Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bharu, Kelantan - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Foto Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bharu, Kelantan

Gambar Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bharu, Kelantan
Foto Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bharu, Kelantan
Gambar 2014 Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bharu, Kelantan
Foto 2014 Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bharu, Kelantan

Nota: Gambar Pasar Besar Siti Khadijah diambil menggunakan Nikon D5100 Nikkor DX 18-55mm
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

3 Komen

pernah pergi dan dah lama dah x pergi . .

Reply

panjang umur,kelantanlah destinasi impian saya.Banyak yang istimewa kat sini,terutamanya pasar besar glamer ni.

Reply

Meme comel pasar khadijah ni..tersergam indah lambang kebisnesan golongan wanita muslimah dan lambang perpaduan negeri klate yang come2 ni...

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.