Alhamdulillah, sejak saya mendaftar di Advertorial.MY; saya telah pun mendapat jumlah bayaran sebanyak RM557.07. Itu adalah income secara tak langsung yang saya dapat, dan menerusi Job Review yang saya buat, kira-kira dalam RM2500 jugaklah.

Rezeki murah menerusi job reviews ditawarkan oleh pengiklan yang hubungi saya menerusi Advertorial.MY. Tak sangka ramai yang mahu berikan job review untuk blog ini. Setiap minggu, akan ada pengiklan yang hubungi berminat mahu dapatkan servis review atau advertorial menerusi penulisan saya yang tidak seberapa. Terima kasih kepada pihak Advertorial.MY yang berusaha mencari pengiklan untuk berikan job review pada blog-blog yang tersenarai.

Job Review Menerusi Advertorial.MY


Kerja Jobreview menerusi Advertorial.MY
Kerja Jobreview menerusi Advertorial.MY

Jumlah Bayaran Advertorial.MY 2014

Jumlah Bayaran Advertorial.MY 2014

Dari rezeki Allah S.W.T berikan ini, dapatlah juga saya beli beberapa produk terbaik untuk tambah pengetahuan termasuklah memuat-turun ilmu online daripada 35 sifu hebat dalam dunia pemasaran online. Saya beli menerusi jualan FireSale Amal Banjir 2014. Memang berbaloi-baloi!

Saya juga dapat beli produk buat video mudah Explaindio dengan harga istimewa sempena tawaran akhir tahun 2014. Produk buat video mudah ini saya beli hasil perkongsian Raja Kamil yang menjadi tulang belakang FireSale Amal Banjir 2014. Beliau antara sifu marketing online yang amat saya hormati dan antara yang perkenalkan saya cara jana income USD menerusi affiliate dengan teknik yang berkesan... hoho.

Hasil income online dari jumlah bayaran Advertorial.MY 2014 juga saya beli belah online di Lazada Malaysia, dua buah powerbank original Pineng dengan satu harga menarik. Saya hadiahkan satu untuk wife, dan satu untuk diri sendiri.

Sejak saya tahu cara-cara buat duit online ini, saya telah guna pakai segala ilmu daripada ebook-ebook dan video yang telah saya peroleh. Satu pelaburan yang memang berbaloi. Sebelum ini saya memang susah nak beli produk online, seperti ebook Buat Duit Dengan Blog, Mesin Komisen, Kitab SEO Merah Jambu dan macam-macam lagi.

Dengan keberanian menerusi hikmat ketiga belas naga berlawan api di lautan, akhirnya saya tekad untuk dapatkan ilmu-ilmu ini. Alhamdulillah, anda sendiri boleh nampak kesan-kesannya sekarang .. ye kan?

Jadi, andai bercita-cita nak buat duit online, samada menerusi blog, menerusi Facebook, menerusi Instagram, jangan fikir panjang untuk dapatkan ilmu dan pengetahuan ditawarkan kepada anda. Jika anda tidak mendapatkan ilmu-ilmu ini, dan praktik .. sampai bila-bila pun anda akan melihat blogger lain kongsi income masyuk mereka.
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

16 Komen

Tahniah HH... moga terus dilapangkan rezeki..,

Reply

singgah sini sambil klik iklan . jom ke blog shahril . ade entry baru !

http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/tarikh-agihan-duit-br1m-2015.html

Reply

Mungkin saudara HH boleh komen sikit... Macam kena jer dgn entri ini..
http://relakssminda.blogspot.com/2015/01/kenapa-blogger-berkongsi-kejayaan-macam-riak.html

Reply

murah rezeki bro..gua kena banyak belajar dan membaca lagi untuk hasilkan penulisan yang bagus macam bro..

Reply

masyuk dan murah rezeki para blogger sekarang. tahniah!

Reply

In Sha Allah, terima kasih. Sokongan anda juga bantu saya untuk terus hidupkan blog ini dan mencari sedikit rezeki menerusinya.

Reply

Terima kasih. Tak adalah masyuk. tapi bolehlah saya gunakan income yang ada ini untuk sesuatu yang baik.

Reply

Saya dah pernah ulas dah benda ni dulu ... :)

Reply

Lu belajar ngan Titan .. dia lagi power .. tak pun dengan Reez Luv

Reply

"hikmat ketiga belas naga berlawan api di lautan,"

yang ni memang sangat lejen..ahahaa

Reply

Nak duitt! Sila belanja pelisshh.. HAHA

Reply

Eceh. Dah kawin kan? kan? ke lom lagi?

Reply

Wow hebat...dapat belanja roti kosong satu..hihu..tahniah ye pokcik..

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.