Senarai Peserta Kontest Teka Gambar VMY2014

Yeah. Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi memeriahkan teka gambar VMY2014. Saya sudah melihat jawapan-jawapan yang diberikan. Saya hanya mampu tersenyum sahaja buat masa ini.

Semua soalan adalah mudah untuk dijawab. Dan jawapan boleh didapati di dalam blog ini. Serius tak susah.

Peluang masih ada sehingga 25 Disember 2014 untuk sertai kontest mudah saya ni. Wang tunai RM100 yang disediakan merupakan subsidi kerajaan .. hohoho ... :P
Senarai Peserta Kontest Teka Gambar VMY2014

Senarai Peserta Kontest Teka Gambar VMY2014

Antara rakan blogger yang dah join kontest ini adalah:
  1. http://www.bakul2011.com/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  2. http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  3. http://www.zazazehra.com/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  4. http://www.xinzery.my/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  5. http://leyyannakhai.blogspot.com/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  6. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  7. http://adna2029.blogspot.com/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  8. http://ekjozbuluh.blogspot.com/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  9. http://www.feetrimahadzir.com/2014/12/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  10. http://sallyadan.blogspot.com/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  11. http://www.ziefauzi.com/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html  
  12. http://www.blogparihh.com/2014/12/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  13. http://mrsablogstori.blogspot.com/2014/12/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  14. http://jombercontest.blogspot.com/2014/12/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  15. http://iamaproudmama.blogspot.com/2014/12/kontest-teka-gambar-vmy2014.html
  16. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/11/kontest-teka-gambar-vmy2014.html

Seandainya saya dapati ada lebih daripada seorang pemenang, saya akan keluarkan satu lagi soalan khusus untuk peserta-peserta tersebut yang akan saya hantar menerusi email. Pastikan email dari blogger.hasrulhassan [@] gmail.com tidak masuk dalam SPAM, kalau tidak anda mungkin terlepas peluang nak menang nanti.

Hanya seorang peserta yang layak untuk menang hadiah wang tunai RM100 yang disediakan. Dan hanya satu penyertaan dibenarkan untuk seorang blogger. Andai didapati blogger tersebut hantar lebih, penyertaan akan terbatal tanpa diberitahu.

Senarai di atas saya belum semak dari segi entri penyertaan lagi. Ia hanya penyenaraian biasa. Maka, 'peluang' untuk disingkirkan itu ada .. haha ... pastikan anda tidak terlepas pandang mana-mana syarat yang diberikan. Kalau tidak sayang je anda dah jawab betul tapi entri penyertaan anda terbatal kerana tak baca dari awal hingga akhir kontest teka gambar VMY2014

Update: Keputusan telah diketahui - http://www.hasrulhassan.com/2014/12/pemenang-kontest-teka-gambar-vmy2014.html

{ 12 comments.. read them below or add one }

cik belbel cik belbel November 27, 2014
terima kasih ingat kan ! haha
Zie Fauzi Zie Fauzi November 27, 2014
Dah join jgk.. Good luck untuk semua peserta..
ekjoz buluh ekjoz buluh November 28, 2014
jika ada punca penyertaan saya dibatalkan, sila maklumkan untuk pembetulan ye! Kihkihkih
Norma NML Norma NML December 19, 2014
This comment has been removed by the author.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.