19 Disember 2014

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan. Nama Shaklee bukan lagi asing buat mereka yang mementingkan kesihatan yang baik, terutama sekali kepada mereka yang mencari supplement terbaik untuk tubuh, terutama di dalam bentuk vitamin kesihatan. Ramai yang telah sedar bahawa di zaman serba maju, pantas dan sibuk ini, pengambilan vitamin yang bagus perlu untuk menjamin kesihatan yang kekal mantap dan terbaik.

Samada anda percaya atau tidak, produk vitamin Shaklee adalah produk terkenal dan dipercayai di lebih 7 buah negara termasuk Amerika Syarikat, Kanada, China, Indonesia, Jepun, Mexico dan Taiwan. Ia adalah produk terlaris berkaitan vitamin kesihatan, dan telah membantu ramai untuk mendapatkan tahap kesihatan yang bagus.

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan

Produk Shaklee bukan produk biasa. Ia telah menjalani pelbagai ujian termasuk lebih daripada 100,000 ujian kualiti untuk mengesahkan ia merupakan sumber kesihatan tubuh badan yang selamat dan terjamin terbaik. Malah, Shaklee memperuntukkan lebih daripada $250 juta untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk.

Menerusi ujian klinikal yang tepati prosedur ketat antarabangsa, produk-produk vitamin daripada Shaklee diyakini akan kelebihannya. Apatah lagi ia merupakan vitamin yang dihasilkan dari sumber-sumber tumbuhan yang telah diyakini sejak sekian lama memberikan khasiat untuk kesihatan.

Ekstrak dan campuran yang betul telah menghasilkan produk vitamin yang berkualiti , lantas menjadikan ia produk vitamin yang terbaik dan bagus untuk kesihatan tubuh.

Rangkaian produk-produk vitamin bagus untuk kesihatan ini yang disahkan diperbuat dari sumber tumbuhan menghilangkan keraguan mengenai status halalnya. Ia sesuatu yang juga dititikberatkan oleh Shaklee antarabangsa untuk menambah keyakinan pengguna Muslim seluruh dunia. Maka, tidak timbul isu ini apatah lagi setelah ia mempunyai pengiktirafan sijil halal daripada badan antarabangsa yang diperakui oleh Jakim.

Reputasi Shaklee Vitamin Kesihatan

Reputasi Shaklee sebagai antara jenama terbaik di dalam produk kesihatan memang tidak dinafikan lagi. Ramai yang telah menggunakan produk-produk kesihatan terbaik Shaklee ini, dan mendapat manfaat daripada pengambilannya.

Apa yang ditawarkan oleh Shaklee memang sesuai dengan tubuh badan, apatah lagi ia merupakan makanan tambahan atau supplement untuk tubuh. Bukan dalam kategori ubat, vitamin Shaklee menawarkan set supplement yang boleh diambil hari-hari, dijadikan sebagai pelengkap kitaran makanan seorang manusia yang mementingkan kesihatan sempurna dan terbaik.

produk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan tidak kira jantina. Ia merupakan produk kesihatan dan bukannya ubat, ia adalah vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia. Ia sangat selamat. Ramai yang telah mengakui bahawa produk vitamin Shaklee adalah bagus untuk kesihatan sekeluarga. Setiap set vitamin Shaklee ada kebaikan khusus untuk sesuatu tujuan.

Anda boleh semak butiran mengenai vitamin Shaklee samada ia selamat atau tidak menerusi Informasi Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, dan juga laman web Kementerian Kesihatan Malaysia.

Pelbagai Set Produk Vitamin Shaklee Untuk Kesihatan

Produk vitamin Shaklee terdiri daripada beberapa set yang mengkhusus kepada masalah kesihatan tertentu, dan diantaranya ialah:
  • Set kurus vitamin Shaklee
  • Set Vita-Lea - multivitamin Shaklee
  • Set vitamin Shaklee untuk kecantikan kulit - B-Complex, Vita-C dan Vita-E Complex
  • Set vitamin untuk penyusuan Shaklee
  • Vitamin set kurus Shaklee untuk ibu menyusu
  • Set vitamin Detox Shaklee untuk keluarkan toksin daripada badan
  • Set vitamin Shaklee untuk cegah boroi

Testimoni Pengguna Vitamin Shaklee

Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

Bukan bukti rekaan, ramai pelanggan mempercayai set vitamin Shaklee adalah bagus untuk kesihatan. Pengambilan yang teratur serta mengukuti panduan-panduan pemakanan daripada pakar-pakar nutrisi Shaklee, telah memastikan apa yang diambil mempunyai kesan terbaik untuk kesihatan tubuh tidak kira umur dan jantina.

Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
Dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu: YatiAdam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban).

Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk Shaklee. Sudah ramai yang menggunakan produk Shaklee dan merasai kesannya. Anda Bila Lagi?

Contest Bonus Akhir Tahun ini dianjurkan oleh Akma Omar dan ditaja oleh pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh Bee Venom Malaysia, Vitamin KesihatanBlog Jawatan Kosong Kerja KerajaanJawatan Kosong Kerajaan Terkini, Exam SPA OnlineKongsi Bersama NoraDunia Vitamin Resources, dan UmmiMama.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

154 Komen Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Shaklee memang antara pengeluar supplement yang terbagus :) Lin sendiri pun guna.

Hmm ramai yang gunakan produk Vitamin Shaklee akui ianya bagus untuk kesihatan ...

baru letak, terus dapat top..tahniah..moga menang lagi hendaknya..hehe :D

Masih awal lagi ... jangkamasa masih panjang ... sesiapa pun boleh berjaya hasilkan entri terbaik ... in Sha Allah, ada rezeki, syukur alhamdulillah.

tahniah bro.. entri yg sangat baik. yatiadam mendoakan anda berjaya dalam contest SEO kali ini.

Shaklee memang produk kesihatan yang bagus... Ramai yg mengunakannya

ramai juga blogger yang menjadi pengedar shaklee nie...ia bermakna shaklee ni memang satu product yang bagus

Mula dulu tak percaya, bila dah cuba sendiri. Alhamdulillah, memang berkesan. Jom tengok testimoni jerawat saya dengan Shaklee.

Mesti untuk kategori SEO, HH akan menang lagi ni kannn??? Good luck!!

No doubt, buat masa ni dan seratus tahun yg lampau, shaklee mmg supplemen semulajadi yg terbaik

good luck bro untuk "kontes akhir tahun" Akma Omar dan pengedar shaklee.

Dulu tak tahu knp perlu ambil supplemen..skrg bila p ceramah tntg kesihatan..baru ada kesedaran badan perlukan supplement. Jadi saya pun pulih produk shaklee yg selamat dan semulajadi ini..

TerBaik entri ni lengkap semua. Terima kasih sudi join dan all the best...boleh menang lagi nampal gayanya ni hehe

Wah, satu lagi bukti nyata Vitamin Shaklee memag berkesan untuk kebaikan tubuh.

waaa entri ni memang terbaik..good luck HH..

Good luck bro untuk merebut bonus akhir tahun :)

P.s. - Kalau nak ioin buat Shaklee, khabar lah yer :P

shaklee the BEST!

Bukan kerana jual..tapi kerana dah rasa kesan

semoga berjaya.. nak join shaklee contact saya juga...jangan malu2 na..

semoga berjaya..saya doakan!

Saya pun dah hampir 2 tahun berShaklee... dulu jadi pengguna saja... sekarang jadi distributor jugak.... seronok bila boleh bantu orsng orang lain hidup lebih sihat.. :)

saya pun makan vitamin dari Shaklee. Buat masa ni saya ambik yang Chewable Vita-C Plus

saya pun ada mencuba nasib..sekadar ingin memeriahkan majlis..nak lawan bro dan otai SEO yang lain memang tak terdaya lah

Terima kasih, moga dipermudahkan .. in Sha Allah.

Uikss .. hehehe.. ada tawaran menarik ke nih?

Ohh jadi memang betullah kan Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan.

Rezeki ini ketentuan Allah. Cuba je. Mana tahu dapat sesuatu dari kontest ni.

Hmmm ramai juga blogger yang jadi pengedar Shaklee ni ehh ... pastu bagusnya usahwan Shaklee suka cedok dan praktik ilmu ... terutama SEO .. bagus sangat.

Wahh buat gak Shaklee ye ... hmmm sumber income perlu dipelbagaikan ye tak?

Saya pun pemakan tegar Shaklee sejak dari bersalin. Tak rasa penat sangat nak mengadap hero dan heroin...Hehehe...

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ermm...menarik tajuk nih bro.

Mana tak menarik... RM600 tu untuk tajuk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan .. hahahaha

Semoga berjaya tuan...nampaknya kali ini awal sungguh penyertaan. Mesti ada strategi tak terkalah ni! :)

Ya! Hadiahnya sungguh lumayan! Kalau tak tertarik tu memang something wrong somewhere...hehe

tuan sudah mengugguli kontes ini dan isi kandungan artikel ini pun menarik..saya harap ramai yang menghargai produk shaklee

dulu rajin makan shaklee
le ni jarang2 dah
kena ambik semula nih

Terima kasih kerana membaca Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ni ... doakan kebaikan buat semua, dan semoga ada rezeki dari contest ni.

Hahaha.. tapi ramai yang macam dok menunggu nak join .. lagi lambat join, lagi kurang peluang ... sbb penting jadi terawal dan kemudian buat strategi untuk terus unggul di carta carian Google untuk keyword Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Contest dulu saya guna strategi lain, kali ini nak cuba strategi lain. Dulu sbb ada blog dan laman web yang menjurus pada keyword tersebut yang awal dah ada, jadi strategi beza.

Moga kekal sehingga tamat contest ni nanti. Harap tak berlebih2 ... sbb takut Google bagi penalti. Ada PANDA yang sangat concern bab ni.

Wah... cepat Tuan hasrul Hassan piblish entri ini. Shaklee memang terbaik. Semoga berjaya..bro.

Pakar SEO dah buat entri awal2..aku belum siap lagi entri penyertaan...

kalau terkena penalti memang susah tu tuan..namun saya percaya selamat berjaya dalam kontest Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan

cepat betul pakar SEO siapkan entry..memang kena submit awal untuk pegang keyword

Shaklee memang the best in supplement market. Kenalah pakar SEO kan kalau tak macam mana nak menonjolkan diri.

Memang pakar SEO sentiasa terunggul..:)

Sis hanya mencuba nasib je ni...nak lawan yang dah unggul memang susah, tapi sebab nak belajar so masuk jugak le..hehehe

Shaklee sememangnya produk yg bagus & terjamin kualitinya... Semoga tuan HH berjaya.. All the best!.. :)

Vitamin Shaklee memang terbaikkkkk.... Saya sendiri pun konsume Shaklee...

Vitamin Shaklee memang bagus untuk kesihatan.

Terima kasih. Ramai dah buat review mengenai produk2 vitamin shaklee ni. Lepas ni tak jadi masalah nak jual produk yang memang bagus untuk kesihatan ni.

Hmm untuk keyword tertentu memang kena awal. Keyword baru belum ada sesiapa lagi ungguli kena jadi terpantas. Kalau keyword dah lama, kena buat backlinks banyak2 dari blog PR lebih baik,

Patutlah ada wajah cantik, pengguna produk vitamin shaklee rupanya. Yup, dari banyak testimoni memang nampaknya ia produk bagus untuk kesihatan.

Inilah masa untuk uji kekuatan SEO blog kita.

kami juga mengamalkan product2 dari shaklee untuk kesihatan keluarga;)

pakar SEO pun dah publish dulu..hebat2..moga berjaya..Shaklee memang best..dah 3 tahun ambil terus jatuh cinta

setuju sangat2.dah ramai rakyat malaysia dapat kenaikan vitamin shaklee yg bagus untuk kesihatan ni.

memang ramai sangat blogger yang jadi pengedar shaklee.vitamin shaklee bagus untuk kesihatan,jadi,perkara baik memang mudah kita share

vitamin shaklee memang bagus untuk kesihatan.anak2 AA pun suka shaklee

memang terbukti vitamin shaklee bagus untuk kesihatan.Semoga puan naimah terus sihhat dan cantik dengan shaklee

setuju tu.sumber income mesti dipelbagaikan.gaji saje dah tak bole buat kita hidup senang.good luck untuk HH dalam contest Vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni

All the best bro HH.
Wan pun cuba nasib saja. Cuba bermain dengan SEO.
Terima kasih atas kunjungan bro HH ke blog wan yer. Memang terharu sangat.

Suka sangat dgn vitamin semua vitamin shaklee. Alhamdulillah, sekarang ni lebih sihat, bertenaga & ceria :) Semoga dengan ikhtiar ni dapat membantu org lain mendapat kesihatan yg lebih baik jugak :)

Wah! Pasti ada strategi terbaik dr pakar nih! HH masih unggul lagi...
Tapi tu la... Masa masih panjang, otai2 seo pun dok perhati jer... hoho!
Kali ni kontes seo-vitamin shaklee bagus untuk kesihatan memang amat mencabar!

Good luck bor HH... semoga impian tercapai.
Entri SEO ni... memang terbaik.

good luck hh ... secret strategi tu ... otai tetap berbisa .

Salam bro ramai dah join contest ini . Satu perkembangan yang bagus. Moga berjaya.

Jom layan entri berkaitan:

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Errr kenaikan??? apa yang naik? Harga vitamin shaklee ni dah naik harga ke? :P

Sbb saya nampak ramai yang jadi pengedar ni tahu kepentingan blog untuk naikkan jenama dan lariskan jualan .. :) lagi2 keyword untuk vitamin shaklee memang boleh buat duit ...

Terima kasih, harap dapatlah menang salah satu hadiah dalam kontest ni untuk keyword Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan .. hoho ..:P

Dah baca dah tadi Wira Merah .. not bad la ... kena lebihkan sedikit strategi untuk keyword Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan naikkan entri blog di SERP rank #1

Terima kasih. Nampaknya ramai blogger Malaysia dah buat entri tentang Vitamin Shaklee ni ... keyword bagus untuk kesihatan pun banyak dah rujuk pada produk vitamin shaklee ni ..

Terima kasih. Harapnya dapatlah peluang sikit untuk menang. :)

terima kasih ... :) persaingan sihat tetap ada .. itu yang bagus tu.

tahniah.. saya suka sangat2 baca entri ni..

sebelum ini saya juga mengikuti perkembangan blog anda.. di contest akamomar bulan lepas. saya doakan anda berjaya lagi kali ini..

datang jengok lagi... beri sokongan kepada rakan blogger yang join kontes seo shaklee...

Amin. Susah juga sebb dah ramai tahu mengenai teknik SEO ... lagi2 yang dah baca cara saya menang kontest SEO hari tu ..

Terima kasih banyak2 .. :) jika Allah kehendakkan saya menang kontest ni .. alhamdulillah syukur .. keyword vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni walaupun baru je tapi saingan dah banyak ... susah juga nak beat blog yang ada ciri SEO terbaik.

Kena review balik blog saya pasal contest ni..nak ikut tips HH..betul kan balik,mana tau nnt naik entry saya dalam first page

Tahniah HH..Macam biasa entri "vitamin shaklee bagus untuk kesihtan" ni maintain first page. Semoga berjaya ya..

tahniah, entri yang bagus untuk penyertaan contest Vitamin Shaklee Bagus untuk kesihatan.Datang sini sokong kawan-kawan yang join contest tersebut.Semoga berjaya!

Saya Shah..
Selamat berkenalan tuan HH :)
Semoga tuan berjaya! :)

tahniah2..pakar seo kita sentasa di page satu..macam mn la nak maintain ni..

Silakan .. kena cuba jaya ... kadangkala tanpa sedari ... entri kita tu dah berupaya pikat Google Malaysia ...

Alhamdulillah, jika ada rezeki ....in Sha Allah kekal. Sukar juga nak maintain. Kena susun strategi sana sini.

Salam Shah ... salam perkenalan juga .. :)

Terima kasih sebb sudi sokong entri ini ... mana tahu boleh kongsi rezeki dengan pembaca blog ini .. :)

Alhamdulillah, keyword Google untuk Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ini baru .. jadi persaingan dia sengit sedikit.

wahh..entry pling top dlm contest tu setakat ini..Semoga berjaya.Vitamin shaklee memang superb..

Semoga berjaya tuan dan terima kasih kerana mempromosikan suplemen yang terbaik untuk rakyat Malaysia.

Entry Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan yang terbaik :)... semoga berjaya brother ...

Terbaik!!!

Kemas susunan entry ni!

Semoga Berjaya. Good Info dah Memang menarik minat pembaca..Tahniah!!!

Gud luck semoga berjaya dalam contest seo ini

ranking blog ni cepat naik! semoga berjaya tuan HH

Selamat berjaya bro,ramai juga yang turut serta contest ni

Aku kalau dapat lepas potong Hasrul Hassan pun aku dah happy,,, ekekekeke

Datang lagi..heheh sebab tengok entri HH paling mantap SEO setakat ni..maintain tempat pertama keyword tersebut..respectlah tuan..:)

Wahhh begitu berhemah sekali bro explain Shaklee..
Rasa tertarik je bacanya...

SEO terbaik ya..
Tabik spring la bro..

semakin lama semakin mencabar nie...bro DenaiHati pun dah buat entei saje2...tapi terus meeekat di 1st page...hu3..entri contest vitamin shaklee bagus untuk kesihatan saya pun dah ditolak jatuh ke page 2....hu3

Entri ni berada di top carian kat google. Memang hebat. Good luck!

Ho..ho.. entri bro sentiasa kekal di page 1 dan top 1 dan 2, tetapi yang saya punya iaitu "Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan" sentiasa saja turun ke bawah dan mulai naik sikit demi sikit. Apa sebab eh bro...???

Terima kasih kak Yati Adam. Harap adalah rezeki saya dalam kontest SEO Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ni nanti.

Tu la pasal .. saya konon pakar pun tak boleh lawan mereka yang lagi hebat, saya tahu ramai lebih baik daripada saya ni .... saya masih lagi dikira newbie bab2 SEO ni ...

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Apa sebab? Hmm sebabnya kena mesra dengan enjin carianlah .. kasiklah kredit sikit pada mereka .. tinggg... tinggg ...

Alhamdulillah, tapi SEO ni unpredictable skit .. dia tgk blog gak .. kalau rajin dan sentiasa update terkini .. dia akan bagi laluan mudah sikit.

Hahahaa.. boleh punyalah .. usaha rajin sikit je ... in Sha Allah boleh potong guna keyword vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni .. :)

www.hasrulhassan.com

Alhamdulillah, adakala jatuh juga ke bawah... terutama bila saya jarang blogwalking .. aspek penting bila nak bina backlinks terbaik ialah lawati 'pesaing' hoho

Iya, betul..Vitamin Shaklee memang bagus untk kesihatan. Bukan sahaja utk kesihatan malah boleh menjana pendapatan sampingan. Lagipun dia semulajadi dan bebas bahan kimia. Seronok baca entry Bro HH, nmpk btul2 buat research. Klu2 tfikir mau try produk shaklee, boleh juga hubungi saya :). nway.. gud luck 4 the contest ya!

semoga berjaya dalam contest anjuran akma omar bro

Terbaiklah brother HH.. Akhirnya entri saya muncul juga di google.com.my yang sebelum nhe entah di mana perginya.. hehe... terima kasih atas bantuan brother HH..

Entri tuan sangat baik..syabas dan semoga berjaya :)

Penulisan yang sangat berinformasi mengenai Shaklee.
Tak terlawan saya.Hehe
Semoga berjaya insyaAllah :)

Sudah dipublish semula entri ini dengan link url baru... Pasti ada strategi hebat dari sifu SEO ni. Tapi link lama yang masih berada di SERP namun kandungan entrinya error (tiada).

rakyat malaysia semakin sihat dengan shaklee...

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan seisi keluarga. Tahniah brop masih kekal di puncak carta. Memang betul2 power bro punya SEO. Kena pasang strategi lebih lagi ni?

Assalammualaikum... Datang daripada segmen yang sama. Semoga bro berjaya dalam segmen nie k... : Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

mselim3

Menarik juga ulasan bro mengenai vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ini seolah-olah satu rumusan mudah difahami malah tertib. Semoga berjaya ya

Ya... pendedahan berani ni..
Kami pengedar memang mengakuinya :)

bergegas kemari membaca entri, memang terbaeeklah Sifu HH...

good luck...dulu ida sndir nya gune, lepas dh buat kptsn nk wt bisnes shaklee ni, dan menggunakannya..lbh2 lagi teruja dgn keberkesanannya,,sapa2 yg nk join atau beli produk shaklee boleh pm ida...ade free gift..hehhe


HH dah booking first page dari first day lagi..he..he

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Saya pun mencuba nasib di contest ini bro. Nampaknya entri HH terus melekat di page one. Semoga berpanjangan.

wahhh...entry ni terus kekal berada di 1st page... moga kekal hingga ke tarikh penamat... good luck

Alhamdulillah, harap sampai ke penghujung adalah rezeki saya nanti ni. Keyword vitamin shaklee bagus untuk kesihatan dah jadi common dah ...

Hebat betul entri bro HH ni, tidak pernah melarikan diri dari first page.. tahniah semoga berkekalan di first page.

Kontest SEO ini semakin lama semakin sengit, dan republish kembali entri untuk kekal berada di halaman pertama adalah antara langkah perlu untuk terus kekal dalam saingan.

Harap teknik ini berjaya.

Semoga berjaya di segmen vitamin shaklee ini...

terbaik sifu HH semoga berjaya

Salam bro entri tuan Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan tidak berapa bagus, ia tidak berada di top 1, ada cara utk berada di kedudukan top 1 ni?

Jom terjah entri terkini:
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Tak berapa bagus ke? Aiseh .. kena buat yang lain la macam ni .. hehheehe

Sama-sama. Terima kasih kerana singgah dan baca blog saya yang tidak seberapanya ini.

Alhamdulillah. SEO bukan hanya menulis untuk kata kunci semata, terima kasih ye kerana berikan support.

Hmm nampaknya entri dah naik ke page 1 dan terus jadi top 3 tu .... hebat hebat ..

Saya tersilap percaturan kali ni .. hehhehee..

Alhamdulillah, terima kasih Ana. Terima kasih sbb support entri bro kali ni.

Setiap blog ada kekuatannya. Penulis perlu manfaatkan kekuatan itu ... jika tidak orang lain yang akan mendahului.

Alhamdulillah, setakat 22 Disember masih lagi di page pertama.

Terima kasih. Mungkin sebab ada banyak backlink ke blog ini, itu yang terus kekal di page pertama.

In Sha Allah. Usaha manusia jika tidak tanpa redha Allah S.W.T pun tak pergi ke mana-mana.

Terima kasih, saya juga seronok mempromosikan produk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ini sebab banyak maklumat senang dan mudah didapati secara online.

strategi ni yang saya tak larat nak kejar.hihi,good luck bro,

Kontes Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan semakin hampir untuk tamat. Semoga berjaya untuk anda.

hu3...entri sifu mestilah top...bila2 masa aje boleh potong yang duk atas tue

Terima kasih kepada penaja dan penganjur yang sudi bawakan kontest untuk menaikkan jenama Shaklee sebagai syarikat unggul dalam vitamin kesihatan yang terbaik.

Hasrul Hassan: You have a great blog and wonderful ideas. I enjoyed how you expressed wanting to empower the healthy life among Malaysian citizen. Excellent mission statement for your blog. Well written and clear with an unmistakable kindness.Honesty and truth is the only way to be real. Thanks for checking my blog out and I will continue to follow yours as well. Perhaps we can throw ideas to one another, I too would like to help Malaysian citizen too. Shaklee memang berkesan...


EmoticonEmoticon