Langkau ke kandungan utama

4 Sifu Pemasaran Bantu Tingkatkan Jualan 300 Peratus!

Mahukah anda dibantu oleh 4 Sifu Pemasaran Online bagi meningkatkan jualan sehingga 300 peratus? Jika mahu, maka anda harus dan perlu miliki DVD 4 Sifu Pemasaran Internet ini. Siapakah mereka? Mereka bukan calang-calang punya orang, saya sendiri pernah gunakan teknik berkesan daripada sifu-sifu pemasaran internet ini.

Benarkah 4 Sifu Pemasaran Online ini akan bantu anda untuk lariskan produk sehingga melonjakkan jualan 300 peratus?

Anda takkan tahu selagi anda tidak guna pakai teknik, cara dan kaedah yang telah sifu-sifu ini ketengahkan di dalam DVD 4 Sifu Pemasaran Internet. Nak guna teknik mereka, anda mesti tonton DVD ini, anda kena dengar dan lihat bagaimana mereka merangka pelan dan strategi untuk melonjakkan jualan menerusi pemasaran online.

DVD 4 Sifu Pemasaran Tingkatkan Jualan 300 Peratus

4 Sifu Pemasaran Bantu Tingkatkan Jualan 300 Peratus!

Siapakah 4 Sifu Pemasaran Internet yang saya maksudkan ini?

Mereka ialah Mohd Najib Asaddok, Jamal Sifu FB Ads, Cikgu Hafis dan Ahmad Humaizi. Siapa mereka? Mengapa mereka bergelar sifu? Itu anda boleh lihat di sini - http://bit.do/sifu-pemasaran-internet

Bukan calang orang weihhh ... Najib Asaddok ni antara top rank affiliate 2013 yang buat duit menerusi Ashadee.com; selalu je nampak nama dan wajah dia di Ashadee, jadi dia memang layak jadi sifu sebab sudah buat duit online berkoyan dah dengan teknik email marketing ni.

Jamal Sifu FB Ads orang Terengganu yang semakin hari semakin dikenali ramai sebab antara pakar yang buat duit menerusi pemasaran Facebook Ads. Hanya guna platform Facebook, dia dah berjaya jadi antara top affiliate di beberapa platform affiliate terlaris di Malaysia. Saya da bertemu dan selongkar sendiri teknik FB Ads beliau dalam perjumpaan dengan 10 Pakar Affiliate.

Cikgu Hafis, antara sifu pemasaran online yang sedang saya tuntut ilmunya. Hebat tak hebat, dia berjaya mempunyai empayar perniagaan onlinenya sendiri dengan hanya jual produk orang lain. Makan komisen je dia hari-hari. Modal pun hampir tak ada kerana dia menggunakan teknik yang memang proven. Dan Cikgu Hafis adalah antara contoh mereka yang tidak kenal putus asa walaupun pernah jatuh satu ketika dahulu.
DVD 4 Sifu Pemasaran Internet

Ahmad Humaizi, yang ni saya tidak kenal. Jujur saya cakap, saya baru nak kenal-kenal melalui DVD 4 Sifu Pemasaran Internet ini. Apa kelebihan dia, saya baru nak jelajah. Mesti ada sebab dia dilabel sebagai sifu, pasti ada yang istimewa.

4 orang dengan pelbagai ilmu nak bantu sesiapa sahaja termasuk saya dan anda untuk melariskan produk dijual secara online. Mereka ini dah buktikan yang mereka boleh buat, walhal sepertimana sejarah Cikgu Hafis yang sadis kisahnya akhirnya dari gulung tikar kerana bisnes internet akhirnya bangkit dan peroleh pendapatan lumayan dengan jual produk orang lain (affiliate la tu .. hoho).

Mahu tahu lagi dan lagi ... saya berbesar hati untuk jemput anda lihat DVD 4 Sifu Pemasaran Internet (klik) ini.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Sifu yang hebat kesemuanya. HH pun sifu juga

    BalasPadam
  2. Orang yang berniaga online memang bagus untuk dapatkan sifu sifu ni,

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa lagi tunggu,, belilah CD sifu ni - kedaionlinemy.com

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…