Langkau ke kandungan utama

Shawl Rekaan Terkini Cantik Bidadary.my

Mencari shawl rekaan terkini yang cantik? Fesyen tudung labuh atau shawl terkini cantik dan menarik kini boleh didapati secara online di Bidadary.my. Jika anda mencari rekaan terkini tudung panjang dan labuh samada untuk Halfmoon Shawl, Lotus Butterfly Shawl mahupun Iris long Shawl, maka sedia-sediakan jamu mata melihat koleksi yang ada di Bidadary.my. Memang menarik dan cantik-cantik belaka!

Bidadary.my menyediakan rekaan shawl atau tudung labuh panjang yang menjanjikan satu kelainan kerana rekaan yang segar dan menarik untuk wanita mengenakannya. Pilihan-pilihan yang ada di dalam koleksi tudung di Bidadary.my adalah trend terkini dan up-to-date sehingga boleh membuatkan si wanita jadi rambang mata.
Shawl Rekaan Terkini Cantik Bidadary.my

Shawl Rekaan Terkini Cantik Bidadary.my

Keistimewaan Rekaan Shawl Bidadary.my

Tona warna yang digunakan dalam rekaan shawl yang ada ideal untuk hampir semua wajah wanita. Malah koleksi-koleksi yang ada turut menampilkan corak yang segar dan agak kehadapan dengan trend semasa. Serius ia menampilkan satu kelainan, dan menyerlahkan gaya.
Koleksi rekaan tudung shawl half moon cantik terkini
Material pula bukan material sebarangan. Shawl atau tudung labuh panjang yang dijual diperbuat dari material terbaik. Rekaan terkini cantik Bidadary.my dicetak pada Lycra Korea yang licin dan lembut bersama Chiffon Georgette gred tinggi. Bukan sahaja cantik menawan buat si pemakai, tetapi keselesaan juga dititik-beratkan.

Seandainya anda seorang wanita bertudung yang mencari keselesaan sebagai perkara utama dalam pemilihan tudung atau shawl yang cantik menarik, maka pilihan serta koleksi yang ada di Bidadary.my sedia menepati citarasa anda. Anda pasti puas hati dengan koleksi dan seleksi terbaik di kedai online yang mesra pengunjung ini.

Tudung Labuh Panjang atau Shawl Trend Antarabangsa

Shawl iaitu jenis tudung panjang merupakan fesyen terkini yang tepati syariah dan semakin popular di kalangan wanita Malaysia. Malah trend antarabangsa juga menunjukkan bahawa shawl antara fesyen dan jenis tudung yang paling digemari dan disukai wanita muslimah. Gaya-gaya menarik dari shawl memang memikat mata, disamping menyerlahkan keanggunan si pemakai.
Shawl Rekaan Terkini Cantik Bidadary.my

3 Jenis Pilihan Shawl Rekaan Terkini

Bidadary.my menyediakan 3 pilihan terbaik tudung panjang atau shawl ini. Rekabentuk terkini Halfmoon Shawl, Lotus Butterfly Shawl mahupun Iris long Shawl sudahpun menjadi antara daya penarik mempesona dan akan diperbanyakkan lagi untuk memenuhi permintaan semasa dan akan datang. Yang pasti, Bidadary.my akan menjadi tumpuan untuk mereka yang mencari tudung labuh panjang yang berekaan terkini.

Tutorial Gaya Terkini Shawl Tudung Labuh Panjang

Salah satu keistimewaan lain di Bidadary.my ialah ia juga menyediakan tips serta tutorial penggayaan terkini rekaan shawl yang disediakan. Jadi, anda tidak akan termanggu-manggu apabila mahu menggayakan fesyen rekaan shawl terkini yang cantik dari Bidadary.my
Bidadary.my sudah ada sejak tahun 2000 lagi. Ia diuruskan oleh QiNetix Solutions (002343862-X) beralamat di Kulim Kedah. Pastinya mereka telah arif dengan kehendak dan citarasa terkini wanita bertudung.

Untuk info dan melihat fesyen rekaan terkini shawl cantik, anda boleh layari:

Laman Web: www.bidadary.my
atau
FB Bidadary.my
WhatsApp: +6012-627 3505

[advertorial]
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. kenapa model tudung semua perlu lawa2 heheh untuk tarik pembeli lah kan heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena tarik pelanggan dulu, baru leh jadi pembeli .. hehehee

      Padam
    2. setuju sangt dengan abg hasrul hehe,,, klau cantik nnt penggungjung senang nk klik heheh

      Padam
  2. macam-macam paten menarik ada, orang muda suka sangat ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmmm ... memang sesuai paten yang ada untuk orang mua ni.

      Padam
  3. Cantik plak model ni. hehehe,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi amboi ... dah ada hati mahu kah? hehehe

      Padam
    2. sapa yang tak mahu ,, lawa2 kot - kedaionlinemy.com

      Padam
  4. wahhh cantik semua design tudungnya..baru je beli 2 shawl arini maka tak boleh lah nak beli lagi harini...

    BalasPadam
  5. Cantik sangat! Model pun cantik je. ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Model cantik penting nak gambarkan mengenai koleksi ini .. huhu

      Padam
  6. lawa-lawa yang amat tudung nie bro..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tudung gua memang menarik pun, errrr model dia menarik tak?

      Padam
  7. cantiknyer tudung tue..nk kena terjah web dia ni

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …