Alhamdulillah, ada insan yang juga rakan blogger yang baik hati masukkan blog Panduan Blogger Blogspot dalam Google Play. Aplikasi dibina dengan sangat mudah menggunakan _______. Yang ini saya akan ceritakan kemudian.

Panduan blogger blogspot kini boleh anda muat turun percuma di Google Play untuk mudahkan anda baca dan dapatkan tips blogging yang dikongsikan. In Sha Allah, setiap minggu saya akan update entri berkaitan tips blogging terbaik, disamping buat beberapa repost untuk entri-entri lama tips dan panduan blogging. Sambil tu, saya selitkan juga panduan buat duit online, dan beberapa tips lain supaya blogger Malaysia boleh buat duit online menerusi blog.

Serius, saya jadi makin bersemangat nak update dan berikan pengetahuan serta pengalaman dalam dunia blog kepada anda.

Panduan Blogger Blogspot Muat Turun Percuma di Google Play

Panduan Blogger Blogspot GooglePlay
Ini merupakan satu lagi cabang mempromosikan blog secara online.

Ada banyak cara lagi nak promosikan blog anda, laman sosial misalnya boleh jadi satu powerful tool untuk anda tingkatkan trafik blog dan membina jenama blog anda. Jika anda sudah muat turun panduan percuma Kuasa Fanpage Facebook, mungkin anda sudah ada idea berderet cara nak tingkatkan Like fanpage blog anda, mahupun fanpage perniagaan anda.

Google Play Cabang Buat Duit Online

Google Play juga boleh jadi tempat buat duit online. Bab ni, saya tak khatam lagi, tengah mencuba-cuba melihat peluang yang ada. Andai ada jalan dan cara, saya pasti akan kongsikan kepada anda kelak. Yang tu kena tunggu, nak tahu, cara mudah download la aplikasi blog ini di Google Play ehh .. hehheee

Download Menerusi Pautan Ini - http://goo.gl/rSbeXL

Bagi pengiklan dan yang mahu promosikan produk menerusi blogger dan blog, tentu akan dapat manfaat berganda bila ada blog yang boleh muat turun percuma menerusi stor aplikasi di Google Play. Blog dipromosi, maka iklan produk juga akan turut dipromosi. Sekarang semua orang banyak guna gadjet dan peranti mobile seperti telefon pintar dan tablet android, maka blog yang kini boleh diakses dan dimuat turun mudah di Google Play adalah satu kelebihan.

Akses HASRULHASSAN.COM Menerusi Aplikasi di Google Play

Muat turun HASRULHASSAN.COM dalam Google Play
Muat turun blog Panduan Blogger Blogspot - HASRULHASSAN.COM secara percuma di Google Play. Dan jika sudi, berikanlah sedikit review dan klik bintang yang ada ye .... besar hati saya dapat sokongan dari rakan-rakan blogger. Tak perlu bayar, ianya percuma ... :P
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

23 Komen

wahhh.... seriusly???
Tq encik Hasrul hassan, saya dh terima tips blog dr encik melalui email.. sgt informative!

Reply

Tahniah HH maju lagi selangkah...insha Allah.. Akn di download... Sbb link yg diberi x blh buka... Jadi kna search kt google play...

Reply

Tn HH punye entri dah berada Google play...maknya satu lagi trafik masuk ke blog ni terbuka...em...tak sabar nak tunggu bagaimana nak masuk blog dalam Google play ni dari tuan...

Reply

Kenapa saya klik link di atas tak dapat ye tuan? "URL Not found" katenye..?

Reply

http://goo.gl/rSbeXL


http://goo.gl/7nWgdL

Reply

Terobosan yang hebat dari hasrulhasan com bisa mendapatkan panduan untuk para blogger melalui aplikasi di google play ini

Reply

Dah betulkan dengan link yang baru - http://goo.gl/rSbeXL

Reply

Moga dimanfaatkan sebaik mungkin ya Mas ..

Reply

wah, tahniah! Semakin mantap dan maju.

Bagus2!
Banyak ilmu blogging perlu dicedok dlm blog ni :-)

Terima kasih atas perkongsian.
Keep it up.

Reply

Mantapps...satu langkah menuju kejayaan untuk hasrulhassan.com, tahniah!

Reply

Power HH. Moga terus semangat untuk berkongsi. :)

Reply

Nak dapatkan aplikasi seperti ini boleh dapatkan dengan contest di http://goo.gl/g1WtSi

Reply

saya dh dapatkan aplikasi ni..terima kasih

Reply

Hoho .. link bermasalah saya dah betulkan .. :)

Reply

In Sha Allah, doakan yang terbaik untuk saya ye ..

Reply

Alhamdulillah, semoga ada manfaat darinya.

Reply

Bagus tu. Nanti saya ceritakan cara nak buat sendiri aplikasi ni.

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.