20 November 2014

Panduan dan Tips Dapatkan Like Fanpage Jana Trafik Blog

Nak tahu cara untuk mendapatkan Like Fanpage dalam masa 24 jam? Nak tahu cara untuk dapatkan trafik ke blog menerusi Fanpage Facebook? Tak tahu cara untuk bina Fanpage sendiri dalam masa 10 minit? Semua teknik dan cara ini ada diceritakan menerusi Facebook MY. Dalam tu, proven teknik cara pakar dah ceritakan.

Memang terbukti boleh meningkatkan likes di Facebook, dan dengan teknik tertentu, ia juga boleh berikan trafik gila banyak pada blog anda. Anda sendiri akan terkejut bila mana kesan dan pengaruh menerusi Facebook ini dapat tingkatkan trafik blog anda, yang seandainya ia menjadi viral di Facebook, terkebil mata anda melihat angka pageviews blogspot anda berkelip-kelip tanpa henti!

Kebanyakkan teknik-teknik in telah saya gunakan untuk meningkatkan like ke beberapa fanpage kendalian saya. Ya, ianya memang terbukti berkesan. Saya tidak nafikan.

Panduan dan Tips Dapatkan Like Fanpage Jana Trafik Blog

Panduan Percuma Dapatkan Like Fanpage Trafik Blog

Teknik ni memang mudah. Anda hanya perlu rajin dan tahu sumber untuk dapatkan like tersebut. Bukan setakat 100 - 500 likes dalam masa 24 jam, tetapi boleh sehingga ribuan likes dalam masa sehari sahaja - dengan syarat kena dengan teknik yang digunakan.

Panduan dan tips dapatkan like fanpage bagi menjana trafik ke blog ini telah disediakan oleh Harris Anuar. Bukan calang punya orang ni. Saya sendiri pun kagum bagaimana otak bijaknya berfikir sehingga saya sendiri berjaya dapatkan likes yang banyak, dan jana trafik ribuan ke blog menerusi Facebook!

Harris Anuar nampak muda, tapi dah lama berkecimpung dalam hal ehwal nak dapatkan like fanpage yang genuine dari Malaysia. Jika anda orang Malaysia, ada fanpage sendiri, ada fanpage bisnes maka perlu baca dan pratikkan panduan serta tips dapatkan like fanpage ini.

Tak perlu lagi nak bayar servis like fanpage. Itu pasti!

Anda bukan sahaja akan tahu cara dan teknik percuma untuk tingkatkan fanpage like, tetapi anda akan tahu cara untuk membolehkan fanpage tersebut menjana income. Ada laman sosial, ada blog; anda sudah ada dua sumber income sampingan yang boleh anda jana. Tak mahu?

Panduan dan tips ini tak rugi dimiliki.Yang rugi ialah anda jika ...... anda boleh fikir sendiri.

3 Panduan Percuma Kuasa Facebook Fanpage



Siapa patut ambil kesempatan dapatkan panduan tips ini?
  • Usahawan online guna Fanpage.
  • Blogger yang ada Fanpage sendiri.
  • Mereka yang mahu buat servis Like Fanpage.
  • Mereka yang mahu jadi popular di media sosial Facebook.
  • Mereka yang ingin buat duit online.

Nak yang betul-betul menjana trafik serta dapatkan ribuan dan ratusan likes dari pengguna Facebook Malaysia, anda boleh lihat panduan Facebook MY

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

19 Komen Panduan dan Tips Dapatkan Like Fanpage Jana Trafik Blog

Terima kasih en hasrul..sgt bermanfaat :)

sabdapelangi.blogspot.com

saya dah download . terima kasih abg HH

terima kasih bro HH. Terus download laju-laju :D

sebagai pengedar Shalee, saya kena cepat cepat download ni.

Mekaceh bagi pendendahan sebegini abg HH. Banyak ena pelajari dri blog abg HH

Terima kasih wahai awekku ... hoho .. syssss jangan bagitahu orang kita 'skandal' ehhh

moga berita buruk yang FB bagitau tak lama lagi ni,fanpage sesiapa yang generate income tu dapatlah hidup juga..kalau tak..pupus la jawabnya :D

Sama-sama. :) terima kasih kerana download panduan diberikan ini.

singgah pagi
hari ini bz skit
nak mengemas kat office

terima kasih berkongsi...semoga bermanfaat pada semua...insya Allah...^_^

cantiklah tu..sy memang nak naikkan traffik dari facebook utk perniagaan kereta sewa sy..masalah betul skang like ribu2 tapi reach sikit jer..adoiyai..

wah! menarik ni. memang sekarang rasa susah nak dapatkan likers ni tak macam dulu rasa laju je bertambah likers..

Terima kasih tuan di atas perkongsian like fanpage ini...jap lagi download.

ini memang super terbaik bro ... ;)

Alhamdulillah... saya pun dah downlaod.. masa untuk mentelaah!... wish me luck Tuan HH!

Semoga berjaya. :) in Sha Allah, jika diikuti dengan teliti, akan berjaya.


EmoticonEmoticon