Rahsia Income 4 Angka Dalam 5 Hari Dari Seorang Affiliate Newbie

Dah tempah tempat untuk Seminar Buat Duit Affiliate Dengan Blog? Belum? Hoho .. rugilah anda. Sebab apa? Sebab anda akan ketinggalan untuk menimba ilmu dari seorang 'newbie' affiliate yang berjaya menjana income online sehingga RM6,000 dalam masa 5 hari sahaja!

Siapa yang saya maksudkan? Beliau ialah rakan blogger Prof Hariz. Prof Hariz akan menjadi salah seorang speaker yang akan mencurahkan ilmu buat duit affiliate menerusi blog dalam satu seminar yang bakal diadakan pada 13 Disember 2014, bertempat di Dewan Sultan Muhammad V, Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15, Shah Alam.

Ini bukan pertama kali Prof Hariz buat duit ribu-ribu dalam masa singkat dengan affiliate, malah sejak menjadi affiliate pada pertengahan 2014 dia menjadi antara juara top 20 mendapat komisen 4 angka menerusi produk niche-X.

Ya, bukan pertama kali, dah banyak kali jana income affiliate dengan blog ni. Dan ya, bukan 2 atau 3 angka, tapi komisen yang diterima cecah 4 angka dalam masa kurang daripada 7 hari!

Kenapa saya highlight nama Prof Hariz? Sebabnya:
  • Dia muda dan kacak macam saya.
  • Join affiliate baru lagi, tahun 2014. Jadi kira taraf newbie.
  • Join affiliate secara sambilan, sebab dia ada kerja.
  • Buat duit dengan blog sementara tunggu bergraduasi.
  • Jana income affiliate 4 angka kurang dari 7 hari.
  • Jadi top affiliate beberapa kali.
  • Sebab dia seorang rakan blogger yang rajin tuntut ilmu blogging dan affiliate.

Hebat bukan? Nak tak dapat income 4 angka masa singkat seperti Prof Hariz ni? Atas tu salah satu bukti komisen Prof Hariz dari satu produk affiliate, yang saya namakan produk niche-X. Bukan produk 18 sx ehhh .. tapi produk laris dan mudah jual jika tahu cara dan teknik affiliate yang betul.
Prof Hariz bersama ibu tersayang - tahniah dengan segulung Diploma

Nak dapat ilmu affiliate daripada Prof Hariz dan ketahui bagaimana beliau berjaya dapat income sebegitu? Maka, segerakan diri bertemu dengan beliau di Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog pada 13 Disember 2014. Beliau salah satu contoh blogger buat duit online.

Tak rugi anda tempah tempat anda di seminar tu, sebab bukan hanya anda akan dapat tahu ilmu affiliate dan ilmu blogger buat duit online ni, malah dapat jumpa seorang sifu affiliate yang hebat bernama Encik Titan. Bukan calang-calang punya orang ni ... tabik spring sampai lenguh pun tak memadai ... hoho ...

Beliau merupakan penulis ebook Kitab SEO Merah Jambu yang selama ini menjadi penyebab beberapa affiliate muda tempatan buat duit affiliate dengan blog, sampaikan saya 'kehilangan' beberapa komisen affiliate saya ....


Ehemm .. apa? Yuran RM150 tak mampu? Tapi mampukah anda untuk buat duit dengan affiliate seperti affiliate 'newbie' Prof Hariz ni? Mampu? Jika mampu tanpa hadir seminar ni ... oklah....  mungkin lepas ni anda boleh buat seminar anda pula .. ye tak?

Anda boleh terus daftar sementara tempat masih ada di sini - Daftar Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Dengan pendaftaran RM150 anda akan bertemu dan timba pengalaman berharga daripada 5 orang speaker hebat-hebat. Siapakah mereka?

  • Dato’ Hussamuddin – Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Media Karangkraf yang telah berjaya membina empayar dalam bidang penulisan dan percetakan.
  • Encik Titan – Telah menjana ribuan ringgit melalui program Affiliate yang diusahakan melalui rangkaian blog beliau
  • Prof Hariz – Mula menjejakkan kaki dalam dunia Affiliate pada tahun 2014, tetapi beliau telah menjana ribuan ringgit dalam tempoh yang singkat.
  • Suhaimy (Shuth) – Merupakan seorang Internet Marketer yang mempunyai pengalaman mendalam dalam industri penulisan, beliau mempunyai platform jualan ebook tersendiri iaitu klikjer.com
  • Eizil – Salah seorang tunggak utama dalam Team Denaihati Network, mempunyai pengalaman blogging lebih 10 tahun dan menggunakan blog untuk menjalankan pelbagai program pemasaran.

Apa perlu fikir lagi? Terlepas peluang ... jangan melopong la pulak lepas ni jika ada blogger yang baru setahun jagung tunjuk income affiliate 5 angka pula .. hoho ..

Daripada anda terus nganga mulut dok kagum blogger lain buat duit dengan affiliate ni, baik anda daftar terus di sini - Pendaftaran Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Saya hadir?

Tidak. Saya tidak dapat hadir atas sebab-sebab tertentu. Tapi saya akan bersama juga dengan Prof Hariz cedok ilmu affiliate ni di satu tempat rahsia dinamakan Palm Garden Hotel ... hoho ..  pada minggu sebelumnya... jeng jeng jeng ... jangan maraaa aaa..


{ 13 comments.. read them below or add one }

Razis Hamit Razis Hamit November 24, 2014
Tak dapat nk join sebab ada komitmen kerja. Insya Allah kalau ada lagi akan join.
salmiah awang salmiah awang November 25, 2014
alahai,peluang dah ada,terikat pula dengan koitmen lain.
Mak Jemah Jual Vitamin Mak Jemah Jual Vitamin November 25, 2014
muda dan berjaya..memang membanggakan. juga boleh dibanggakan kerana reason muda dan kacak macam hasrul hassan kihkihkih
guliroket guliroket November 25, 2014
wahh..kagum betul dengan semua orang tu kann..
JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA November 25, 2014
Memang hebat prof hariz ni...beliau antara top affliate tu..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 25, 2014
Itulah pasal. Tak sangka terus masuk dalam affiiate buat duit ribu2 .. nyata dia belajar dan amal apa yang belajar.
Fiza Rahman Fiza Rahman November 25, 2014
Tahniah buat beliau. Hebat tu.
reezluv reezluv November 25, 2014
semua event tak dapat nak hadir...hhuu
Denaihati Denaihati November 25, 2014
Jangan lepaskan peluang baik ni. terima kasih bro entri ni...mudahan ramai dapat manfaatnya nanti.
azzahairi sulaiman azzahairi sulaiman November 25, 2014
Tahniah buat beliau. Teruja nak jumpa orang-orang yang hebat ni. Kejayaan itu tak mustahil :-)
soleh soleh November 26, 2014
Salam. Webminar macam ni ada bro?
guliroket guliroket December 04, 2014
Itulsh..memang kagum gak dengan diorang tu.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.