Langkau ke kandungan utama

Income Terakhir Iklan H12 2014

Rasanya inilah income terakhir bagi medium pengiklanan H12 untuk tahun 2014. Alhamdulillah, dapatlah sedikit daripada tak ada, ye tak? Income ini adalah hasil perletakkan iklan H12 di dalam beberapa blog lain.

Ramai juga blog yang memasang iklan H12 ini di sebalik kontroversi ia menyiarkan iklan yang agak menyinggung sesetengah pengunjung dan pembaca. Tak boleh nak elak kecuali membuang medium pengiklanan ini daripada dalam blog. Kepada yang terus-terusan menggunakan medium pengiklanan H12, saya ucapkan selamat berjaya buat duit online dengan blog. Pada mereka yang nak mencuba, boleh daftar percuma di pautan ini - Daftar Percuma H12.

Kepada yang fikir nak buang H12 dari blog, cubalah medium pengiklanan lain yang ada. Saya akan berikan syor saya di dalam blog post ini... :)

Income Terakhir Iklan H12 2014

Income Terakhir Iklan H12 2014

Antara yang boleh saya syorkan ialah MediaWhite Inc dan juga RevenueHits.

Untuk mengelakkan hanya iklan yang senonoh dan sepatutnya keluar, rajin-rajin berkomunikasi dengan penjaga akaun anda, in Sha Allah, derang akan sudi membantu untuk membolehkan anda menjana lebih menerusi pengiklanan di blog.

Kepada blog yang ada trafik yang tinggi dan ada pengunjung unik (UV) yang ramai setiap bulan, saya syorkan anda untuk mendapatkan akaun pengiklanan (publisher) dengan Adsense, Komli atau Innity; ini adalah kerana ia lebih berbaloi dan menguntungkan.

Saya sukakan Komli sebab anda boleh optimasi dengan mudah bagi berikan income maksima menerusi blog. Ada pilihan untuk membolehkan iklan Komli anda berubah menjadi banner untuk income affiliate, anda boleh baca di sini - Cara Optimasi Iklan Komli

Saya sukakan Innity sebab ia ada teknologi terbaik bagi paparkan iklan berkaitan yang beri kelebihan untuk blog maksimakan income. Anda boleh baca kelebihannya di sini - Sebab Pilih Innity Untuk Platform Pengiklan Blog

Semoga bermanfaat.

Komen

  1. alhamdulillah sedikit pun bermakna juga tu semoga thn 2015 diberi luang untuk meneruskan lg perkongsian ilmu yg abg hasrul hasan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Terima kasih. Tapi saya dah tak guna h12 ni .. hoho.

      Padam
  2. untunglah income masuk aja walau duk umah ,, wau - kedaionlinemy.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dok umah bukan goyang kaki, kena kerja juga tu .. hehehee...

      Padam
  3. Sambil baca tentang h12 sambil hadam tips dan survey iklan yg sesuai untuk blog :)

    BalasPadam
  4. memang terbaiklah...wah..background blog ni dah tukarlah..hihihi

    BalasPadam
  5. alhamdulillah.ada jugak rezeki..

    BalasPadam
  6. innity tu blog saya belum layak bro..sekarang ras anak tumpukan kepada iklan Komli dan affiliate je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, usaha bertumpu lebih bagus dari cuba nak rebut semua. .... walaupun saya banyak kali cakap minta rebut peluang .. haha . nampak tak permainannya di situ ..:P

      Padam
  7. Em tahniah...mesti banyak income yang lain lagi menunggu tuan...

    BalasPadam
  8. Bile le nak dapat mcm tuan kita ni...tahniah tuan...

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Rezeki Allah Taala. Rahsia dia ialah kongsi rezeki.

      Padam
  10. hmm..akak pun dah lama buang iklan H12 ni

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.