Langkau ke kandungan utama

Wang Tunai Berjumlah RM700 Menerusi Kontest iLancee.com

Peluang menang hadiah wang tunai berjumlah keseluruhan RM700 menerusi kontest di iLancee.com; khas untuk blogger. Ini peluang anda untuk rebut peluang menang hadiah wang tunai yang disediakan menerusi kontest SEO yang dianjurkan oleh iLancee.com dan ditaja oleh Buat Duit Blog.

Saya dah join, dan telah terbitkan entri bertajuk Kerja Dari Rumah Dengan iLancee.com. Jadi, untuk anda yang belum join, boleh sertai segera sebab tak banyak blogger yang sertai kontest ini lagi, jadi peluang besar ada. Dalam SEO, paling penting ialah anda menjadi pendahulu, dan kemudian mulakan strategi susulan agar entri yang anda tulis berada di top rank enjin carian Google.

Wang Tunai Berjumlah RM700 Menerusi Kontest iLancee.com

Hadiah kontest ini adalah seperti berikut:
  • Tempat Pertama = 1 x RM300
  • Tempat Kedua = 1xRM200
  • Tempat Ketiga = 1xRM100
  • 10 Hadiah Saguhati = 10xRM10
Keseluruhan berjumlah RM700.

Kontest ini bermula dari 1 November sehingga 30 November 2014. Dan pemenang akan ditentukan pada 1 Disember 2014 menerusi kata kunci atau keyword 'Buat Duit di iLancee.com'.

Nasihat saya sekali lagi, mahu berjaya dalam kontest SEO, anda perlu jadi yang terawal dalam menerbitkan entri. Kemudian, cari entri peserta lain, dan rajin komen di blog-blog tersebut. Ini adalah salah satu teknik SEO yang saya amalkan, dan pastikan anda tidak melakukannya secara berlebihan sehingga dianggap sebagai SPAM.

Untuk maklumat lanjut tentang perkara lain mengenai kontest ini, anda boleh rujuk entri kontest itu di sini - Kontest Pertama iLancee.com Untuk Blogger

Oh ya, iLancee.com juga merupakan tapak untuk anda menjual servis dan produk anda. Di situ, anda juga boleh buat duit sekiranya anda mendaftar. Pendaftaran di iLancee.com adalah percuma.

Untuk pendaftaran percuma ini, anda boleh terus klik http://www.ilancee.com

Semoga anda berjaya.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. asal jumpa word SEO...mesti sy surrender awal2..hihih..keinginan mencuba ada tapi keberanian yg tiada...

    BalasPadam
  2. Ada kontest seo lagi rupanya....

    BalasPadam
  3. terima kasih HH...Nampaknya artikel contest HH dah rangkin no. 1 ni...siapa boleh lawan HH...Haha....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, untung jadi pertama untuk satu keyword yang masih lagi belum ada tandingan sengit di Google.

      Padam
  4. makin panas kontes seo. yg sertai awal mesti dpt kelebihan

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Terima kasih, masih ada peluang untuk blogger Malaysia memang sesuatu sbb tak ramai lagi join kontest ni.

      Padam
  6. Cuma nak tny HH...npa kalau contest seo ni ada yang last nak tamat tempoh baru join...selalu perasan en. Titan buat teknik cmni...apa kelebihan buat cmtu? Hoho...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pernah buat teknik ni ... :) bina backlink sebelum entri diterbitkan. :)

      Padam
  7. Em nak join tapi tengok otai2 lagi berbisa ramai...takpe2 belajar dulu...nanti kemudian2 baru join lagi ye...

    BalasPadam
  8. kontes hujung tahun, pelauang dapat bonus hujung tahun, good luck bro.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Jika Allah kehendaki, maka dapatlah kat saya.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…