Langkau ke kandungan utama

Panduan dan Tips Dapatkan Like Fanpage Jana Trafik Blog

Nak tahu cara untuk mendapatkan Like Fanpage dalam masa 24 jam? Nak tahu cara untuk dapatkan trafik ke blog menerusi Fanpage Facebook? Tak tahu cara untuk bina Fanpage sendiri dalam masa 10 minit? Semua teknik dan cara ini ada diceritakan menerusi Facebook MY. Dalam tu, proven teknik cara pakar dah ceritakan.

Memang terbukti boleh meningkatkan likes di Facebook, dan dengan teknik tertentu, ia juga boleh berikan trafik gila banyak pada blog anda. Anda sendiri akan terkejut bila mana kesan dan pengaruh menerusi Facebook ini dapat tingkatkan trafik blog anda, yang seandainya ia menjadi viral di Facebook, terkebil mata anda melihat angka pageviews blogspot anda berkelip-kelip tanpa henti!

Kebanyakkan teknik-teknik in telah saya gunakan untuk meningkatkan like ke beberapa fanpage kendalian saya. Ya, ianya memang terbukti berkesan. Saya tidak nafikan.

Panduan dan Tips Dapatkan Like Fanpage Jana Trafik Blog

Panduan Percuma Dapatkan Like Fanpage Trafik Blog

Teknik ni memang mudah. Anda hanya perlu rajin dan tahu sumber untuk dapatkan like tersebut. Bukan setakat 100 - 500 likes dalam masa 24 jam, tetapi boleh sehingga ribuan likes dalam masa sehari sahaja - dengan syarat kena dengan teknik yang digunakan.

Panduan dan tips dapatkan like fanpage bagi menjana trafik ke blog ini telah disediakan oleh Harris Anuar. Bukan calang punya orang ni. Saya sendiri pun kagum bagaimana otak bijaknya berfikir sehingga saya sendiri berjaya dapatkan likes yang banyak, dan jana trafik ribuan ke blog menerusi Facebook!

Harris Anuar nampak muda, tapi dah lama berkecimpung dalam hal ehwal nak dapatkan like fanpage yang genuine dari Malaysia. Jika anda orang Malaysia, ada fanpage sendiri, ada fanpage bisnes maka perlu baca dan pratikkan panduan serta tips dapatkan like fanpage ini.

Tak perlu lagi nak bayar servis like fanpage. Itu pasti!

Anda bukan sahaja akan tahu cara dan teknik percuma untuk tingkatkan fanpage like, tetapi anda akan tahu cara untuk membolehkan fanpage tersebut menjana income. Ada laman sosial, ada blog; anda sudah ada dua sumber income sampingan yang boleh anda jana. Tak mahu?

Panduan dan tips ini tak rugi dimiliki.Yang rugi ialah anda jika ...... anda boleh fikir sendiri.

3 Panduan Percuma Kuasa Facebook Fanpage



Siapa patut ambil kesempatan dapatkan panduan tips ini?
  • Usahawan online guna Fanpage.
  • Blogger yang ada Fanpage sendiri.
  • Mereka yang mahu buat servis Like Fanpage.
  • Mereka yang mahu jadi popular di media sosial Facebook.
  • Mereka yang ingin buat duit online.

Nak yang betul-betul menjana trafik serta dapatkan ribuan dan ratusan likes dari pengguna Facebook Malaysia, anda boleh lihat panduan Facebook MY
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Terima kasih en hasrul..sgt bermanfaat :)

    sabdapelangi.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama. :) terima kasih kerana download panduan diberikan ini.

      Padam
  2. saya dah download . terima kasih abg HH

    BalasPadam
  3. terima kasih bro HH. Terus download laju-laju :D

    BalasPadam
  4. sebagai pengedar Shalee, saya kena cepat cepat download ni.

    BalasPadam
  5. Mekaceh bagi pendendahan sebegini abg HH. Banyak ena pelajari dri blog abg HH

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih wahai awekku ... hoho .. syssss jangan bagitahu orang kita 'skandal' ehhh

      Padam
  6. moga berita buruk yang FB bagitau tak lama lagi ni,fanpage sesiapa yang generate income tu dapatlah hidup juga..kalau tak..pupus la jawabnya :D

    BalasPadam
  7. singgah pagi
    hari ini bz skit
    nak mengemas kat office

    BalasPadam
  8. terima kasih berkongsi...semoga bermanfaat pada semua...insya Allah...^_^

    BalasPadam
  9. cantiklah tu..sy memang nak naikkan traffik dari facebook utk perniagaan kereta sewa sy..masalah betul skang like ribu2 tapi reach sikit jer..adoiyai..

    BalasPadam
  10. wah! menarik ni. memang sekarang rasa susah nak dapatkan likers ni tak macam dulu rasa laju je bertambah likers..

    BalasPadam
  11. Terima kasih tuan di atas perkongsian like fanpage ini...jap lagi download.

    BalasPadam
  12. ini memang super terbaik bro ... ;)

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah... saya pun dah downlaod.. masa untuk mentelaah!... wish me luck Tuan HH!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga berjaya. :) in Sha Allah, jika diikuti dengan teliti, akan berjaya.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …