09 November 2014

Wang Tunai Berjumlah RM700 Menerusi Kontest iLancee.com

Peluang menang hadiah wang tunai berjumlah keseluruhan RM700 menerusi kontest di iLancee.com; khas untuk blogger. Ini peluang anda untuk rebut peluang menang hadiah wang tunai yang disediakan menerusi kontest SEO yang dianjurkan oleh iLancee.com dan ditaja oleh Buat Duit Blog.

Saya dah join, dan telah terbitkan entri bertajuk Kerja Dari Rumah Dengan iLancee.com. Jadi, untuk anda yang belum join, boleh sertai segera sebab tak banyak blogger yang sertai kontest ini lagi, jadi peluang besar ada. Dalam SEO, paling penting ialah anda menjadi pendahulu, dan kemudian mulakan strategi susulan agar entri yang anda tulis berada di top rank enjin carian Google.

Wang Tunai Berjumlah RM700 Menerusi Kontest iLancee.com

Hadiah kontest ini adalah seperti berikut:
  • Tempat Pertama = 1 x RM300
  • Tempat Kedua = 1xRM200
  • Tempat Ketiga = 1xRM100
  • 10 Hadiah Saguhati = 10xRM10
Keseluruhan berjumlah RM700.

Kontest ini bermula dari 1 November sehingga 30 November 2014. Dan pemenang akan ditentukan pada 1 Disember 2014 menerusi kata kunci atau keyword 'Buat Duit di iLancee.com'.

Nasihat saya sekali lagi, mahu berjaya dalam kontest SEO, anda perlu jadi yang terawal dalam menerbitkan entri. Kemudian, cari entri peserta lain, dan rajin komen di blog-blog tersebut. Ini adalah salah satu teknik SEO yang saya amalkan, dan pastikan anda tidak melakukannya secara berlebihan sehingga dianggap sebagai SPAM.

Untuk maklumat lanjut tentang perkara lain mengenai kontest ini, anda boleh rujuk entri kontest itu di sini - Kontest Pertama iLancee.com Untuk Blogger

Oh ya, iLancee.com juga merupakan tapak untuk anda menjual servis dan produk anda. Di situ, anda juga boleh buat duit sekiranya anda mendaftar. Pendaftaran di iLancee.com adalah percuma.

Untuk pendaftaran percuma ini, anda boleh terus klik http://www.ilancee.com

Semoga anda berjaya.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

12 Komen

asal jumpa word SEO...mesti sy surrender awal2..hihih..keinginan mencuba ada tapi keberanian yg tiada...

Ada kontest seo lagi rupanya....

terima kasih HH...Nampaknya artikel contest HH dah rangkin no. 1 ni...siapa boleh lawan HH...Haha....

makin panas kontes seo. yg sertai awal mesti dpt kelebihan

Terima kasih, masih ada peluang untuk blogger Malaysia memang sesuatu sbb tak ramai lagi join kontest ni.

Alhamdulillah, untung jadi pertama untuk satu keyword yang masih lagi belum ada tandingan sengit di Google.

Cuma nak tny HH...npa kalau contest seo ni ada yang last nak tamat tempoh baru join...selalu perasan en. Titan buat teknik cmni...apa kelebihan buat cmtu? Hoho...

Saya pernah buat teknik ni ... :) bina backlink sebelum entri diterbitkan. :)

Em nak join tapi tengok otai2 lagi berbisa ramai...takpe2 belajar dulu...nanti kemudian2 baru join lagi ye...

kontes hujung tahun, pelauang dapat bonus hujung tahun, good luck bro.

Terima kasih. Jika Allah kehendaki, maka dapatlah kat saya.


EmoticonEmoticon