Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan. Nama Shaklee bukan lagi asing buat mereka yang mementingkan kesihatan yang baik, terutama sekali kepada mereka yang mencari supplement terbaik untuk tubuh, terutama di dalam bentuk vitamin kesihatan. Ramai yang telah sedar bahawa di zaman serba maju, pantas dan sibuk ini, pengambilan vitamin yang bagus perlu untuk menjamin kesihatan yang kekal mantap dan terbaik.

Samada anda percaya atau tidak, produk vitamin Shaklee adalah produk terkenal dan dipercayai di lebih 7 buah negara termasuk Amerika Syarikat, Kanada, China, Indonesia, Jepun, Mexico dan Taiwan. Ia adalah produk terlaris berkaitan vitamin kesihatan, dan telah membantu ramai untuk mendapatkan tahap kesihatan yang bagus.

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan

Produk Shaklee bukan produk biasa. Ia telah menjalani pelbagai ujian termasuk lebih daripada 100,000 ujian kualiti untuk mengesahkan ia merupakan sumber kesihatan tubuh badan yang selamat dan terjamin terbaik. Malah, Shaklee memperuntukkan lebih daripada $250 juta untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk.

Menerusi ujian klinikal yang tepati prosedur ketat antarabangsa, produk-produk vitamin daripada Shaklee diyakini akan kelebihannya. Apatah lagi ia merupakan vitamin yang dihasilkan dari sumber-sumber tumbuhan yang telah diyakini sejak sekian lama memberikan khasiat untuk kesihatan.

Ekstrak dan campuran yang betul telah menghasilkan produk vitamin yang berkualiti , lantas menjadikan ia produk vitamin yang terbaik dan bagus untuk kesihatan tubuh.

Rangkaian produk-produk vitamin bagus untuk kesihatan ini yang disahkan diperbuat dari sumber tumbuhan menghilangkan keraguan mengenai status halalnya. Ia sesuatu yang juga dititikberatkan oleh Shaklee antarabangsa untuk menambah keyakinan pengguna Muslim seluruh dunia. Maka, tidak timbul isu ini apatah lagi setelah ia mempunyai pengiktirafan sijil halal daripada badan antarabangsa yang diperakui oleh Jakim.

Reputasi Shaklee Vitamin Kesihatan

Reputasi Shaklee sebagai antara jenama terbaik di dalam produk kesihatan memang tidak dinafikan lagi. Ramai yang telah menggunakan produk-produk kesihatan terbaik Shaklee ini, dan mendapat manfaat daripada pengambilannya.

Apa yang ditawarkan oleh Shaklee memang sesuai dengan tubuh badan, apatah lagi ia merupakan makanan tambahan atau supplement untuk tubuh. Bukan dalam kategori ubat, vitamin Shaklee menawarkan set supplement yang boleh diambil hari-hari, dijadikan sebagai pelengkap kitaran makanan seorang manusia yang mementingkan kesihatan sempurna dan terbaik.

produk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan tidak kira jantina. Ia merupakan produk kesihatan dan bukannya ubat, ia adalah vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia. Ia sangat selamat. Ramai yang telah mengakui bahawa produk vitamin Shaklee adalah bagus untuk kesihatan sekeluarga. Setiap set vitamin Shaklee ada kebaikan khusus untuk sesuatu tujuan.

Anda boleh semak butiran mengenai vitamin Shaklee samada ia selamat atau tidak menerusi Informasi Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, dan juga laman web Kementerian Kesihatan Malaysia.

Pelbagai Set Produk Vitamin Shaklee Untuk Kesihatan

Produk vitamin Shaklee terdiri daripada beberapa set yang mengkhusus kepada masalah kesihatan tertentu, dan diantaranya ialah:
  • Set kurus vitamin Shaklee
  • Set Vita-Lea - multivitamin Shaklee
  • Set vitamin Shaklee untuk kecantikan kulit - B-Complex, Vita-C dan Vita-E Complex
  • Set vitamin untuk penyusuan Shaklee
  • Vitamin set kurus Shaklee untuk ibu menyusu
  • Set vitamin Detox Shaklee untuk keluarkan toksin daripada badan
  • Set vitamin Shaklee untuk cegah boroi

Testimoni Pengguna Vitamin Shaklee

Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

Bukan bukti rekaan, ramai pelanggan mempercayai set vitamin Shaklee adalah bagus untuk kesihatan. Pengambilan yang teratur serta mengukuti panduan-panduan pemakanan daripada pakar-pakar nutrisi Shaklee, telah memastikan apa yang diambil mempunyai kesan terbaik untuk kesihatan tubuh tidak kira umur dan jantina.

Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
Dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu: YatiAdam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban).

Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk Shaklee. Sudah ramai yang menggunakan produk Shaklee dan merasai kesannya. Anda Bila Lagi?

Contest Bonus Akhir Tahun ini dianjurkan oleh Akma Omar dan ditaja oleh pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh Bee Venom Malaysia, Vitamin KesihatanBlog Jawatan Kosong Kerja KerajaanJawatan Kosong Kerajaan Terkini, Exam SPA OnlineKongsi Bersama NoraDunia Vitamin Resources, dan UmmiMama.

{ 154 comments.. read them below or add one }

Suzlin Azreena Nordin Suzlin Azreena Nordin October 16, 2014
Shaklee memang antara pengeluar supplement yang terbagus :) Lin sendiri pun guna.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 16, 2014
Hmm ramai yang gunakan produk Vitamin Shaklee akui ianya bagus untuk kesihatan ...
reezluv reezluv October 16, 2014
baru letak, terus dapat top..tahniah..moga menang lagi hendaknya..hehe :D
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 16, 2014
Masih awal lagi ... jangkamasa masih panjang ... sesiapa pun boleh berjaya hasilkan entri terbaik ... in Sha Allah, ada rezeki, syukur alhamdulillah.
gnor gnur gnor gnur October 16, 2014
tahniah bro.. entri yg sangat baik. yatiadam mendoakan anda berjaya dalam contest SEO kali ini.
zarulfarhana zarulfarhana October 16, 2014
Shaklee memang produk kesihatan yang bagus... Ramai yg mengunakannya
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof October 16, 2014
ramai juga blogger yang menjadi pengedar shaklee nie...ia bermakna shaklee ni memang satu product yang bagus
Iqlima Azmi Iqlima Azmi October 16, 2014
Mula dulu tak percaya, bila dah cuba sendiri. Alhamdulillah, memang berkesan. Jom tengok testimoni jerawat saya dengan Shaklee.
jaakechik jaakechik October 16, 2014
Mesti untuk kategori SEO, HH akan menang lagi ni kannn??? Good luck!!
Aishah Ahmad Aishah Ahmad October 16, 2014
No doubt, buat masa ni dan seratus tahun yg lampau, shaklee mmg supplemen semulajadi yg terbaik
Denaihati Denaihati October 16, 2014
good luck bro untuk "kontes akhir tahun" Akma Omar dan pengedar shaklee.
Naimah Azizan Naimah Azizan October 16, 2014
Dulu tak tahu knp perlu ambil supplemen..skrg bila p ceramah tntg kesihatan..baru ada kesedaran badan perlukan supplement. Jadi saya pun pulih produk shaklee yg selamat dan semulajadi ini..
Akma Omar Akma Omar October 16, 2014
TerBaik entri ni lengkap semua. Terima kasih sudi join dan all the best...boleh menang lagi nampal gayanya ni hehe
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 16, 2014
Wah, satu lagi bukti nyata Vitamin Shaklee memag berkesan untuk kebaikan tubuh.
Norhana Marsom Norhana Marsom October 16, 2014
waaa entri ni memang terbaik..good luck HH..
Firdaus Azizi Firdaus Azizi October 16, 2014
Good luck bro untuk merebut bonus akhir tahun :)

P.s. - Kalau nak ioin buat Shaklee, khabar lah yer :P
oneyani | deankayree oneyani | deankayree October 16, 2014
shaklee the BEST!

Bukan kerana jual..tapi kerana dah rasa kesan
NORSURIYATI AHMAD NORSURIYATI AHMAD October 16, 2014
semoga berjaya.. nak join shaklee contact saya juga...jangan malu2 na..
suhaili suhaili October 16, 2014
semoga berjaya..saya doakan!
Hasnieda Mohamad Hasnieda Mohamad October 16, 2014
Saya pun dah hampir 2 tahun berShaklee... dulu jadi pengguna saja... sekarang jadi distributor jugak.... seronok bila boleh bantu orsng orang lain hidup lebih sihat.. :)
sabree hussin sabree hussin October 16, 2014
saya pun makan vitamin dari Shaklee. Buat masa ni saya ambik yang Chewable Vita-C Plus
blogger lelaki blogger lelaki October 16, 2014
saya pun ada mencuba nasib..sekadar ingin memeriahkan majlis..nak lawan bro dan otai SEO yang lain memang tak terdaya lah
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 17, 2014
Terima kasih, moga dipermudahkan .. in Sha Allah.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 17, 2014
Uikss .. hehehe.. ada tawaran menarik ke nih?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 17, 2014
Ohh jadi memang betullah kan Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 17, 2014
Rezeki ini ketentuan Allah. Cuba je. Mana tahu dapat sesuatu dari kontest ni.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 17, 2014
Hmmm ramai juga blogger yang jadi pengedar Shaklee ni ehh ... pastu bagusnya usahwan Shaklee suka cedok dan praktik ilmu ... terutama SEO .. bagus sangat.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 17, 2014
Wahh buat gak Shaklee ye ... hmmm sumber income perlu dipelbagaikan ye tak?
Ain Ridzuan Ain Ridzuan October 17, 2014
Saya pun pemakan tegar Shaklee sejak dari bersalin. Tak rasa penat sangat nak mengadap hero dan heroin...Hehehe...
encikarman encikarman October 17, 2014
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ermm...menarik tajuk nih bro.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 17, 2014
Mana tak menarik... RM600 tu untuk tajuk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan .. hahahaha
BM BM October 17, 2014
Semoga berjaya tuan...nampaknya kali ini awal sungguh penyertaan. Mesti ada strategi tak terkalah ni! :)
BM BM October 17, 2014
Ya! Hadiahnya sungguh lumayan! Kalau tak tertarik tu memang something wrong somewhere...hehe
Hero Borneo Hero Borneo October 18, 2014
tuan sudah mengugguli kontes ini dan isi kandungan artikel ini pun menarik..saya harap ramai yang menghargai produk shaklee
mitos mitos October 18, 2014
dulu rajin makan shaklee
le ni jarang2 dah
kena ambik semula nih
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 18, 2014
Terima kasih kerana membaca Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ni ... doakan kebaikan buat semua, dan semoga ada rezeki dari contest ni.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 18, 2014
Hahaha.. tapi ramai yang macam dok menunggu nak join .. lagi lambat join, lagi kurang peluang ... sbb penting jadi terawal dan kemudian buat strategi untuk terus unggul di carta carian Google untuk keyword Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 18, 2014
Contest dulu saya guna strategi lain, kali ini nak cuba strategi lain. Dulu sbb ada blog dan laman web yang menjurus pada keyword tersebut yang awal dah ada, jadi strategi beza.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 18, 2014
Moga kekal sehingga tamat contest ni nanti. Harap tak berlebih2 ... sbb takut Google bagi penalti. Ada PANDA yang sangat concern bab ni.
kamil salleh kamil salleh October 18, 2014
Wah... cepat Tuan hasrul Hassan piblish entri ini. Shaklee memang terbaik. Semoga berjaya..bro.
Wira Merah Wira Merah October 18, 2014
Pakar SEO dah buat entri awal2..aku belum siap lagi entri penyertaan...
Hero Borneo Hero Borneo October 18, 2014
kalau terkena penalti memang susah tu tuan..namun saya percaya selamat berjaya dalam kontest Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan
tuty mychibibox tuty mychibibox October 18, 2014
cepat betul pakar SEO siapkan entry..memang kena submit awal untuk pegang keyword
Farah Farah October 19, 2014
Shaklee memang the best in supplement market. Kenalah pakar SEO kan kalau tak macam mana nak menonjolkan diri.
Hanny Abdullah Hanny Abdullah October 19, 2014
Memang pakar SEO sentiasa terunggul..:)

Sis hanya mencuba nasib je ni...nak lawan yang dah unggul memang susah, tapi sebab nak belajar so masuk jugak le..hehehe
Khir Khalid Khir Khalid October 19, 2014
Shaklee sememangnya produk yg bagus & terjamin kualitinya... Semoga tuan HH berjaya.. All the best!.. :)
jaakechik jaakechik October 19, 2014
Vitamin Shaklee memang terbaikkkkk.... Saya sendiri pun konsume Shaklee...

Vitamin Shaklee memang bagus untuk kesihatan.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 19, 2014
Terima kasih. Ramai dah buat review mengenai produk2 vitamin shaklee ni. Lepas ni tak jadi masalah nak jual produk yang memang bagus untuk kesihatan ni.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 19, 2014
Hmm untuk keyword tertentu memang kena awal. Keyword baru belum ada sesiapa lagi ungguli kena jadi terpantas. Kalau keyword dah lama, kena buat backlinks banyak2 dari blog PR lebih baik,
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 19, 2014
Patutlah ada wajah cantik, pengguna produk vitamin shaklee rupanya. Yup, dari banyak testimoni memang nampaknya ia produk bagus untuk kesihatan.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 19, 2014
Inilah masa untuk uji kekuatan SEO blog kita.
aeinna Musa aeinna Musa October 19, 2014
kami juga mengamalkan product2 dari shaklee untuk kesihatan keluarga;)
rokiah rokiah October 19, 2014
pakar SEO pun dah publish dulu..hebat2..moga berjaya..Shaklee memang best..dah 3 tahun ambil terus jatuh cinta
Aishah Ahmad Aishah Ahmad October 19, 2014
setuju sangat2.dah ramai rakyat malaysia dapat kenaikan vitamin shaklee yg bagus untuk kesihatan ni.
Aishah Ahmad Aishah Ahmad October 19, 2014
memang ramai sangat blogger yang jadi pengedar shaklee.vitamin shaklee bagus untuk kesihatan,jadi,perkara baik memang mudah kita share
Aishah Ahmad Aishah Ahmad October 19, 2014
vitamin shaklee memang bagus untuk kesihatan.anak2 AA pun suka shaklee
Aishah Ahmad Aishah Ahmad October 19, 2014
memang terbukti vitamin shaklee bagus untuk kesihatan.Semoga puan naimah terus sihhat dan cantik dengan shaklee
Aishah Ahmad Aishah Ahmad October 19, 2014
setuju tu.sumber income mesti dipelbagaikan.gaji saje dah tak bole buat kita hidup senang.good luck untuk HH dalam contest Vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni
Mohd Ridzwan Abdullah Mohd Ridzwan Abdullah October 20, 2014
All the best bro HH.
Wan pun cuba nasib saja. Cuba bermain dengan SEO.
Terima kasih atas kunjungan bro HH ke blog wan yer. Memang terharu sangat.
Nadiah Othman Nadiah Othman October 20, 2014
Suka sangat dgn vitamin semua vitamin shaklee. Alhamdulillah, sekarang ni lebih sihat, bertenaga & ceria :) Semoga dengan ikhtiar ni dapat membantu org lain mendapat kesihatan yg lebih baik jugak :)
BM BM October 20, 2014
Wah! Pasti ada strategi terbaik dr pakar nih! HH masih unggul lagi...
Tapi tu la... Masa masih panjang, otai2 seo pun dok perhati jer... hoho!
Kali ni kontes seo-vitamin shaklee bagus untuk kesihatan memang amat mencabar!
yang baik Ishak yang baik Ishak October 20, 2014
Good luck bor HH... semoga impian tercapai.
Entri SEO ni... memang terbaik.
Vee Sandi Vee Sandi October 20, 2014
good luck hh ... secret strategi tu ... otai tetap berbisa .
Rika Oktavia Rika Oktavia October 21, 2014
Shaklee tetap di hati :-)
kamil salleh kamil salleh October 22, 2014
Salam bro ramai dah join contest ini . Satu perkembangan yang bagus. Moga berjaya.

Jom layan entri berkaitan:

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
Hasrul Hassan Hasrul Hassan October 22, 2014
Errr kenaikan??? apa yang naik? Harga vitamin shaklee ni dah naik harga ke? :P
Hasrul Hassan Hasrul Hassan October 22, 2014
Sbb saya nampak ramai yang jadi pengedar ni tahu kepentingan blog untuk naikkan jenama dan lariskan jualan .. :) lagi2 keyword untuk vitamin shaklee memang boleh buat duit ...
Hasrul Hassan Hasrul Hassan October 22, 2014
Terima kasih, harap dapatlah menang salah satu hadiah dalam kontest ni untuk keyword Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan .. hoho ..:P
Hasrul Hassan Hasrul Hassan October 22, 2014
Dah baca dah tadi Wira Merah .. not bad la ... kena lebihkan sedikit strategi untuk keyword Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan naikkan entri blog di SERP rank #1
Hasrul Hassan Hasrul Hassan October 22, 2014
Terima kasih. Nampaknya ramai blogger Malaysia dah buat entri tentang Vitamin Shaklee ni ... keyword bagus untuk kesihatan pun banyak dah rujuk pada produk vitamin shaklee ni ..
Hasrul Hassan Hasrul Hassan October 22, 2014
Terima kasih. Harapnya dapatlah peluang sikit untuk menang. :)
Hasrul Hassan Hasrul Hassan October 22, 2014
terima kasih ... :) persaingan sihat tetap ada .. itu yang bagus tu.
kak yatiadam kak yatiadam October 22, 2014
tahniah.. saya suka sangat2 baca entri ni..

sebelum ini saya juga mengikuti perkembangan blog anda.. di contest akamomar bulan lepas. saya doakan anda berjaya lagi kali ini..
yang baik Ishak yang baik Ishak October 23, 2014
datang jengok lagi... beri sokongan kepada rakan blogger yang join kontes seo shaklee...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 23, 2014
Amin. Susah juga sebb dah ramai tahu mengenai teknik SEO ... lagi2 yang dah baca cara saya menang kontest SEO hari tu ..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 23, 2014
Terima kasih banyak2 .. :) jika Allah kehendakkan saya menang kontest ni .. alhamdulillah syukur .. keyword vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni walaupun baru je tapi saingan dah banyak ... susah juga nak beat blog yang ada ciri SEO terbaik.
Noriza MiracleVitamins Noriza MiracleVitamins October 25, 2014
Kena review balik blog saya pasal contest ni..nak ikut tips HH..betul kan balik,mana tau nnt naik entry saya dalam first page
Belog Santai Belog Santai October 26, 2014
Tahniah HH..Macam biasa entri "vitamin shaklee bagus untuk kesihtan" ni maintain first page. Semoga berjaya ya..
Cik Matahariku Cik Matahariku October 27, 2014
tahniah, entri yang bagus untuk penyertaan contest Vitamin Shaklee Bagus untuk kesihatan.Datang sini sokong kawan-kawan yang join contest tersebut.Semoga berjaya!
Shah PK Shah PK October 28, 2014
Saya Shah..
Selamat berkenalan tuan HH :)
Semoga tuan berjaya! :)
FamiliCeria FamiliCeria October 28, 2014
tahniah2..pakar seo kita sentasa di page satu..macam mn la nak maintain ni..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 28, 2014
Silakan .. kena cuba jaya ... kadangkala tanpa sedari ... entri kita tu dah berupaya pikat Google Malaysia ...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 28, 2014
Alhamdulillah, jika ada rezeki ....in Sha Allah kekal. Sukar juga nak maintain. Kena susun strategi sana sini.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 29, 2014
Salam Shah ... salam perkenalan juga .. :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 29, 2014
Terima kasih sebb sudi sokong entri ini ... mana tahu boleh kongsi rezeki dengan pembaca blog ini .. :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 29, 2014
Alhamdulillah, keyword Google untuk Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ini baru .. jadi persaingan dia sengit sedikit.
Erna Enn Erna Enn October 29, 2014
wahh..entry pling top dlm contest tu setakat ini..Semoga berjaya.Vitamin shaklee memang superb..
norhayati suaib norhayati suaib October 29, 2014
Semoga berjaya tuan dan terima kasih kerana mempromosikan suplemen yang terbaik untuk rakyat Malaysia.
calrase patrick calrase patrick October 29, 2014
Entry Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan yang terbaik :)... semoga berjaya brother ...
azman hayaty azman hayaty October 30, 2014
Terbaik!!!

Kemas susunan entry ni!
SufiahNoor Nordin SufiahNoor Nordin October 30, 2014
Semoga Berjaya. Good Info dah Memang menarik minat pembaca..Tahniah!!!
Rossa Calla Rossa Calla November 01, 2014
Gud luck semoga berjaya dalam contest seo ini
Shah Shah November 01, 2014
ranking blog ni cepat naik! semoga berjaya tuan HH
Wan Zawawi Wan Zawawi November 02, 2014
Selamat berjaya bro,ramai juga yang turut serta contest ni
Rosmadi Shakri Rosmadi Shakri November 07, 2014
Aku kalau dapat lepas potong Hasrul Hassan pun aku dah happy,,, ekekekeke
Cik Matahariku Cik Matahariku November 08, 2014
Datang lagi..heheh sebab tengok entri HH paling mantap SEO setakat ni..maintain tempat pertama keyword tersebut..respectlah tuan..:)
AZENI AHMAD AZENI AHMAD November 08, 2014
Wahhh begitu berhemah sekali bro explain Shaklee..
Rasa tertarik je bacanya...

SEO terbaik ya..
Tabik spring la bro..
blogger lelaki blogger lelaki November 08, 2014
semakin lama semakin mencabar nie...bro DenaiHati pun dah buat entei saje2...tapi terus meeekat di 1st page...hu3..entri contest vitamin shaklee bagus untuk kesihatan saya pun dah ditolak jatuh ke page 2....hu3
Aizan Shazlin Aizan Shazlin November 09, 2014
Entri ni berada di top carian kat google. Memang hebat. Good luck!
sensasi2020 (Kamil Salleh) sensasi2020 (Kamil Salleh) November 13, 2014
Ho..ho.. entri bro sentiasa kekal di page 1 dan top 1 dan 2, tetapi yang saya punya iaitu "Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan" sentiasa saja turun ke bawah dan mulai naik sikit demi sikit. Apa sebab eh bro...???
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 14, 2014
Terima kasih kak Yati Adam. Harap adalah rezeki saya dalam kontest SEO Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ni nanti.

HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 14, 2014
Tu la pasal .. saya konon pakar pun tak boleh lawan mereka yang lagi hebat, saya tahu ramai lebih baik daripada saya ni .... saya masih lagi dikira newbie bab2 SEO ni ...

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 14, 2014
Apa sebab? Hmm sebabnya kena mesra dengan enjin carianlah .. kasiklah kredit sikit pada mereka .. tinggg... tinggg ...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 14, 2014
Alhamdulillah, tapi SEO ni unpredictable skit .. dia tgk blog gak .. kalau rajin dan sentiasa update terkini .. dia akan bagi laluan mudah sikit.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 14, 2014
Hahahaa.. boleh punyalah .. usaha rajin sikit je ... in Sha Allah boleh potong guna keyword vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni .. :)

www.hasrulhassan.com
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 14, 2014
Alhamdulillah, adakala jatuh juga ke bawah... terutama bila saya jarang blogwalking .. aspek penting bila nak bina backlinks terbaik ialah lawati 'pesaing' hoho
aryn aryn November 14, 2014
Iya, betul..Vitamin Shaklee memang bagus untk kesihatan. Bukan sahaja utk kesihatan malah boleh menjana pendapatan sampingan. Lagipun dia semulajadi dan bebas bahan kimia. Seronok baca entry Bro HH, nmpk btul2 buat research. Klu2 tfikir mau try produk shaklee, boleh juga hubungi saya :). nway.. gud luck 4 the contest ya!
onlajer onlajer November 15, 2014
semoga berjaya dalam contest anjuran akma omar bro
Calrase Patrick Calrase Patrick November 15, 2014
Terbaiklah brother HH.. Akhirnya entri saya muncul juga di google.com.my yang sebelum nhe entah di mana perginya.. hehe... terima kasih atas bantuan brother HH..
mama solehah mama solehah November 15, 2014
Entri tuan sangat baik..syabas dan semoga berjaya :)
Dunia Farisya Dunia Farisya November 17, 2014
Penulisan yang sangat berinformasi mengenai Shaklee.
Tak terlawan saya.Hehe
Semoga berjaya insyaAllah :)
BM BM November 18, 2014
Sudah dipublish semula entri ini dengan link url baru... Pasti ada strategi hebat dari sifu SEO ni. Tapi link lama yang masih berada di SERP namun kandungan entrinya error (tiada).
jaymiee jaymiee November 18, 2014
rakyat malaysia semakin sihat dengan shaklee...
kamil salleh kamil salleh November 22, 2014
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan seisi keluarga. Tahniah brop masih kekal di puncak carta. Memang betul2 power bro punya SEO. Kena pasang strategi lebih lagi ni?
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal November 22, 2014
Assalammualaikum... Datang daripada segmen yang sama. Semoga bro berjaya dalam segmen nie k... : Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

mselim3
Khairul Zamri Khairul Zamri November 23, 2014
Menarik juga ulasan bro mengenai vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ini seolah-olah satu rumusan mudah difahami malah tertib. Semoga berjaya ya
Myra Jay Myra Jay November 25, 2014
Ya... pendedahan berani ni..
Kami pengedar memang mengakuinya :)
Ana Solehah DI Ana Solehah DI November 25, 2014
bergegas kemari membaca entri, memang terbaeeklah Sifu HH...
NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR November 25, 2014
good luck...dulu ida sndir nya gune, lepas dh buat kptsn nk wt bisnes shaklee ni, dan menggunakannya..lbh2 lagi teruja dgn keberkesanannya,,sapa2 yg nk join atau beli produk shaklee boleh pm ida...ade free gift..hehhe
Belog Santai Belog Santai November 25, 2014

HH dah booking first page dari first day lagi..he..he

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
BloggInspired BloggInspired November 25, 2014
Saya pun mencuba nasib di contest ini bro. Nampaknya entri HH terus melekat di page one. Semoga berpanjangan.
Zie Fauzi Zie Fauzi December 07, 2014
wahhh...entry ni terus kekal berada di 1st page... moga kekal hingga ke tarikh penamat... good luck
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 09, 2014
Alhamdulillah, harap sampai ke penghujung adalah rezeki saya nanti ni. Keyword vitamin shaklee bagus untuk kesihatan dah jadi common dah ...
Calrase Patrick Calrase Patrick December 10, 2014
Hebat betul entri bro HH ni, tidak pernah melarikan diri dari first page.. tahniah semoga berkekalan di first page.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 19, 2014
Kontest SEO ini semakin lama semakin sengit, dan republish kembali entri untuk kekal berada di halaman pertama adalah antara langkah perlu untuk terus kekal dalam saingan.

Harap teknik ini berjaya.
Rossa Calla Rossa Calla December 20, 2014
Semoga berjaya di segmen vitamin shaklee ini...
aRz MoHa aRz MoHa December 20, 2014
terbaik sifu HH semoga berjaya
kamil salleh kamil salleh December 21, 2014
Salam bro entri tuan Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan tidak berapa bagus, ia tidak berada di top 1, ada cara utk berada di kedudukan top 1 ni?

Jom terjah entri terkini:
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Tak berapa bagus ke? Aiseh .. kena buat yang lain la macam ni .. hehheehe
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Sama-sama. Terima kasih kerana singgah dan baca blog saya yang tidak seberapanya ini.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Alhamdulillah. SEO bukan hanya menulis untuk kata kunci semata, terima kasih ye kerana berikan support.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Hmm nampaknya entri dah naik ke page 1 dan terus jadi top 3 tu .... hebat hebat ..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Saya tersilap percaturan kali ni .. hehhehee..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Alhamdulillah, terima kasih Ana. Terima kasih sbb support entri bro kali ni.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Setiap blog ada kekuatannya. Penulis perlu manfaatkan kekuatan itu ... jika tidak orang lain yang akan mendahului.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Alhamdulillah, setakat 22 Disember masih lagi di page pertama.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
Terima kasih. Mungkin sebab ada banyak backlink ke blog ini, itu yang terus kekal di page pertama.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 22, 2014
In Sha Allah. Usaha manusia jika tidak tanpa redha Allah S.W.T pun tak pergi ke mana-mana.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 24, 2014
Terima kasih, saya juga seronok mempromosikan produk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ini sebab banyak maklumat senang dan mudah didapati secara online.
salmiah awang salmiah awang December 26, 2014
strategi ni yang saya tak larat nak kejar.hihi,good luck bro,
calrase patrick calrase patrick December 29, 2014
Kontes Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan semakin hampir untuk tamat. Semoga berjaya untuk anda.
kucha lana kucha lana December 30, 2014
hu3...entri sifu mestilah top...bila2 masa aje boleh potong yang duk atas tue
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 31, 2014
Terima kasih kepada penaja dan penganjur yang sudi bawakan kontest untuk menaikkan jenama Shaklee sebagai syarikat unggul dalam vitamin kesihatan yang terbaik.
Norlaila Yusof Norlaila Yusof February 11, 2015
Hasrul Hassan: You have a great blog and wonderful ideas. I enjoyed how you expressed wanting to empower the healthy life among Malaysian citizen. Excellent mission statement for your blog. Well written and clear with an unmistakable kindness.Honesty and truth is the only way to be real. Thanks for checking my blog out and I will continue to follow yours as well. Perhaps we can throw ideas to one another, I too would like to help Malaysian citizen too. Shaklee memang berkesan...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.