Langkau ke kandungan utama

Shawl Rekaan Terkini Cantik Bidadary.my

Mencari shawl rekaan terkini yang cantik? Fesyen tudung labuh atau shawl terkini cantik dan menarik kini boleh didapati secara online di Bidadary.my. Jika anda mencari rekaan terkini tudung panjang dan labuh samada untuk Halfmoon Shawl, Lotus Butterfly Shawl mahupun Iris long Shawl, maka sedia-sediakan jamu mata melihat koleksi yang ada di Bidadary.my. Memang menarik dan cantik-cantik belaka!

Bidadary.my menyediakan rekaan shawl atau tudung labuh panjang yang menjanjikan satu kelainan kerana rekaan yang segar dan menarik untuk wanita mengenakannya. Pilihan-pilihan yang ada di dalam koleksi tudung di Bidadary.my adalah trend terkini dan up-to-date sehingga boleh membuatkan si wanita jadi rambang mata.
Shawl Rekaan Terkini Cantik Bidadary.my

Shawl Rekaan Terkini Cantik Bidadary.my

Keistimewaan Rekaan Shawl Bidadary.my

Tona warna yang digunakan dalam rekaan shawl yang ada ideal untuk hampir semua wajah wanita. Malah koleksi-koleksi yang ada turut menampilkan corak yang segar dan agak kehadapan dengan trend semasa. Serius ia menampilkan satu kelainan, dan menyerlahkan gaya.
Koleksi rekaan tudung shawl half moon cantik terkini
Material pula bukan material sebarangan. Shawl atau tudung labuh panjang yang dijual diperbuat dari material terbaik. Rekaan terkini cantik Bidadary.my dicetak pada Lycra Korea yang licin dan lembut bersama Chiffon Georgette gred tinggi. Bukan sahaja cantik menawan buat si pemakai, tetapi keselesaan juga dititik-beratkan.

Seandainya anda seorang wanita bertudung yang mencari keselesaan sebagai perkara utama dalam pemilihan tudung atau shawl yang cantik menarik, maka pilihan serta koleksi yang ada di Bidadary.my sedia menepati citarasa anda. Anda pasti puas hati dengan koleksi dan seleksi terbaik di kedai online yang mesra pengunjung ini.

Tudung Labuh Panjang atau Shawl Trend Antarabangsa

Shawl iaitu jenis tudung panjang merupakan fesyen terkini yang tepati syariah dan semakin popular di kalangan wanita Malaysia. Malah trend antarabangsa juga menunjukkan bahawa shawl antara fesyen dan jenis tudung yang paling digemari dan disukai wanita muslimah. Gaya-gaya menarik dari shawl memang memikat mata, disamping menyerlahkan keanggunan si pemakai.
Shawl Rekaan Terkini Cantik Bidadary.my

3 Jenis Pilihan Shawl Rekaan Terkini

Bidadary.my menyediakan 3 pilihan terbaik tudung panjang atau shawl ini. Rekabentuk terkini Halfmoon Shawl, Lotus Butterfly Shawl mahupun Iris long Shawl sudahpun menjadi antara daya penarik mempesona dan akan diperbanyakkan lagi untuk memenuhi permintaan semasa dan akan datang. Yang pasti, Bidadary.my akan menjadi tumpuan untuk mereka yang mencari tudung labuh panjang yang berekaan terkini.

Tutorial Gaya Terkini Shawl Tudung Labuh Panjang

Salah satu keistimewaan lain di Bidadary.my ialah ia juga menyediakan tips serta tutorial penggayaan terkini rekaan shawl yang disediakan. Jadi, anda tidak akan termanggu-manggu apabila mahu menggayakan fesyen rekaan shawl terkini yang cantik dari Bidadary.my
Bidadary.my sudah ada sejak tahun 2000 lagi. Ia diuruskan oleh QiNetix Solutions (002343862-X) beralamat di Kulim Kedah. Pastinya mereka telah arif dengan kehendak dan citarasa terkini wanita bertudung.

Untuk info dan melihat fesyen rekaan terkini shawl cantik, anda boleh layari:

Laman Web: www.bidadary.my
atau
FB Bidadary.my
WhatsApp: +6012-627 3505

[advertorial]

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. kenapa model tudung semua perlu lawa2 heheh untuk tarik pembeli lah kan heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena tarik pelanggan dulu, baru leh jadi pembeli .. hehehee

      Padam
    2. setuju sangt dengan abg hasrul hehe,,, klau cantik nnt penggungjung senang nk klik heheh

      Padam
  2. macam-macam paten menarik ada, orang muda suka sangat ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmmm ... memang sesuai paten yang ada untuk orang mua ni.

      Padam
  3. Cantik plak model ni. hehehe,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi amboi ... dah ada hati mahu kah? hehehe

      Padam
    2. sapa yang tak mahu ,, lawa2 kot - kedaionlinemy.com

      Padam
  4. wahhh cantik semua design tudungnya..baru je beli 2 shawl arini maka tak boleh lah nak beli lagi harini...

    BalasPadam
  5. Cantik sangat! Model pun cantik je. ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Model cantik penting nak gambarkan mengenai koleksi ini .. huhu

      Padam
  6. lawa-lawa yang amat tudung nie bro..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tudung gua memang menarik pun, errrr model dia menarik tak?

      Padam
  7. cantiknyer tudung tue..nk kena terjah web dia ni

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…