Pemenang Giveaway Ilmu Buat Duit Affiliate

Alhamdulillah, Giveaway Ilmu Buat Duit Dengan Affiliate telahpun tamat dengan penyertaan lebih daripada 50 blogger Malaysia. Giveaway mudah ini saya anjurkan untuk berikan secara percuma dua buah buku berkaitan ilmu affiliate yang kini semakin popular sebagai salah satu sumber income sampingan secara online.

Memandangkan terdapat penyertaan yang sangat menggalakkan, saya dengan berbesar hati akan menambah hadiah. Bukan dua buah, tetapi sebanyak 5 buah buku Buat Duit Dengan Affiliate akan diberikan secara percuma. Saya mahu lebih ramai mengetahui cara-cara dan teknik terbaik untuk mempromosikan produk affiliate ini.

Ramai yang mungkin dah mula gian nak buat duit dengan blog menerusi affiliate ni...hoho.

Buku Buat Duit Dengan Affiliate


Buku ini sangat menarik kerana ia mengandungi:
  • Cara mencari dan memilih program affiliate.
  • Cara menjadi Super Affiliate.
  • 18 strategi promosi terbaik.
  • 20 kesilapan yang perlu dijauhi.
  • Teknik hasilkan wang sehingga USD4,700 sebulan.
Penulis buku ini merupakan seorang penulis yang telah bergiat aktif di dalam pemasaran affiliate dan berjaya membuktikan bahawa affiliate boleh menjana pendapatan sampingan yang cukup lumayan. Mana tidaknya, penulis buku ini berjaya hasilkan income sebanyak USD4,700 sebulan iaitu bersamaan RM13,000 sebulan!

Pemenang Giveaway Ilmu Buat Duit Affiliate

Senarai blogger yang telah menyertai Giveaway Ilmu Buat Duit Dengan Blog adalah:
  1. http://calrasepatrick.blogspot.com
  2. http://isyapurple.blogspot.com
  3. http://effasharifah.blogspot.com
  4. http://mamadarwiish.blogspot.com
  5. http://firzanahazhar1.blogspot.com
  6. http://www.jomkenalislam.my
  7. http://www.syuhadasalleh.my
  8. http://sallyadan.blogspot.com
  9. http://eryati.blogspot.com
  10. http://namasayawinnie.blogspot.com
  11. http://jombercontest.blogspot.com
  12. http://asmarpunyablog.blogspot.com
  13. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com
  14. http://www.ceritashark.com
  15. http://belogcikoreo.blogspot.com
  16. http://www.ibuhana.com
  17. http://murnimohdyusof.blogspot.com
  18. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
  19. http://www.cikpinz.com
  20. http://www.zazazehra.com
  21. http://www.pokcikblogger.com
  22. http://www.cikguazli.com
  23. http://www.blogieta.com
  24. http://www.cekgunorazimah.com
  25. http://umikasum.blogspot.com
  26. http://syaisya.com
  27. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com
  28. http://cikmatahariku.blogspot.com
  29. http://bloghafisz.blogspot.com
  30. http://pengemudamerahjambu.blogspot.com
  31. http://akakvitamin.com
  32. http://intanberliangacontest.blogspot.com
  33. http://hajarashikin.blogspot.com
  34. http://cetusanmind.blogspot.com
  35. http://www.azlanraof.com
  36. http://lovehim30.blogspot.com
  37. http://vithebat.blogspot.com
  38. http://www.syukurnyasihat.com
  39. http://rainfallasleep.blogspot.com
  40. http://kerusiburok.blogspot.com
  41. http://hooreey.blogspot.com
  42. http://adna2029.blogspot.com
  43. http://www.iuzira.com
  44. http://segalaceritera.com
  45. http://khudri2337.blogspot.com
  46. http://www.feetrimahadzir.com
  47. http://www.bloggerlelaki.com
  48. http://putrihomestayarau.blogspot.com
  49. http://cikgufarha.blogspot.com
  50. http://aliatulaiman.blogspot.com
  51. http://nurulhidayahpeace.blogspot.com
  52. http://suzlinazreena.blogspot.com
  53. http://invisiblenote.blogspot.com
  54. http://mamapapaamir.blogspot.com
  55. http://sallyyatiey.blogspot.com
  56. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
Ok. Ingat baik-baik nombor blog anda tu, sebab ia akan digunakan dalam pemilihan pemenang GA. Setelah memberikan kesempatan untuk blogger lihat senarai di atas, dan membuat pembetulan, saya dah pilih pemenang pada jam 3:00 petang.

Tahniah buat yang berjaya.

Pemenang Giveaway




Blog atau blogger yang berjaya menang hadiah sebuah buku bertajuk Buat Duit Dengan Affiliate ialah:

  1. Blog #8 : http://sallyadan.blogspot.com
  2. Blog #21 : http://www.pokcikblogger.com
  3. Blog #39 : http://rainfallasleep.blogspot.com
  4. Blog #46 - http://www.feetrimahadzir.com
  5. Blog #56 : http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Sekali lagi tahniah daripada saya. Sila hantar butiran nama, alamat rumah, nombor telefon menerusi ruangan - Contact dengan meletakkan URL blog di ruangan disediakan.

Sekali lagi tahniah daripada saya untuk semua yang berjaya; dan tahniah buat mereka yang ada keinginan untuk belajar mengenai affiliate.

{ 62 comments.. read them below or add one }

nor nazliana nor nazliana December 17, 2014
tak sabar rasanya sapa yang dapat buku tu huhuu
Sentiasa Panas Sentiasa Panas December 17, 2014
Peserta 1 dan 2 blog yang sama, untungnya dapat dua buku..hehe
Sally Yatiey Sally Yatiey December 17, 2014
Entri saya: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/12/giveaway-ilmu-buat-duit-dengan-affiliate.html
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 17, 2014
Dah betulkan. :) terima kasih kerana menegur.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 17, 2014
Ok. Saya dah tambah .. :) terima kasih kerana respon.
Norhana Marsom Norhana Marsom December 17, 2014
suspen..ingatkan dah ada pemenang..hehehe
Bin Muhammad Bin Muhammad December 17, 2014
Good luck buat semua peserta! Hadiah yang menarik tuuuu
ajim (kerusiburok) ajim (kerusiburok) December 17, 2014
tak sabarnyaaa. mudah2an menang! amin :)
Fiza Rahman Fiza Rahman December 17, 2014
Kenapa link entry saya tak der..huhuhu...

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/12/giveaway-ilmu-buat-duit-dengan-affiliate.html
sha dhira sha dhira December 17, 2014
ok, suspen dah tadi, tgu jam 4 ptg. sdia menanti, smoga no sy bertuah. amin,
masa utk blogwalking peserta lain.
puteraduyong puteraduyong December 17, 2014
ooo... 5 orang ke... bertuah sape yang dapat hadiah ni... ;)
Eny Abdullah Eny Abdullah December 17, 2014
boleh join lagi ke ni adehh ketinggalan ketapi lakkk hehehe

Join join giveaway di blog
http://enyyusnizar.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-eny-abdullah-komen-banyak.html

Suzlin Azreena Nordin Suzlin Azreena Nordin December 17, 2014
bestnya kalau dapat buku ilmu ni.
Maria Firdz Maria Firdz December 17, 2014
Adui... Bikin debor je HH nih...
No.18...
aminah sedik aminah sedik December 17, 2014
lagi sejam suku. hehe sabar ^^
Etuza Etuza Etuza Etuza December 17, 2014
wow Etuza juga tak sabar nak tengok siapa menan g nak bagiu ucapan tahnia ya HH. Tahniah HH kerana berjaya deengan jayanya anjurkan Program ini ternya anda bukan blogger biasa seperti Etuza..menyelit dalam kemewahan blog orang lain..
Etuza Etuza Etuza Etuza December 17, 2014
55 blogger dan blog join cukup sengit terbaik..pasti ada debaran antara mereka..dah sedia dengan hati positif tu..
Sabrina SA Sabrina SA December 17, 2014
good luck untuk semua!! ^^
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 17, 2014
Ok. Dah diperbetulkan .. :) terima kasih kerana memberitahu.
Cik Matahariku Cik Matahariku December 17, 2014
suspen betul tajuk entri ni..sabar jelah ye..:)
nor nazliana nor nazliana December 17, 2014
wahh tahniah buat yg berjaya
Asma Dinie Wan Zarilla Asma Dinie Wan Zarilla December 17, 2014
Tahniah kpd pmenang sekalian :)
ajim (kerusiburok) ajim (kerusiburok) December 17, 2014
oke sedih tak dapat :( btw tahniahhhh kepada pemenang :)
reezluv reezluv December 17, 2014
tahniah kepada semua pemenang, diharapkan ilmu yang dapat tu dapat dimanfaatkan dengan sebaiknya :D
aminah sedik aminah sedik December 17, 2014
tahniah kpd semua pemenang ^^
suhaila Johar suhaila Johar December 17, 2014
tahniah kepada semua pemenang
Karlisa Halim Karlisa Halim December 17, 2014
Salam
1.Blog sifu dah banyak info, Baca blog sifu macam baca sebuah buku Panduan Blog; So tak dapat hadiah buku pun tak terkilan,
tu ayat kebanyakan blogger

2. ala bateri kong ...xdan post versi Blogger Politik....:)
zamizi jusoh zamizi jusoh December 17, 2014
Allahamdulillah, pokcik menang ke ni... macam tak caya je.. no 2 blog#21 tu.. terimakasihlah tuan Hasrul
Marzuki Mohd Marzuki Mohd December 17, 2014
tahniah pada yang berjaya..bila nak buat contest lg?
Mrs Yatie Mrs Yatie December 17, 2014
Tahniah semua :)
PG da htr penyertaan juga hari tu, tak pe, bkn rezeki PG nak menang. Hehe. InshaAllah, lain kali kan uncle HH :)
Suzlin Azreena Nordin Suzlin Azreena Nordin December 17, 2014
oke sedih.mn nk beli buku ni (T_____T)"
Invisible Me Invisible Me December 17, 2014
Tahniah yang menang. Nati boleh kongsi ilmu pada yg lain juga ;)
Fiza Rahman Fiza Rahman December 17, 2014
Yeayyyy...alhamdulillah sangkut. Thanks HH :-)
kucha lana kucha lana December 17, 2014
alamak tad ada rezeki..nombor miss satu angka je
Cik Matahariku Cik Matahariku December 17, 2014
Tahniah kepada yang menang, boleh tak sesiapa yang menang tu sharelah apa2 yang best kat dalam buku tu..huhu..pleaseee...:)
Etuza Etuza Etuza Etuza December 18, 2014
As'salam tahnia ya..dah ada pemenang bertuahnya badan..kalau ada lagi nak join..
Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad December 18, 2014
Tahniah kpd semua pemenang. Tak mengapa tak menang. Ini semua ada hikmahnya.

Tersenarai dlm senarai peserta pun dah cukup bertuah rasanya. Sy sentiasa support sifu Hasrul Hassan. Semua contest, segmen dan GA sifu sy sertai jika sy nampak.

Tahniah sekali lg kpd semua pemenang ^___^

www.blogieta.com
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 18, 2014
Ada lagi buku ni akan diberikan secara percuma. :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 18, 2014
Terima kasih dan tahniah, jangan lupa hantar detail ye .. gi kat ruangan Contact.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 18, 2014
Tahniah, jangan lupa hantar butiran yang saya nak tu.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 18, 2014
Saya akan beri lagi buku ni .. samada di FB atau Fanpage.
mama amir mama amir December 18, 2014
tahniah kepada pemenang...^_^
salmiah awang salmiah awang December 18, 2014
alhamdulillah...tiada kata secantik bahasa,tiada madah seindah lukisan.

terima kasih bro HH...
Denaihati Denaihati December 18, 2014
tahniah buat semua pemenang. meriah kontes ni ramai yg sertai...
Yumida Huda Yumida Huda December 18, 2014
tahniah buat semua
nanti kongsikan ilmunya dgn kami
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah December 19, 2014
Tahniah buat semua pemenang ..takde rezeki kali ni..huhu
syami syami December 19, 2014
tahniah pada pemenang
Hafiszan Kamarudin Hafiszan Kamarudin December 21, 2014
rezeki buat yang berjaya tahniah saya ucapkan
Azlan A Raof Azlan A Raof December 21, 2014
tahniah buat pemenang. takde luck menang kali ini.
Macam Malaysia plak kalah Piala AFF Suzuki hehe.

Lepas ni buat lagi contest bang, nak join lagi. Semoga bertambah rezeki dan diberi kesihatan.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Hahaha... in Sha Allah, saya akan buat lagi. Tgh tunggu buku stok baru sampai untuk saya serahkan.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Alhamdulillah. Satu keseronokkan bila ramai yang sudi join GA ni.
KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 23, 2014
nor nazliana nak jugak ker buku tu? dalam affiliate kena pandai jadi promoter heheh - kedaionlinemy.com

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.