Langkau ke kandungan utama

Jumlah Bayaran Advertorial.MY 2014

Alhamdulillah, sejak saya mendaftar di Advertorial.MY; saya telah pun mendapat jumlah bayaran sebanyak RM557.07. Itu adalah income secara tak langsung yang saya dapat, dan menerusi Job Review yang saya buat, kira-kira dalam RM2500 jugaklah.

Rezeki murah menerusi job reviews ditawarkan oleh pengiklan yang hubungi saya menerusi Advertorial.MY. Tak sangka ramai yang mahu berikan job review untuk blog ini. Setiap minggu, akan ada pengiklan yang hubungi berminat mahu dapatkan servis review atau advertorial menerusi penulisan saya yang tidak seberapa. Terima kasih kepada pihak Advertorial.MY yang berusaha mencari pengiklan untuk berikan job review pada blog-blog yang tersenarai.

Job Review Menerusi Advertorial.MY


Kerja Jobreview menerusi Advertorial.MY
Kerja Jobreview menerusi Advertorial.MY

Jumlah Bayaran Advertorial.MY 2014

Jumlah Bayaran Advertorial.MY 2014

Dari rezeki Allah S.W.T berikan ini, dapatlah juga saya beli beberapa produk terbaik untuk tambah pengetahuan termasuklah memuat-turun ilmu online daripada 35 sifu hebat dalam dunia pemasaran online. Saya beli menerusi jualan FireSale Amal Banjir 2014. Memang berbaloi-baloi!

Saya juga dapat beli produk buat video mudah Explaindio dengan harga istimewa sempena tawaran akhir tahun 2014. Produk buat video mudah ini saya beli hasil perkongsian Raja Kamil yang menjadi tulang belakang FireSale Amal Banjir 2014. Beliau antara sifu marketing online yang amat saya hormati dan antara yang perkenalkan saya cara jana income USD menerusi affiliate dengan teknik yang berkesan... hoho.

Hasil income online dari jumlah bayaran Advertorial.MY 2014 juga saya beli belah online di Lazada Malaysia, dua buah powerbank original Pineng dengan satu harga menarik. Saya hadiahkan satu untuk wife, dan satu untuk diri sendiri.

Sejak saya tahu cara-cara buat duit online ini, saya telah guna pakai segala ilmu daripada ebook-ebook dan video yang telah saya peroleh. Satu pelaburan yang memang berbaloi. Sebelum ini saya memang susah nak beli produk online, seperti ebook Buat Duit Dengan Blog, Mesin Komisen, Kitab SEO Merah Jambu dan macam-macam lagi.

Dengan keberanian menerusi hikmat ketiga belas naga berlawan api di lautan, akhirnya saya tekad untuk dapatkan ilmu-ilmu ini. Alhamdulillah, anda sendiri boleh nampak kesan-kesannya sekarang .. ye kan?

Jadi, andai bercita-cita nak buat duit online, samada menerusi blog, menerusi Facebook, menerusi Instagram, jangan fikir panjang untuk dapatkan ilmu dan pengetahuan ditawarkan kepada anda. Jika anda tidak mendapatkan ilmu-ilmu ini, dan praktik .. sampai bila-bila pun anda akan melihat blogger lain kongsi income masyuk mereka.

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Tahniah HH... moga terus dilapangkan rezeki..,

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah, terima kasih. Sokongan anda juga bantu saya untuk terus hidupkan blog ini dan mencari sedikit rezeki menerusinya.

      Padam
  2. tahniah bro..masyuk.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Tak adalah masyuk. tapi bolehlah saya gunakan income yang ada ini untuk sesuatu yang baik.

      Padam
  3. singgah sini sambil klik iklan . jom ke blog shahril . ade entry baru !

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/tarikh-agihan-duit-br1m-2015.html

    BalasPadam
  4. Mungkin saudara HH boleh komen sikit... Macam kena jer dgn entri ini..
    http://relakssminda.blogspot.com/2015/01/kenapa-blogger-berkongsi-kejayaan-macam-riak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dah pernah ulas dah benda ni dulu ... :)

      Padam
  5. murah rezeki bro..gua kena banyak belajar dan membaca lagi untuk hasilkan penulisan yang bagus macam bro..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lu belajar ngan Titan .. dia lagi power .. tak pun dengan Reez Luv

      Padam
  6. masyuk dan murah rezeki para blogger sekarang. tahniah!

    BalasPadam
  7. "hikmat ketiga belas naga berlawan api di lautan,"

    yang ni memang sangat lejen..ahahaa

    BalasPadam
  8. Nak duitt! Sila belanja pelisshh.. HAHA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eceh. Dah kawin kan? kan? ke lom lagi?

      Padam
  9. Wow hebat...dapat belanja roti kosong satu..hihu..tahniah ye pokcik..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…