Langkau ke kandungan utama

Free Online Movie - The Hobbit The Battle Of The Five Armies

Saya dah berkesempatan tonton movie The Hobbit - The Battle of The Five Armies. Memang best, anak-anak saya pun suka tengok. Kami anak beranak tengok di pawagam baru buka di Parit Buntar, di Kerian Mall.

The Hobbit - The Battle of The Five Armies, merupakan wayang pertama atau pembukaan di pawagam Lotus Five Star (LFS). Kami anak beranak masuk panggung pun belum sempurna 100 peratus, ada bahagian pawagam yang masih lagi belum disiapkan. Malah, masih ada wayar-wayar terjurai di sana sini .. haha.

Tonton Online The Hobbit 2014 The Battle Of The Five Armies

Sekarang, anda dah boleh tonton online cerita The Battle of The Five Armies ini. Walaupun kualitinya tidak sebaik di pawagam, dan hilang kick sebab bukan dalam format HD, tetapi bolehlah nak tengok kat rumah, dalam PC, dalam tablet.
Tonton Online The Hobbit 2014 The Battle Of The Five Armies

Filem The Hobbit The Battle of The Five Armies mula ditayangkan di Malaysia pada 18 Disember 2014, dan saya ada kongsikan trailer filem tu sebelum ni, ramai juga pengunjung yang komen teruja nak tengok...hoho tak tahu samada mereka tu dah tengok ke belum. Tapi kalau belum, boleh intai pautan yang akan saya berikan untuk tonton movie The Hobbit The Battle of The Five Armies ni secara online.

Tonton Percuma Movie Online The Battle of The Five Armies

Jika nak tonton, anda kena isi nama dan email anda di borang yang disediakan di sini - Langgan Tengok Movie - The Hobbit 2014 (klik)

Pautan akan diberikan menerusi email anda... hoho... tak leh dedah sini sebab nanti kena banned!

Terhad ni, tak pasti esok lusa ada lagi link tersebut, jadi kalau anda nak tengok, dapatkan pautan ke movie online The Hobbit 2014 - The Battle of The Five Armies ... jangan risau, ia adalah percuma! Isi nama dan email je dalam borang yang disediakan tu ye ...

Selamat menonton ...

p.s: Tak perlu LIKE atau menunggu sampai banyak saat.... klik pautan diberikan, dah boleh terus tonton online percuma.

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Series the hobbit ni tgk yang first jer.. Nampak best jer yang ni... nanti kena cari ni hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cari susah nak dapat yang percuma .. hoho .. klik link diberikan tu, isi nama dan email, pautan movie akan anda dapat 5 saat lepas tu dalam email.

      Padam
    2. nak tgok free aje yer heheh - kedaionlinemy.com

      Padam
  2. Kena beli speaker dan TV besar ni..pasang pulak langsir gelap..

    BalasPadam
  3. HH terima kasih la sgt2...saya suka filem movie yg adventures...waaaaaaaa dpt link percuma tonton pewittttttttttt saya dh email...nak tontonnnn yeyyyyyyy

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama. Jangan dedahkan link tu sbb owner dia tak bagi dedah .... hanya org2 tertentu je tahu website tu. :P

      Padam
  4. HH saya pun peminat setia Hobbit ni.. nak tengok wayang dengan askar yang ramai (anak 5 org oooo...) mmg tak le.... time kasih kalau dapat kasi link ni.. x sabar rasanya..

    BalasPadam
  5. tak pernah tonton lagi tapi nanti nak try la tonton

    BalasPadam
  6. Terbaik, ada peluang tengok free ni. kira ok lah, nak betul2 best memang kena ke panggung.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…