HASRULHASSAN.COM


LIKE Tanda Sokongan

Sertai Group Ini

Join Kedai Online Shopping Murah

Wednesday, December 10, 2014

16 Video Formula Pemasaran Affiliate Menerusi Facebook


Woho, jom belajar menerusi 16 video formula pemasaran affiliate menerusi Facebook. Jika anda ada blog, ada facebook, dan ada twitter, mungkin anda patut mengetahui teknik serta formula Facebook ini untuk melariskan produk-produk affiliate anda. Ramai yang tidak optimasikan laman sosial FB untuk buat duit online, khususnya untuk mereka yang sudah menceburi pemasaran affiliate.

Saya dapat tahu ada 16 video formula berjaya affiliate menerusi FB setelah saya hadiri Gathering Infokerjaya 2014 baru-baru ini. Memang teruja saya mendapat ilmu baru berkaitan teknik betul menjana income affiliate menerusi FB. Selama ini, saya cuma gunakan beberapa pendekatan mudah sahaja, namun nampaknya formula sebenar pemasaran affiliate terkandung di dalam 16 video menerusi Pakej Video Tutorial FB Cash, disediakan oleh dua orang pakar affiliate yang salah seorangnya merupakan Tim Infokerjaya iaitu Syed Faiz.

16 Video Formula Pemasaran Affiliate Menerusi Facebook

video tutorial jana income online menerusi facebook fanpage

Setelah saya dapat sedikit ilmu daripada Tuan Jamal Sifu FB Ads tentang pengiklanan di Facebook, saya dapati ada banyak perkara asas pemasaran affiliate menerusi FB yang masih saya belum cuba dan gunakan.

Rupa-rupanya sudah ada 16 video tutorial yang menerangkan formula tersembunyi buat duit online menerusi Facebook ini.

Video Tutorial FB Cash Sesuai Untuk Newbie

Pakej 16 video tutorial yang disediakan memang bagus untuk sesiapa sahaja, malah untuk newbie sekalipun. Ia terangkan langkah demi langkah untuk memastikan FB anda menjana income, samada anda seorang pemasar affiliate, seorang usahawan mahupun untuk saya seorang blogger sepenuh masa yang mahu naikkan trafik ke blog!

Jika anda perasan, saya sudah mula gunakan beberapa teknik dan formula rahsia di dalam Pakej Video Tutorial FB Cash ini di fanpage blog saya, malah di beberapa fanpage 'sulit' saya yang lain. Hasilnya memang memberansangkan, malah kadar LIKE fanpage blog saya semakin meningkat - dengan teknik yang sama.

Kalau anda ada fanpage FB, saya syorkan anda untuk mendapatkan segala tips, panduan dan rahsia FB di dalam pakej 16 video tutorial formula pemasaran affiliate menerusi Facebook ini. Memang ilmu yang sangat berguna, dan boleh diadaptasi untuk melariskan produk sendiri, meningkatkan jualan, buat pemasaran affiliate, tingkatkan trafik blog dan sebagainya.

Lebih Baik Dari Seminar FB Ratusan Ringgit

Pakej video ini best sebab anda boleh download dan tonton di dalam kelapangan anda. Selepas itu, anda boleh main pause-pause untuk anda ikuti langkah demi langkah, ibarat anda sedang lakukan praktikal atau hands-on di dalam bilik seminar atau kelas yang setahu saya mengenakan caj sehingga ratusan ringgit hanya untuk belajar formula ini. Dan saya pasti, newbie dalam bisnes online, dalam pemasaran affiliate mahupun yang baru nak ada facebook dan fanpage pun boleh belajar dengan mudah menerusi pakej video ini.

Jika benar-benar nak buat duit online menerusi FB, memang patut dapatkan 16 video tutorial step-by-step ini.

16 Video Formula Pemasaran Affiliate Menerusi Facebook
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

7 komen

Tulis komen
avatar
10 December, 2014 13:33 delete

siap ada video tu..lebih senang nak faham

Reply
avatar
10 December, 2014 14:13 delete

kalau rasa serius, memang wajib dapatkan satu

Reply
avatar
10 December, 2014 15:30 delete

Kalau mcm ni senang nak faham...bagus ada sekali dgn CD ni...seminar anjuran Denaihati nanti ada CD ke? Kalau ada, blhlah kami yang tak dpt hadir, beli secara online je...

Reply
avatar
10 December, 2014 16:10 delete

Banyak kelebihan guna video ni, boleh tengok berpuluh kali sampai faham.

Reply
avatar
16 December, 2014 12:11 delete

Memang satu tools sangat baik utk promosi produk di Facebook.

Reply
avatar
16 December, 2014 12:12 delete

Betul. Video step-by-step ni memang senang nak faham. Pastu agak2 blur leh ulang-ulang.

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive