10 Disember 2014

Lazada Malaysia Makin Melampau

Lazada Malaysia semakin melampau. Memang melampau sungguh kali ini. Buat saya geram dan mahu hentak-hentak kaki, oh alangkah baiknya jika saya jimat cermat awal terlebih dahulu. Mana tidaknya, saya nampaknya bakal terlepas jualan terhebat dengan diskaun sehingga 96 peratus!

Mungkin ramai yang akan rasa kecewa seperti saya, namun buat sesetengahorang, tentunya akan menanti detik ini untuk rebut peluang yang ada. Mana nak dapat diskaun sebegini hebat? Diskaun sehingga 96 peratus bukan biasa-biasa, ia merupakan jualan online yang luar biasa. Ia diskaun melampau ... yang bakal buat ramai orang seperti saya jeles bangat .... jeles sebab tak dapat nak beli produk harga jauh lebih murah dengan sebelumnya.

Jualan Lazada Malaysia Makin Melampau

Lazada Malaysia Makin Melampau

Sentimen Beli Belah Online di Lazada Malaysia

Ada yang kata Lazada Malaysia tidak telus kerana jual produk yang kurang bermutu, malah ada yang dakwa Lazada jual produk buatan dari China terutama produk-produk elektronik. Itu kata mereka yang mungkin tidak berpuas-hati, tetapi setakat pengalaman saya dengan Lazada Malaysia ... alhamdulillah, semua produk yang saya beli memang puas hati, termasuklah produk-produk elektronik seperti microwave oven, blender dan beberapa produk lain. Semua produk itu saya beli secara online di Lazada Malaysia tanpa sebarang paksaan, ada yang dibayar menerusi kad debit/kredit CIMB yang berikan banyak kelebihan, ada pula yang dibayar menggunakan servis COD atau cash on delivery.

Maka, sebab itulah saya rasa Lazada Malaysia semakin melampau apabila mahu membuat jualan diskaun sehingga 96 peratus pada 12 Disember 2014! Sebelum ini Lazada Malaysia telah melakukan satu revolusi beli belah online bila tawarkan diskaun sehingga 94 peratus pada 11 November 2014. Geram sebab produk-produk yang telah saya beli sebelum ini boleh dapat harga lebih murah ... termasuklah tablet yang saya hadiahkan kepada anak-anak saya.

Paling saya geram ialah mengenai tawaran memiliki iPhone 6 yang sebelum ini ditawarkan dengan harga RM2799 seunit! iPhone 6 dengan harga diskaun RM2799! .... ohhh ... best betul jika dapat.

Jualan Besar-Besaran 12 Disember 2014 Dengan Diskaun Sehingga 96 %

12 Disember 2014 akan menyaksikan jualan melampau dari Lazada dengan diskaun hebat sehingga potongan harga tidak masuk akal.

12 Disember 2014 jualan besar-besaran Lazada Malaysia dengan diskaun 96 peratus bakal menarik minat ramai untuk beli belah secara online. Cumanya, saya harap pihak Lazada Malaysia kali ini akan lebih bersedia dan memastikan pelanggan-pelanggan puas hati dengan apa yang mereka beli, meskipun mereka membayar dengan harga tawaran dan potongan 92 peratus!
Lazada Malaysia
Tak mahulah kejadian dan rungutan semasa jualan revolusi 11 November berlaku lagi. Saya pernah ceritakan sebelum ini, dan sememangnya ia mendapat perhatian ramai para penggemar beli belah secara online. Dan saya agak pasti pihak Lazada Malaysia juga sudah membaca entri tersebut dan mengambil langkah-langkah perlu untuk perbaiki segala kelemahan.

Lazada Malaysia memang makin melampau dengan beraninya tawarkan harga produk menerusi potongan sehingga 96 peratus!

Kepada anda yang mungkin mahu ambil kesempatan beli belah online terhebat 12 Disember 2014, pastikan anda melihat dan baca tips-tips beli belah online yang pernah saya kongsikan. Pastikan anda baca terma yang ada, dan lihat dengan teliti siapa yang hantar produk tersebut kepada anda, atau syarikat apakah yang menjual dengan harga diskaun tersebut. Jadilah pengguna bijak ...

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

22 Komen Lazada Malaysia Makin Melampau

Memang melampau, betul-betul giler. Bercadang nak beli asus zenfone 5, agar berapa boleh dapati.

Adui...memang melampau betul! Kalau tau, memang xshopping tempat lain dah! Haha!!

Wowww!!!!... memang sangat melampau ni...ahahahahahaha....... :D

sungguh ketelampauan hahhaaaa

wahh siyes ke niiii. melampau betoi. :O

hmmm... melampau... melampau!!! (buat muka geram habis)

salams cikgu,
dasyattttttnyaaaa.....

Gua tengah list down produk yang perlu gua miliki pada 12.12 nie

Ingatkan melampau menipu pelanggan ke apa...ni melampau harga ni..haha....

memang dah melampau dah Lazada nie

LAZADA!!! Saya mesti pilih...

Kira terlampau ni... jangan tak shopping 12Dec nanti...semuanya dihujung jari.

Lazada memang melampau. Sudah beberapa kali terjebak membeli. :)

bestnya..akhir thun sume nk buat sale

iphone 6 rm2800 mcm mahal je, rm500 baru betul2 murah

nasib baik bonus belum dapat lagi, kalau tak mesti dah beli online dah..

Memang melampau... Tapi belum gaji masa tu.. Hehehe...

alaaaa dah terlepas, arini dah 13hb :(


EmoticonEmoticon