Langkau ke kandungan utama

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan. Nama Shaklee bukan lagi asing buat mereka yang mementingkan kesihatan yang baik, terutama sekali kepada mereka yang mencari supplement terbaik untuk tubuh, terutama di dalam bentuk vitamin kesihatan. Ramai yang telah sedar bahawa di zaman serba maju, pantas dan sibuk ini, pengambilan vitamin yang bagus perlu untuk menjamin kesihatan yang kekal mantap dan terbaik.

Samada anda percaya atau tidak, produk vitamin Shaklee adalah produk terkenal dan dipercayai di lebih 7 buah negara termasuk Amerika Syarikat, Kanada, China, Indonesia, Jepun, Mexico dan Taiwan. Ia adalah produk terlaris berkaitan vitamin kesihatan, dan telah membantu ramai untuk mendapatkan tahap kesihatan yang bagus.

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan

Produk Shaklee bukan produk biasa. Ia telah menjalani pelbagai ujian termasuk lebih daripada 100,000 ujian kualiti untuk mengesahkan ia merupakan sumber kesihatan tubuh badan yang selamat dan terjamin terbaik. Malah, Shaklee memperuntukkan lebih daripada $250 juta untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk.

Menerusi ujian klinikal yang tepati prosedur ketat antarabangsa, produk-produk vitamin daripada Shaklee diyakini akan kelebihannya. Apatah lagi ia merupakan vitamin yang dihasilkan dari sumber-sumber tumbuhan yang telah diyakini sejak sekian lama memberikan khasiat untuk kesihatan.

Ekstrak dan campuran yang betul telah menghasilkan produk vitamin yang berkualiti , lantas menjadikan ia produk vitamin yang terbaik dan bagus untuk kesihatan tubuh.

Rangkaian produk-produk vitamin bagus untuk kesihatan ini yang disahkan diperbuat dari sumber tumbuhan menghilangkan keraguan mengenai status halalnya. Ia sesuatu yang juga dititikberatkan oleh Shaklee antarabangsa untuk menambah keyakinan pengguna Muslim seluruh dunia. Maka, tidak timbul isu ini apatah lagi setelah ia mempunyai pengiktirafan sijil halal daripada badan antarabangsa yang diperakui oleh Jakim.

Reputasi Shaklee Vitamin Kesihatan

Reputasi Shaklee sebagai antara jenama terbaik di dalam produk kesihatan memang tidak dinafikan lagi. Ramai yang telah menggunakan produk-produk kesihatan terbaik Shaklee ini, dan mendapat manfaat daripada pengambilannya.

Apa yang ditawarkan oleh Shaklee memang sesuai dengan tubuh badan, apatah lagi ia merupakan makanan tambahan atau supplement untuk tubuh. Bukan dalam kategori ubat, vitamin Shaklee menawarkan set supplement yang boleh diambil hari-hari, dijadikan sebagai pelengkap kitaran makanan seorang manusia yang mementingkan kesihatan sempurna dan terbaik.

produk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan tidak kira jantina. Ia merupakan produk kesihatan dan bukannya ubat, ia adalah vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia. Ia sangat selamat. Ramai yang telah mengakui bahawa produk vitamin Shaklee adalah bagus untuk kesihatan sekeluarga. Setiap set vitamin Shaklee ada kebaikan khusus untuk sesuatu tujuan.

Anda boleh semak butiran mengenai vitamin Shaklee samada ia selamat atau tidak menerusi Informasi Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, dan juga laman web Kementerian Kesihatan Malaysia.

Pelbagai Set Produk Vitamin Shaklee Untuk Kesihatan

Produk vitamin Shaklee terdiri daripada beberapa set yang mengkhusus kepada masalah kesihatan tertentu, dan diantaranya ialah:
  • Set kurus vitamin Shaklee
  • Set Vita-Lea - multivitamin Shaklee
  • Set vitamin Shaklee untuk kecantikan kulit - B-Complex, Vita-C dan Vita-E Complex
  • Set vitamin untuk penyusuan Shaklee
  • Vitamin set kurus Shaklee untuk ibu menyusu
  • Set vitamin Detox Shaklee untuk keluarkan toksin daripada badan
  • Set vitamin Shaklee untuk cegah boroi

Testimoni Pengguna Vitamin Shaklee

Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

Bukan bukti rekaan, ramai pelanggan mempercayai set vitamin Shaklee adalah bagus untuk kesihatan. Pengambilan yang teratur serta mengukuti panduan-panduan pemakanan daripada pakar-pakar nutrisi Shaklee, telah memastikan apa yang diambil mempunyai kesan terbaik untuk kesihatan tubuh tidak kira umur dan jantina.

Testimonial vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
Dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu: YatiAdam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban).

Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk Shaklee. Sudah ramai yang menggunakan produk Shaklee dan merasai kesannya. Anda Bila Lagi?

Contest Bonus Akhir Tahun ini dianjurkan oleh Akma Omar dan ditaja oleh pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh Bee Venom Malaysia, Vitamin KesihatanBlog Jawatan Kosong Kerja KerajaanJawatan Kosong Kerajaan Terkini, Exam SPA OnlineKongsi Bersama NoraDunia Vitamin Resources, dan UmmiMama.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Shaklee memang antara pengeluar supplement yang terbagus :) Lin sendiri pun guna.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm ramai yang gunakan produk Vitamin Shaklee akui ianya bagus untuk kesihatan ...

      Padam
    2. setuju sangat2.dah ramai rakyat malaysia dapat kenaikan vitamin shaklee yg bagus untuk kesihatan ni.

      Padam
    3. Errr kenaikan??? apa yang naik? Harga vitamin shaklee ni dah naik harga ke? :P

      Padam
  2. baru letak, terus dapat top..tahniah..moga menang lagi hendaknya..hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih awal lagi ... jangkamasa masih panjang ... sesiapa pun boleh berjaya hasilkan entri terbaik ... in Sha Allah, ada rezeki, syukur alhamdulillah.

      Padam
  3. tahniah bro.. entri yg sangat baik. yatiadam mendoakan anda berjaya dalam contest SEO kali ini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak Yati Adam. Harap adalah rezeki saya dalam kontest SEO Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ni nanti.

      Padam
  4. Shaklee memang produk kesihatan yang bagus... Ramai yg mengunakannya

    BalasPadam
  5. ramai juga blogger yang menjadi pengedar shaklee nie...ia bermakna shaklee ni memang satu product yang bagus

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang ramai sangat blogger yang jadi pengedar shaklee.vitamin shaklee bagus untuk kesihatan,jadi,perkara baik memang mudah kita share

      Padam
    2. Sbb saya nampak ramai yang jadi pengedar ni tahu kepentingan blog untuk naikkan jenama dan lariskan jualan .. :) lagi2 keyword untuk vitamin shaklee memang boleh buat duit ...

      Padam
  6. Mula dulu tak percaya, bila dah cuba sendiri. Alhamdulillah, memang berkesan. Jom tengok testimoni jerawat saya dengan Shaklee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah, satu lagi bukti nyata Vitamin Shaklee memag berkesan untuk kebaikan tubuh.

      Padam
    2. vitamin shaklee memang bagus untuk kesihatan.anak2 AA pun suka shaklee

      Padam
  7. Mesti untuk kategori SEO, HH akan menang lagi ni kannn??? Good luck!!

    BalasPadam
  8. No doubt, buat masa ni dan seratus tahun yg lampau, shaklee mmg supplemen semulajadi yg terbaik

    BalasPadam
  9. good luck bro untuk "kontes akhir tahun" Akma Omar dan pengedar shaklee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, moga dipermudahkan .. in Sha Allah.

      Padam
  10. Dulu tak tahu knp perlu ambil supplemen..skrg bila p ceramah tntg kesihatan..baru ada kesedaran badan perlukan supplement. Jadi saya pun pulih produk shaklee yg selamat dan semulajadi ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang terbukti vitamin shaklee bagus untuk kesihatan.Semoga puan naimah terus sihhat dan cantik dengan shaklee

      Padam
  11. TerBaik entri ni lengkap semua. Terima kasih sudi join dan all the best...boleh menang lagi nampal gayanya ni hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin. Susah juga sebb dah ramai tahu mengenai teknik SEO ... lagi2 yang dah baca cara saya menang kontest SEO hari tu ..

      Padam
  12. waaa entri ni memang terbaik..good luck HH..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kerana membaca Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ni ... doakan kebaikan buat semua, dan semoga ada rezeki dari contest ni.

      Padam
  13. Good luck bro untuk merebut bonus akhir tahun :)

    P.s. - Kalau nak ioin buat Shaklee, khabar lah yer :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh buat gak Shaklee ye ... hmmm sumber income perlu dipelbagaikan ye tak?

      Padam
    2. setuju tu.sumber income mesti dipelbagaikan.gaji saje dah tak bole buat kita hidup senang.good luck untuk HH dalam contest Vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni

      Padam
    3. Terima kasih, harap dapatlah menang salah satu hadiah dalam kontest ni untuk keyword Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan .. hoho ..:P

      Padam
  14. shaklee the BEST!

    Bukan kerana jual..tapi kerana dah rasa kesan

    BalasPadam
  15. semoga berjaya.. nak join shaklee contact saya juga...jangan malu2 na..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uikss .. hehehe.. ada tawaran menarik ke nih?

      Padam
  16. semoga berjaya..saya doakan!

    BalasPadam
  17. Saya pun dah hampir 2 tahun berShaklee... dulu jadi pengguna saja... sekarang jadi distributor jugak.... seronok bila boleh bantu orsng orang lain hidup lebih sihat.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmmm ramai juga blogger yang jadi pengedar Shaklee ni ehh ... pastu bagusnya usahwan Shaklee suka cedok dan praktik ilmu ... terutama SEO .. bagus sangat.

      Padam
  18. saya pun makan vitamin dari Shaklee. Buat masa ni saya ambik yang Chewable Vita-C Plus

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohh jadi memang betullah kan Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan.

      Padam
  19. saya pun ada mencuba nasib..sekadar ingin memeriahkan majlis..nak lawan bro dan otai SEO yang lain memang tak terdaya lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rezeki ini ketentuan Allah. Cuba je. Mana tahu dapat sesuatu dari kontest ni.

      Padam
  20. Saya pun pemakan tegar Shaklee sejak dari bersalin. Tak rasa penat sangat nak mengadap hero dan heroin...Hehehe...

    BalasPadam
  21. Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ermm...menarik tajuk nih bro.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mana tak menarik... RM600 tu untuk tajuk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan .. hahahaha

      Padam
    2. Ya! Hadiahnya sungguh lumayan! Kalau tak tertarik tu memang something wrong somewhere...hehe

      Padam
    3. Hahaha.. tapi ramai yang macam dok menunggu nak join .. lagi lambat join, lagi kurang peluang ... sbb penting jadi terawal dan kemudian buat strategi untuk terus unggul di carta carian Google untuk keyword Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

      Padam
  22. Semoga berjaya tuan...nampaknya kali ini awal sungguh penyertaan. Mesti ada strategi tak terkalah ni! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Contest dulu saya guna strategi lain, kali ini nak cuba strategi lain. Dulu sbb ada blog dan laman web yang menjurus pada keyword tersebut yang awal dah ada, jadi strategi beza.

      Padam
    2. Wah! Pasti ada strategi terbaik dr pakar nih! HH masih unggul lagi...
      Tapi tu la... Masa masih panjang, otai2 seo pun dok perhati jer... hoho!
      Kali ni kontes seo-vitamin shaklee bagus untuk kesihatan memang amat mencabar!

      Padam
    3. Tu la pasal .. saya konon pakar pun tak boleh lawan mereka yang lagi hebat, saya tahu ramai lebih baik daripada saya ni .... saya masih lagi dikira newbie bab2 SEO ni ...

      Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

      Padam
  23. tuan sudah mengugguli kontes ini dan isi kandungan artikel ini pun menarik..saya harap ramai yang menghargai produk shaklee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga kekal sehingga tamat contest ni nanti. Harap tak berlebih2 ... sbb takut Google bagi penalti. Ada PANDA yang sangat concern bab ni.

      Padam
    2. kalau terkena penalti memang susah tu tuan..namun saya percaya selamat berjaya dalam kontest Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan

      Padam
    3. Terima kasih. Ramai dah buat review mengenai produk2 vitamin shaklee ni. Lepas ni tak jadi masalah nak jual produk yang memang bagus untuk kesihatan ni.

      Padam
  24. dulu rajin makan shaklee
    le ni jarang2 dah
    kena ambik semula nih

    BalasPadam
  25. Wah... cepat Tuan hasrul Hassan piblish entri ini. Shaklee memang terbaik. Semoga berjaya..bro.

    BalasPadam
  26. Pakar SEO dah buat entri awal2..aku belum siap lagi entri penyertaan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah baca dah tadi Wira Merah .. not bad la ... kena lebihkan sedikit strategi untuk keyword Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan naikkan entri blog di SERP rank #1

      Padam
  27. cepat betul pakar SEO siapkan entry..memang kena submit awal untuk pegang keyword

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm untuk keyword tertentu memang kena awal. Keyword baru belum ada sesiapa lagi ungguli kena jadi terpantas. Kalau keyword dah lama, kena buat backlinks banyak2 dari blog PR lebih baik,

      Padam
  28. Shaklee memang the best in supplement market. Kenalah pakar SEO kan kalau tak macam mana nak menonjolkan diri.

    BalasPadam
  29. Memang pakar SEO sentiasa terunggul..:)

    Sis hanya mencuba nasib je ni...nak lawan yang dah unggul memang susah, tapi sebab nak belajar so masuk jugak le..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Inilah masa untuk uji kekuatan SEO blog kita.

      Padam
  30. Shaklee sememangnya produk yg bagus & terjamin kualitinya... Semoga tuan HH berjaya.. All the best!.. :)

    BalasPadam
  31. Vitamin Shaklee memang terbaikkkkk.... Saya sendiri pun konsume Shaklee...

    Vitamin Shaklee memang bagus untuk kesihatan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Patutlah ada wajah cantik, pengguna produk vitamin shaklee rupanya. Yup, dari banyak testimoni memang nampaknya ia produk bagus untuk kesihatan.

      Padam
  32. kami juga mengamalkan product2 dari shaklee untuk kesihatan keluarga;)

    BalasPadam
  33. pakar SEO pun dah publish dulu..hebat2..moga berjaya..Shaklee memang best..dah 3 tahun ambil terus jatuh cinta

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Nampaknya ramai blogger Malaysia dah buat entri tentang Vitamin Shaklee ni ... keyword bagus untuk kesihatan pun banyak dah rujuk pada produk vitamin shaklee ni ..

      Padam
  34. All the best bro HH.
    Wan pun cuba nasib saja. Cuba bermain dengan SEO.
    Terima kasih atas kunjungan bro HH ke blog wan yer. Memang terharu sangat.

    BalasPadam
  35. Suka sangat dgn vitamin semua vitamin shaklee. Alhamdulillah, sekarang ni lebih sihat, bertenaga & ceria :) Semoga dengan ikhtiar ni dapat membantu org lain mendapat kesihatan yg lebih baik jugak :)

    BalasPadam
  36. Good luck bor HH... semoga impian tercapai.
    Entri SEO ni... memang terbaik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih ... :) persaingan sihat tetap ada .. itu yang bagus tu.

      Padam
  37. good luck hh ... secret strategi tu ... otai tetap berbisa .

    BalasPadam
  38. Salam bro ramai dah join contest ini . Satu perkembangan yang bagus. Moga berjaya.

    Jom layan entri berkaitan:

    Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Harapnya dapatlah peluang sikit untuk menang. :)

      Padam
  39. tahniah.. saya suka sangat2 baca entri ni..

    sebelum ini saya juga mengikuti perkembangan blog anda.. di contest akamomar bulan lepas. saya doakan anda berjaya lagi kali ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih banyak2 .. :) jika Allah kehendakkan saya menang kontest ni .. alhamdulillah syukur .. keyword vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni walaupun baru je tapi saingan dah banyak ... susah juga nak beat blog yang ada ciri SEO terbaik.

      Padam
  40. datang jengok lagi... beri sokongan kepada rakan blogger yang join kontes seo shaklee...

    BalasPadam
  41. Kena review balik blog saya pasal contest ni..nak ikut tips HH..betul kan balik,mana tau nnt naik entry saya dalam first page

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan .. kena cuba jaya ... kadangkala tanpa sedari ... entri kita tu dah berupaya pikat Google Malaysia ...

      Padam
  42. Tahniah HH..Macam biasa entri "vitamin shaklee bagus untuk kesihtan" ni maintain first page. Semoga berjaya ya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, keyword Google untuk Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ini baru .. jadi persaingan dia sengit sedikit.

      Padam
  43. tahniah, entri yang bagus untuk penyertaan contest Vitamin Shaklee Bagus untuk kesihatan.Datang sini sokong kawan-kawan yang join contest tersebut.Semoga berjaya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sebb sudi sokong entri ini ... mana tahu boleh kongsi rezeki dengan pembaca blog ini .. :)

      Padam
  44. Saya Shah..
    Selamat berkenalan tuan HH :)
    Semoga tuan berjaya! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Shah ... salam perkenalan juga .. :)

      Padam
  45. tahniah2..pakar seo kita sentasa di page satu..macam mn la nak maintain ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, jika ada rezeki ....in Sha Allah kekal. Sukar juga nak maintain. Kena susun strategi sana sini.

      Padam
  46. wahh..entry pling top dlm contest tu setakat ini..Semoga berjaya.Vitamin shaklee memang superb..

    BalasPadam
  47. Semoga berjaya tuan dan terima kasih kerana mempromosikan suplemen yang terbaik untuk rakyat Malaysia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama. Terima kasih kerana singgah dan baca blog saya yang tidak seberapanya ini.

      Padam
  48. Entry Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan yang terbaik :)... semoga berjaya brother ...

    BalasPadam
  49. Terbaik!!!

    Kemas susunan entry ni!

    BalasPadam
  50. Semoga Berjaya. Good Info dah Memang menarik minat pembaca..Tahniah!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. SEO bukan hanya menulis untuk kata kunci semata, terima kasih ye kerana berikan support.

      Padam
  51. Gud luck semoga berjaya dalam contest seo ini

    BalasPadam
  52. ranking blog ni cepat naik! semoga berjaya tuan HH

    BalasPadam
  53. Selamat berjaya bro,ramai juga yang turut serta contest ni

    BalasPadam
  54. Aku kalau dapat lepas potong Hasrul Hassan pun aku dah happy,,, ekekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaa.. boleh punyalah .. usaha rajin sikit je ... in Sha Allah boleh potong guna keyword vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni .. :)

      www.hasrulhassan.com

      Padam
  55. Datang lagi..heheh sebab tengok entri HH paling mantap SEO setakat ni..maintain tempat pertama keyword tersebut..respectlah tuan..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, adakala jatuh juga ke bawah... terutama bila saya jarang blogwalking .. aspek penting bila nak bina backlinks terbaik ialah lawati 'pesaing' hoho

      Padam
  56. Wahhh begitu berhemah sekali bro explain Shaklee..
    Rasa tertarik je bacanya...

    SEO terbaik ya..
    Tabik spring la bro..

    BalasPadam
  57. semakin lama semakin mencabar nie...bro DenaiHati pun dah buat entei saje2...tapi terus meeekat di 1st page...hu3..entri contest vitamin shaklee bagus untuk kesihatan saya pun dah ditolak jatuh ke page 2....hu3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm nampaknya entri dah naik ke page 1 dan terus jadi top 3 tu .... hebat hebat ..

      Padam
  58. Entri ni berada di top carian kat google. Memang hebat. Good luck!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, tapi SEO ni unpredictable skit .. dia tgk blog gak .. kalau rajin dan sentiasa update terkini .. dia akan bagi laluan mudah sikit.

      Padam
  59. Ho..ho.. entri bro sentiasa kekal di page 1 dan top 1 dan 2, tetapi yang saya punya iaitu "Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan" sentiasa saja turun ke bawah dan mulai naik sikit demi sikit. Apa sebab eh bro...???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apa sebab? Hmm sebabnya kena mesra dengan enjin carianlah .. kasiklah kredit sikit pada mereka .. tinggg... tinggg ...

      Padam
  60. Iya, betul..Vitamin Shaklee memang bagus untk kesihatan. Bukan sahaja utk kesihatan malah boleh menjana pendapatan sampingan. Lagipun dia semulajadi dan bebas bahan kimia. Seronok baca entry Bro HH, nmpk btul2 buat research. Klu2 tfikir mau try produk shaklee, boleh juga hubungi saya :). nway.. gud luck 4 the contest ya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, saya juga seronok mempromosikan produk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ini sebab banyak maklumat senang dan mudah didapati secara online.

      Padam
  61. semoga berjaya dalam contest anjuran akma omar bro

    BalasPadam
  62. Terbaiklah brother HH.. Akhirnya entri saya muncul juga di google.com.my yang sebelum nhe entah di mana perginya.. hehe... terima kasih atas bantuan brother HH..

    BalasPadam
  63. Entri tuan sangat baik..syabas dan semoga berjaya :)

    BalasPadam
  64. Penulisan yang sangat berinformasi mengenai Shaklee.
    Tak terlawan saya.Hehe
    Semoga berjaya insyaAllah :)

    BalasPadam
  65. Sudah dipublish semula entri ini dengan link url baru... Pasti ada strategi hebat dari sifu SEO ni. Tapi link lama yang masih berada di SERP namun kandungan entrinya error (tiada).

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya tersilap percaturan kali ni .. hehhehee..

      Padam
  66. rakyat malaysia semakin sihat dengan shaklee...

    BalasPadam
  67. Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan seisi keluarga. Tahniah brop masih kekal di puncak carta. Memang betul2 power bro punya SEO. Kena pasang strategi lebih lagi ni?

    BalasPadam
  68. Assalammualaikum... Datang daripada segmen yang sama. Semoga bro berjaya dalam segmen nie k... : Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    mselim3

    BalasPadam
  69. Menarik juga ulasan bro mengenai vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ini seolah-olah satu rumusan mudah difahami malah tertib. Semoga berjaya ya

    BalasPadam
  70. Ya... pendedahan berani ni..
    Kami pengedar memang mengakuinya :)

    BalasPadam
  71. bergegas kemari membaca entri, memang terbaeeklah Sifu HH...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, terima kasih Ana. Terima kasih sbb support entri bro kali ni.

      Padam
  72. good luck...dulu ida sndir nya gune, lepas dh buat kptsn nk wt bisnes shaklee ni, dan menggunakannya..lbh2 lagi teruja dgn keberkesanannya,,sapa2 yg nk join atau beli produk shaklee boleh pm ida...ade free gift..hehhe

    BalasPadam

  73. HH dah booking first page dari first day lagi..he..he

    Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setiap blog ada kekuatannya. Penulis perlu manfaatkan kekuatan itu ... jika tidak orang lain yang akan mendahului.

      Padam
  74. Saya pun mencuba nasib di contest ini bro. Nampaknya entri HH terus melekat di page one. Semoga berpanjangan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, setakat 22 Disember masih lagi di page pertama.

      Padam
  75. wahhh...entry ni terus kekal berada di 1st page... moga kekal hingga ke tarikh penamat... good luck

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, harap sampai ke penghujung adalah rezeki saya nanti ni. Keyword vitamin shaklee bagus untuk kesihatan dah jadi common dah ...

      Padam
  76. Hebat betul entri bro HH ni, tidak pernah melarikan diri dari first page.. tahniah semoga berkekalan di first page.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Mungkin sebab ada banyak backlink ke blog ini, itu yang terus kekal di page pertama.

      Padam
  77. Kontest SEO ini semakin lama semakin sengit, dan republish kembali entri untuk kekal berada di halaman pertama adalah antara langkah perlu untuk terus kekal dalam saingan.

    Harap teknik ini berjaya.

    BalasPadam
  78. Balasan
    1. In Sha Allah. Usaha manusia jika tidak tanpa redha Allah S.W.T pun tak pergi ke mana-mana.

      Padam
  79. Semoga berjaya di segmen vitamin shaklee ini...

    BalasPadam
  80. terbaik sifu HH semoga berjaya

    BalasPadam
  81. Salam bro entri tuan Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan tidak berapa bagus, ia tidak berada di top 1, ada cara utk berada di kedudukan top 1 ni?

    Jom terjah entri terkini:
    Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak berapa bagus ke? Aiseh .. kena buat yang lain la macam ni .. hehheehe

      Padam
    2. hu3...entri sifu mestilah top...bila2 masa aje boleh potong yang duk atas tue

      Padam
  82. strategi ni yang saya tak larat nak kejar.hihi,good luck bro,

    BalasPadam
  83. Kontes Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan semakin hampir untuk tamat. Semoga berjaya untuk anda.

    BalasPadam
  84. Terima kasih kepada penaja dan penganjur yang sudi bawakan kontest untuk menaikkan jenama Shaklee sebagai syarikat unggul dalam vitamin kesihatan yang terbaik.

    BalasPadam
  85. Hasrul Hassan: You have a great blog and wonderful ideas. I enjoyed how you expressed wanting to empower the healthy life among Malaysian citizen. Excellent mission statement for your blog. Well written and clear with an unmistakable kindness.Honesty and truth is the only way to be real. Thanks for checking my blog out and I will continue to follow yours as well. Perhaps we can throw ideas to one another, I too would like to help Malaysian citizen too. Shaklee memang berkesan...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …