Rasanya inilah income terakhir bagi medium pengiklanan H12 untuk tahun 2014. Alhamdulillah, dapatlah sedikit daripada tak ada, ye tak? Income ini adalah hasil perletakkan iklan H12 di dalam beberapa blog lain.

Ramai juga blog yang memasang iklan H12 ini di sebalik kontroversi ia menyiarkan iklan yang agak menyinggung sesetengah pengunjung dan pembaca. Tak boleh nak elak kecuali membuang medium pengiklanan ini daripada dalam blog. Kepada yang terus-terusan menggunakan medium pengiklanan H12, saya ucapkan selamat berjaya buat duit online dengan blog. Pada mereka yang nak mencuba, boleh daftar percuma di pautan ini - Daftar Percuma H12.

Kepada yang fikir nak buang H12 dari blog, cubalah medium pengiklanan lain yang ada. Saya akan berikan syor saya di dalam blog post ini... :)

Income Terakhir Iklan H12 2014

Income Terakhir Iklan H12 2014

Antara yang boleh saya syorkan ialah MediaWhite Inc dan juga RevenueHits.

Untuk mengelakkan hanya iklan yang senonoh dan sepatutnya keluar, rajin-rajin berkomunikasi dengan penjaga akaun anda, in Sha Allah, derang akan sudi membantu untuk membolehkan anda menjana lebih menerusi pengiklanan di blog.

Kepada blog yang ada trafik yang tinggi dan ada pengunjung unik (UV) yang ramai setiap bulan, saya syorkan anda untuk mendapatkan akaun pengiklanan (publisher) dengan Adsense, Komli atau Innity; ini adalah kerana ia lebih berbaloi dan menguntungkan.

Saya sukakan Komli sebab anda boleh optimasi dengan mudah bagi berikan income maksima menerusi blog. Ada pilihan untuk membolehkan iklan Komli anda berubah menjadi banner untuk income affiliate, anda boleh baca di sini - Cara Optimasi Iklan Komli

Saya sukakan Innity sebab ia ada teknologi terbaik bagi paparkan iklan berkaitan yang beri kelebihan untuk blog maksimakan income. Anda boleh baca kelebihannya di sini - Sebab Pilih Innity Untuk Platform Pengiklan Blog

Semoga bermanfaat.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

16 Komen

alhamdulillah sedikit pun bermakna juga tu semoga thn 2015 diberi luang untuk meneruskan lg perkongsian ilmu yg abg hasrul hasan

Reply

untunglah income masuk aja walau duk umah ,, wau - kedaionlinemy.com

Reply

Sambil baca tentang h12 sambil hadam tips dan survey iklan yg sesuai untuk blog :)

Reply

memang terbaiklah...wah..background blog ni dah tukarlah..hihihi

Reply

alhamdulillah.ada jugak rezeki..

Reply

innity tu blog saya belum layak bro..sekarang ras anak tumpukan kepada iklan Komli dan affiliate je

Reply

Em tahniah...mesti banyak income yang lain lagi menunggu tuan...

Reply

Bile le nak dapat mcm tuan kita ni...tahniah tuan...

Reply

hmm..akak pun dah lama buang iklan H12 ni

Reply

Alhamdulillah. Terima kasih. Tapi saya dah tak guna h12 ni .. hoho.

Reply

Dok umah bukan goyang kaki, kena kerja juga tu .. hehehee...

Reply

Ya, usaha bertumpu lebih bagus dari cuba nak rebut semua. .... walaupun saya banyak kali cakap minta rebut peluang .. haha . nampak tak permainannya di situ ..:P

Reply

Rezeki Allah Taala. Rahsia dia ialah kongsi rezeki.

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.