09 Januari 2015

Free Online Movie - The Hobbit The Battle Of The Five Armies

Saya dah berkesempatan tonton movie The Hobbit - The Battle of The Five Armies. Memang best, anak-anak saya pun suka tengok. Kami anak beranak tengok di pawagam baru buka di Parit Buntar, di Kerian Mall.

The Hobbit - The Battle of The Five Armies, merupakan wayang pertama atau pembukaan di pawagam Lotus Five Star (LFS). Kami anak beranak masuk panggung pun belum sempurna 100 peratus, ada bahagian pawagam yang masih lagi belum disiapkan. Malah, masih ada wayar-wayar terjurai di sana sini .. haha.

Tonton Online The Hobbit 2014 The Battle Of The Five Armies

Sekarang, anda dah boleh tonton online cerita The Battle of The Five Armies ini. Walaupun kualitinya tidak sebaik di pawagam, dan hilang kick sebab bukan dalam format HD, tetapi bolehlah nak tengok kat rumah, dalam PC, dalam tablet.
Tonton Online The Hobbit 2014 The Battle Of The Five Armies

Filem The Hobbit The Battle of The Five Armies mula ditayangkan di Malaysia pada 18 Disember 2014, dan saya ada kongsikan trailer filem tu sebelum ni, ramai juga pengunjung yang komen teruja nak tengok...hoho tak tahu samada mereka tu dah tengok ke belum. Tapi kalau belum, boleh intai pautan yang akan saya berikan untuk tonton movie The Hobbit The Battle of The Five Armies ni secara online.

Tonton Percuma Movie Online The Battle of The Five Armies

Jika nak tonton, anda kena isi nama dan email anda di borang yang disediakan di sini - Langgan Tengok Movie - The Hobbit 2014 (klik)

Pautan akan diberikan menerusi email anda... hoho... tak leh dedah sini sebab nanti kena banned!

Terhad ni, tak pasti esok lusa ada lagi link tersebut, jadi kalau anda nak tengok, dapatkan pautan ke movie online The Hobbit 2014 - The Battle of The Five Armies ... jangan risau, ia adalah percuma! Isi nama dan email je dalam borang yang disediakan tu ye ...

Selamat menonton ...

p.s: Tak perlu LIKE atau menunggu sampai banyak saat.... klik pautan diberikan, dah boleh terus tonton online percuma.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

10 Komen Free Online Movie - The Hobbit The Battle Of The Five Armies

Series the hobbit ni tgk yang first jer.. Nampak best jer yang ni... nanti kena cari ni hehehe...

Cari susah nak dapat yang percuma .. hoho .. klik link diberikan tu, isi nama dan email, pautan movie akan anda dapat 5 saat lepas tu dalam email.

Kena beli speaker dan TV besar ni..pasang pulak langsir gelap..

HH terima kasih la sgt2...saya suka filem movie yg adventures...waaaaaaaa dpt link percuma tonton pewittttttttttt saya dh email...nak tontonnnn yeyyyyyyy

Sama-sama. Jangan dedahkan link tu sbb owner dia tak bagi dedah .... hanya org2 tertentu je tahu website tu. :P

HH saya pun peminat setia Hobbit ni.. nak tengok wayang dengan askar yang ramai (anak 5 org oooo...) mmg tak le.... time kasih kalau dapat kasi link ni.. x sabar rasanya..

nak tgok free aje yer heheh - kedaionlinemy.com

tak pernah tonton lagi tapi nanti nak try la tonton

Terbaik, ada peluang tengok free ni. kira ok lah, nak betul2 best memang kena ke panggung.


EmoticonEmoticon