Panduan Blogger Blogspot Muat Turun Percuma di Google Play

Alhamdulillah, ada insan yang juga rakan blogger yang baik hati masukkan blog Panduan Blogger Blogspot dalam Google Play. Aplikasi dibina dengan sangat mudah menggunakan _______. Yang ini saya akan ceritakan kemudian.

Panduan blogger blogspot kini boleh anda muat turun percuma di Google Play untuk mudahkan anda baca dan dapatkan tips blogging yang dikongsikan. In Sha Allah, setiap minggu saya akan update entri berkaitan tips blogging terbaik, disamping buat beberapa repost untuk entri-entri lama tips dan panduan blogging. Sambil tu, saya selitkan juga panduan buat duit online, dan beberapa tips lain supaya blogger Malaysia boleh buat duit online menerusi blog.

Serius, saya jadi makin bersemangat nak update dan berikan pengetahuan serta pengalaman dalam dunia blog kepada anda.

Panduan Blogger Blogspot Muat Turun Percuma di Google Play

Panduan Blogger Blogspot GooglePlay
Ini merupakan satu lagi cabang mempromosikan blog secara online.

Ada banyak cara lagi nak promosikan blog anda, laman sosial misalnya boleh jadi satu powerful tool untuk anda tingkatkan trafik blog dan membina jenama blog anda. Jika anda sudah muat turun panduan percuma Kuasa Fanpage Facebook, mungkin anda sudah ada idea berderet cara nak tingkatkan Like fanpage blog anda, mahupun fanpage perniagaan anda.

Google Play Cabang Buat Duit Online

Google Play juga boleh jadi tempat buat duit online. Bab ni, saya tak khatam lagi, tengah mencuba-cuba melihat peluang yang ada. Andai ada jalan dan cara, saya pasti akan kongsikan kepada anda kelak. Yang tu kena tunggu, nak tahu, cara mudah download la aplikasi blog ini di Google Play ehh .. hehheee

Download Menerusi Pautan Ini - http://goo.gl/rSbeXL

Bagi pengiklan dan yang mahu promosikan produk menerusi blogger dan blog, tentu akan dapat manfaat berganda bila ada blog yang boleh muat turun percuma menerusi stor aplikasi di Google Play. Blog dipromosi, maka iklan produk juga akan turut dipromosi. Sekarang semua orang banyak guna gadjet dan peranti mobile seperti telefon pintar dan tablet android, maka blog yang kini boleh diakses dan dimuat turun mudah di Google Play adalah satu kelebihan.

Akses HASRULHASSAN.COM Menerusi Aplikasi di Google Play

Muat turun HASRULHASSAN.COM dalam Google Play
Muat turun blog Panduan Blogger Blogspot - HASRULHASSAN.COM secara percuma di Google Play. Dan jika sudi, berikanlah sedikit review dan klik bintang yang ada ye .... besar hati saya dapat sokongan dari rakan-rakan blogger. Tak perlu bayar, ianya percuma ... :P

{ 23 comments.. read them below or add one }

Eny Abdullah Eny Abdullah November 20, 2014
wahhh.... seriusly???
Tq encik Hasrul hassan, saya dh terima tips blog dr encik melalui email.. sgt informative!
Maria Firdz Maria Firdz November 20, 2014
Tahniah HH maju lagi selangkah...insha Allah.. Akn di download... Sbb link yg diberi x blh buka... Jadi kna search kt google play...
JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA November 20, 2014
Tn HH punye entri dah berada Google play...maknya satu lagi trafik masuk ke blog ni terbuka...em...tak sabar nak tunggu bagaimana nak masuk blog dalam Google play ni dari tuan...
JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA November 20, 2014
Kenapa saya klik link di atas tak dapat ye tuan? "URL Not found" katenye..?
Kita Bantai Kita Bantai November 20, 2014
http://goo.gl/rSbeXL


http://goo.gl/7nWgdL
News Farras News Farras November 20, 2014
Terobosan yang hebat dari hasrulhasan com bisa mendapatkan panduan untuk para blogger melalui aplikasi di google play ini
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 20, 2014
Dah betulkan dengan link yang baru - http://goo.gl/rSbeXL
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 20, 2014
Moga dimanfaatkan sebaik mungkin ya Mas ..
Sya Isya Sya Isya November 20, 2014
wah, tahniah! Semakin mantap dan maju.

Bagus2!
Banyak ilmu blogging perlu dicedok dlm blog ni :-)

Terima kasih atas perkongsian.
Keep it up.
Kang Dadan Kang Dadan November 20, 2014
Mantapps...satu langkah menuju kejayaan untuk hasrulhassan.com, tahniah!
salim harmanain salim harmanain November 20, 2014
Power HH. Moga terus semangat untuk berkongsi. :)
Kita Bantai Kita Bantai November 21, 2014
Nak dapatkan aplikasi seperti ini boleh dapatkan dengan contest di http://goo.gl/g1WtSi
Noriza MiracleVitamins Noriza MiracleVitamins November 21, 2014
saya dh dapatkan aplikasi ni..terima kasih
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 22, 2014
Hoho .. link bermasalah saya dah betulkan .. :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 22, 2014
In Sha Allah, doakan yang terbaik untuk saya ye ..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 22, 2014
Alhamdulillah, semoga ada manfaat darinya.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 22, 2014
Bagus tu. Nanti saya ceritakan cara nak buat sendiri aplikasi ni.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.