dunia semata-mata. Tetapi, menerusi pendapatan dan income seperti ini, setidaknya beban kewangan boleh diringankan. Dan jika dah berkoyan dapat komisen macam blogger Mohd Fairiz atau Encik Titan, maka bolehlah buat amal bantu yang memerlukan, ye tak?

Itu sebab ramai kalangan blogger yang berjaya buat duit affiliate murah rezeki disebabkan mereka ini tak lokek dalam bab lain. Like jika setuju!

4 comments.. read them below or add one

HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 06, 2015
Bab penting untuk dapatkan rezeki ialah murahkan diri untuk bantu orang lain dalam apa jua keadaan .. walaupun kita sendiri sesak nazak... dan walaupun hanya menguntumkan senyuman.
reezluv reezluv January 07, 2015
sematkan dalam hati, duit yang kita dapat tu sebenarnya bukan untuk kita, gunakan untuk kerja-kerja yang lebih baik, insyallah banyak lagi manfaat yang akan kita dapat..:D
KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy January 11, 2015
saya blum dpt lagi ,,adehh - kedaionlinemy.com

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.