17 Disember 2014

Pemenang Giveaway Ilmu Buat Duit Affiliate

Alhamdulillah, Giveaway Ilmu Buat Duit Dengan Affiliate telahpun tamat dengan penyertaan lebih daripada 50 blogger Malaysia. Giveaway mudah ini saya anjurkan untuk berikan secara percuma dua buah buku berkaitan ilmu affiliate yang kini semakin popular sebagai salah satu sumber income sampingan secara online.

Memandangkan terdapat penyertaan yang sangat menggalakkan, saya dengan berbesar hati akan menambah hadiah. Bukan dua buah, tetapi sebanyak 5 buah buku Buat Duit Dengan Affiliate akan diberikan secara percuma. Saya mahu lebih ramai mengetahui cara-cara dan teknik terbaik untuk mempromosikan produk affiliate ini.

Ramai yang mungkin dah mula gian nak buat duit dengan blog menerusi affiliate ni...hoho.

Buku Buat Duit Dengan Affiliate


Buku ini sangat menarik kerana ia mengandungi:
  • Cara mencari dan memilih program affiliate.
  • Cara menjadi Super Affiliate.
  • 18 strategi promosi terbaik.
  • 20 kesilapan yang perlu dijauhi.
  • Teknik hasilkan wang sehingga USD4,700 sebulan.
Penulis buku ini merupakan seorang penulis yang telah bergiat aktif di dalam pemasaran affiliate dan berjaya membuktikan bahawa affiliate boleh menjana pendapatan sampingan yang cukup lumayan. Mana tidaknya, penulis buku ini berjaya hasilkan income sebanyak USD4,700 sebulan iaitu bersamaan RM13,000 sebulan!

Pemenang Giveaway Ilmu Buat Duit Affiliate

Senarai blogger yang telah menyertai Giveaway Ilmu Buat Duit Dengan Blog adalah:
  1. http://calrasepatrick.blogspot.com
  2. http://isyapurple.blogspot.com
  3. http://effasharifah.blogspot.com
  4. http://mamadarwiish.blogspot.com
  5. http://firzanahazhar1.blogspot.com
  6. http://www.jomkenalislam.my
  7. http://www.syuhadasalleh.my
  8. http://sallyadan.blogspot.com
  9. http://eryati.blogspot.com
  10. http://namasayawinnie.blogspot.com
  11. http://jombercontest.blogspot.com
  12. http://asmarpunyablog.blogspot.com
  13. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com
  14. http://www.ceritashark.com
  15. http://belogcikoreo.blogspot.com
  16. http://www.ibuhana.com
  17. http://murnimohdyusof.blogspot.com
  18. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
  19. http://www.cikpinz.com
  20. http://www.zazazehra.com
  21. http://www.pokcikblogger.com
  22. http://www.cikguazli.com
  23. http://www.blogieta.com
  24. http://www.cekgunorazimah.com
  25. http://umikasum.blogspot.com
  26. http://syaisya.com
  27. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com
  28. http://cikmatahariku.blogspot.com
  29. http://bloghafisz.blogspot.com
  30. http://pengemudamerahjambu.blogspot.com
  31. http://akakvitamin.com
  32. http://intanberliangacontest.blogspot.com
  33. http://hajarashikin.blogspot.com
  34. http://cetusanmind.blogspot.com
  35. http://www.azlanraof.com
  36. http://lovehim30.blogspot.com
  37. http://vithebat.blogspot.com
  38. http://www.syukurnyasihat.com
  39. http://rainfallasleep.blogspot.com
  40. http://kerusiburok.blogspot.com
  41. http://hooreey.blogspot.com
  42. http://adna2029.blogspot.com
  43. http://www.iuzira.com
  44. http://segalaceritera.com
  45. http://khudri2337.blogspot.com
  46. http://www.feetrimahadzir.com
  47. http://www.bloggerlelaki.com
  48. http://putrihomestayarau.blogspot.com
  49. http://cikgufarha.blogspot.com
  50. http://aliatulaiman.blogspot.com
  51. http://nurulhidayahpeace.blogspot.com
  52. http://suzlinazreena.blogspot.com
  53. http://invisiblenote.blogspot.com
  54. http://mamapapaamir.blogspot.com
  55. http://sallyyatiey.blogspot.com
  56. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
Ok. Ingat baik-baik nombor blog anda tu, sebab ia akan digunakan dalam pemilihan pemenang GA. Setelah memberikan kesempatan untuk blogger lihat senarai di atas, dan membuat pembetulan, saya dah pilih pemenang pada jam 3:00 petang.

Tahniah buat yang berjaya.

Pemenang Giveaway




Blog atau blogger yang berjaya menang hadiah sebuah buku bertajuk Buat Duit Dengan Affiliate ialah:

  1. Blog #8 : http://sallyadan.blogspot.com
  2. Blog #21 : http://www.pokcikblogger.com
  3. Blog #39 : http://rainfallasleep.blogspot.com
  4. Blog #46 - http://www.feetrimahadzir.com
  5. Blog #56 : http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Sekali lagi tahniah daripada saya. Sila hantar butiran nama, alamat rumah, nombor telefon menerusi ruangan - Contact dengan meletakkan URL blog di ruangan disediakan.

Sekali lagi tahniah daripada saya untuk semua yang berjaya; dan tahniah buat mereka yang ada keinginan untuk belajar mengenai affiliate.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

62 Komen Pemenang Giveaway Ilmu Buat Duit Affiliate

tak sabar rasanya sapa yang dapat buku tu huhuu

Peserta 1 dan 2 blog yang sama, untungnya dapat dua buku..hehe

Entri saya: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/12/giveaway-ilmu-buat-duit-dengan-affiliate.html

Dah betulkan. :) terima kasih kerana menegur.

Ok. Saya dah tambah .. :) terima kasih kerana respon.

suspen..ingatkan dah ada pemenang..hehehe

Good luck buat semua peserta! Hadiah yang menarik tuuuu

tak sabarnyaaa. mudah2an menang! amin :)

Kenapa link entry saya tak der..huhuhu...

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/12/giveaway-ilmu-buat-duit-dengan-affiliate.html

ok, suspen dah tadi, tgu jam 4 ptg. sdia menanti, smoga no sy bertuah. amin,
masa utk blogwalking peserta lain.

ooo... 5 orang ke... bertuah sape yang dapat hadiah ni... ;)

boleh join lagi ke ni adehh ketinggalan ketapi lakkk hehehe

Join join giveaway di blog
http://enyyusnizar.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-eny-abdullah-komen-banyak.html

bestnya kalau dapat buku ilmu ni.

Adui... Bikin debor je HH nih...
No.18...

lagi sejam suku. hehe sabar ^^

wow Etuza juga tak sabar nak tengok siapa menan g nak bagiu ucapan tahnia ya HH. Tahniah HH kerana berjaya deengan jayanya anjurkan Program ini ternya anda bukan blogger biasa seperti Etuza..menyelit dalam kemewahan blog orang lain..

55 blogger dan blog join cukup sengit terbaik..pasti ada debaran antara mereka..dah sedia dengan hati positif tu..

good luck untuk semua!! ^^

Ok. Dah diperbetulkan .. :) terima kasih kerana memberitahu.

suspen betul tajuk entri ni..sabar jelah ye..:)

wahh tahniah buat yg berjaya

oke sedih tak dapat :( btw tahniahhhh kepada pemenang :)

tahniah kepada semua pemenang, diharapkan ilmu yang dapat tu dapat dimanfaatkan dengan sebaiknya :D

tahniah kpd semua pemenang ^^

tahniah kepada semua pemenang

Salam
1.Blog sifu dah banyak info, Baca blog sifu macam baca sebuah buku Panduan Blog; So tak dapat hadiah buku pun tak terkilan,
tu ayat kebanyakan blogger

2. ala bateri kong ...xdan post versi Blogger Politik....:)

Allahamdulillah, pokcik menang ke ni... macam tak caya je.. no 2 blog#21 tu.. terimakasihlah tuan Hasrul

tahniah pada yang berjaya..bila nak buat contest lg?

Tahniah semua :)
PG da htr penyertaan juga hari tu, tak pe, bkn rezeki PG nak menang. Hehe. InshaAllah, lain kali kan uncle HH :)

oke sedih.mn nk beli buku ni (T_____T)"

Tahniah yang menang. Nati boleh kongsi ilmu pada yg lain juga ;)

Yeayyyy...alhamdulillah sangkut. Thanks HH :-)

alamak tad ada rezeki..nombor miss satu angka je

Tahniah kepada yang menang, boleh tak sesiapa yang menang tu sharelah apa2 yang best kat dalam buku tu..huhu..pleaseee...:)

As'salam tahnia ya..dah ada pemenang bertuahnya badan..kalau ada lagi nak join..

Tahniah kpd semua pemenang. Tak mengapa tak menang. Ini semua ada hikmahnya.

Tersenarai dlm senarai peserta pun dah cukup bertuah rasanya. Sy sentiasa support sifu Hasrul Hassan. Semua contest, segmen dan GA sifu sy sertai jika sy nampak.

Tahniah sekali lg kpd semua pemenang ^___^

www.blogieta.com

Ada lagi buku ni akan diberikan secara percuma. :)

Terima kasih dan tahniah, jangan lupa hantar detail ye .. gi kat ruangan Contact.

Tahniah, jangan lupa hantar butiran yang saya nak tu.

Saya akan beri lagi buku ni .. samada di FB atau Fanpage.

tahniah kepada pemenang...^_^

alhamdulillah...tiada kata secantik bahasa,tiada madah seindah lukisan.

terima kasih bro HH...

tahniah buat semua pemenang. meriah kontes ni ramai yg sertai...

tahniah buat semua
nanti kongsikan ilmunya dgn kami

Tahniah buat semua pemenang ..takde rezeki kali ni..huhu

rezeki buat yang berjaya tahniah saya ucapkan

tahniah buat pemenang. takde luck menang kali ini.
Macam Malaysia plak kalah Piala AFF Suzuki hehe.

Lepas ni buat lagi contest bang, nak join lagi. Semoga bertambah rezeki dan diberi kesihatan.

Hahaha... in Sha Allah, saya akan buat lagi. Tgh tunggu buku stok baru sampai untuk saya serahkan.

Alhamdulillah. Satu keseronokkan bila ramai yang sudi join GA ni.

nor nazliana nak jugak ker buku tu? dalam affiliate kena pandai jadi promoter heheh - kedaionlinemy.com


EmoticonEmoticon