16 Video Formula Pemasaran Affiliate Menerusi Facebook

Woho, jom belajar menerusi 16 video formula pemasaran affiliate menerusi Facebook. Jika anda ada blog, ada facebook, dan ada twitter, mungkin anda patut mengetahui teknik serta formula Facebook ini untuk melariskan produk-produk affiliate anda. Ramai yang tidak optimasikan laman sosial FB untuk buat duit online, khususnya untuk mereka yang sudah menceburi pemasaran affiliate.

Saya dapat tahu ada 16 video formula berjaya affiliate menerusi FB setelah saya hadiri Gathering Infokerjaya 2014 baru-baru ini. Memang teruja saya mendapat ilmu baru berkaitan teknik betul menjana income affiliate menerusi FB. Selama ini, saya cuma gunakan beberapa pendekatan mudah sahaja, namun nampaknya formula sebenar pemasaran affiliate terkandung di dalam 16 video menerusi Pakej Video Tutorial FB Cash, disediakan oleh dua orang pakar affiliate yang salah seorangnya merupakan Tim Infokerjaya iaitu Syed Faiz.

16 Video Formula Pemasaran Affiliate Menerusi Facebook

video tutorial jana income online menerusi facebook fanpage

Setelah saya dapat sedikit ilmu daripada Tuan Jamal Sifu FB Ads tentang pengiklanan di Facebook, saya dapati ada banyak perkara asas pemasaran affiliate menerusi FB yang masih saya belum cuba dan gunakan.

Rupa-rupanya sudah ada 16 video tutorial yang menerangkan formula tersembunyi buat duit online menerusi Facebook ini.

Video Tutorial FB Cash Sesuai Untuk Newbie

Pakej 16 video tutorial yang disediakan memang bagus untuk sesiapa sahaja, malah untuk newbie sekalipun. Ia terangkan langkah demi langkah untuk memastikan FB anda menjana income, samada anda seorang pemasar affiliate, seorang usahawan mahupun untuk saya seorang blogger sepenuh masa yang mahu naikkan trafik ke blog!

Jika anda perasan, saya sudah mula gunakan beberapa teknik dan formula rahsia di dalam Pakej Video Tutorial FB Cash ini di fanpage blog saya, malah di beberapa fanpage 'sulit' saya yang lain. Hasilnya memang memberansangkan, malah kadar LIKE fanpage blog saya semakin meningkat - dengan teknik yang sama.

Kalau anda ada fanpage FB, saya syorkan anda untuk mendapatkan segala tips, panduan dan rahsia FB di dalam pakej 16 video tutorial formula pemasaran affiliate menerusi Facebook ini. Memang ilmu yang sangat berguna, dan boleh diadaptasi untuk melariskan produk sendiri, meningkatkan jualan, buat pemasaran affiliate, tingkatkan trafik blog dan sebagainya.

Lebih Baik Dari Seminar FB Ratusan Ringgit

Pakej video ini best sebab anda boleh download dan tonton di dalam kelapangan anda. Selepas itu, anda boleh main pause-pause untuk anda ikuti langkah demi langkah, ibarat anda sedang lakukan praktikal atau hands-on di dalam bilik seminar atau kelas yang setahu saya mengenakan caj sehingga ratusan ringgit hanya untuk belajar formula ini. Dan saya pasti, newbie dalam bisnes online, dalam pemasaran affiliate mahupun yang baru nak ada facebook dan fanpage pun boleh belajar dengan mudah menerusi pakej video ini.

Jika benar-benar nak buat duit online menerusi FB, memang patut dapatkan 16 video tutorial step-by-step ini.

{ 7 comments.. read them below or add one }

blogger lelaki blogger lelaki December 10, 2014
siap ada video tu..lebih senang nak faham
reezluv reezluv December 10, 2014
kalau rasa serius, memang wajib dapatkan satu
JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA TERKINI JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA TERKINI December 10, 2014
Kalau mcm ni senang nak faham...bagus ada sekali dgn CD ni...seminar anjuran Denaihati nanti ada CD ke? Kalau ada, blhlah kami yang tak dpt hadir, beli secara online je...
Denaihati Denaihati December 10, 2014
Banyak kelebihan guna video ni, boleh tengok berpuluh kali sampai faham.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 16, 2014
Memang satu tools sangat baik utk promosi produk di Facebook.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 16, 2014
Betul. Video step-by-step ni memang senang nak faham. Pastu agak2 blur leh ulang-ulang.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.