Langkau ke kandungan utama

Koleksi Jubah Cantik Anggun Rana Aswad

Wow. Memang cantik koleksi jubah Rana Aswad. Saya yang memang suka benda cantik, terpegun kejap dengan koleksi dan seleksi jubah yang ada. Bukan setakat jubah, malah ada seleksi menarik untuk shawl. Penggemar fesyen kardigan juga boleh jenguk-jenguk apa yang ada di Rana Aswad.

Ok. Saya tak nafikan, fesyen yang ada jika digayakan oleh model cantik jelita, memang tak kelip mata memandang. Tapi fesyen jubah bukan hanya untuk orang yang cantik jelita fizikal atau luaran sahaja, tetapi ia merupakan fesyen untuk si jelita yang cantik dalaman. Ia fesyen muslimah, dan bagi saya semua muslimah itu dilahirkan cantik luar dan dalam.

Koleksi Jubah Cantik Anggun Pesona Rana Aswad

Ada magis pada sehelai atau sepasang pakaian. Sedar atau tidak, adakala pemakaian yang kena dengan gaya dan peribadi akan menyerlahkan penampilan dan pesona si pemakai. Jadikanlah diri anda seorang yang berketrampilan, berperawatan dan sejuk mata memandang. Magis sebuah pakaian itu ada pada koleksi jubah Rana Aswad. Tak percaya? Anda perlu cuba dahulu ....

Anda boleh lawati laman web Rana Aswad, yang menyediakan koleksi-koleksi jubah cantik, eksklusif dan paling penting menepati citarasa dan afdalnya seorang muslimah. Anda pasti akan terkesima melihat seleksi jubah yang ada, selain tudung dan selendang shawl.

Saya nampak seleksi dan koleksi jubah Rana Aswad adalah elegan, moden, dan terkini. Ada juga seleksi jubahnya yang lebih santai tetapi tetap anggun dan menawan. Banyak seleksi dari koleksi yang ada adalah eksklusif Rana Aswad, jadi ia unik. Maka, pastilah si pemakai akan nampak kelainan dan terhidup dengan magis jubah anggun Rana Aswad.

Video Koleksi Jubah Cantik Anggun Rana Aswad



Isteri saya sendiri nampak terpegun dengan seleksi serta koleksi yang ada. Mungkin sedang berkira-kira untuk mendapatkan sepasang dua untuk digayakan ke pejabat atau tugasan rasmi. Jubah Rana Aswad memang sesuai digayakan untuk muslimah bila berada di luar rumah, apatah lagi bila hadir ke majlis keraian dan majlis formal lain. Serius pemakaian jubah Rana Aswad menjadikan pemakai anggun dan mempesona.

Harus anda lihat koleksi dan seleksi jubah Rana Aswad. Mungkin awal ini, boleh lakukan jamu mata, sekadar melihat koleksi menarik yang ada. Diingatkan, anda akan terpegun, dan akan bookmark laman web Rana Aswad ini untuk dirujuk esok lusa ... yelah, manalah tahu ada kenduri kendara atau majlis grand yang akan anda hadir, maka penampilan anggun dengan koleksi terbaik eksklusif Rana Aswad boleh dijadikan pilihan utama.

Koleksi Rana Aswad Adalah Eksklusif dan Anggun


Tips dari saya - pastikan anda selalu jenguk ke laman web Rana Aswad, dan jenguk juga Fanpage Facebook Rana Aswad, kerana akan ada tawaran-tawaran khas serta jualan hebat untuk anda. Mana tahu ada kontest tertentu yang pihak mereka sediakan.


Butik Online Rana Aswad - www.ranaaswad.com
Facebook - www.facebook.com/inforana.aswad

[Advertorial]
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Wah cantiknye jubah Anggun Rana Aswad dengan orang-orangnye sekali cantik...

    BalasPadam
  2. Cantik,macam sesuai dengan orang yang tinggi macam saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa bolehlah nanti tengok2 koleksi jubah yang ada ehh.

      Padam
  3. lawa-lawan ro..nak juga la satu

    BalasPadam
  4. Cantik-cantik jubah Rana Aswad nih. Boleh la saya survey-survey untuk orang rumah :)

    BalasPadam
  5. macam comel jer macam comel jer

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Boleh beli sepasang dua untuk occasion tertentu ni.

      Padam
  7. Balasan
    1. Cantik dan anggun jubah yang ada .. eksklusif tu .. tak terdapat kat tempat lain.

      Padam
  8. Wah...cantiknye....Rambang mata kalau nak pilih ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaa... kan .. blum tgk koleksi betul2 dalam laman web Rana Aswad tu lagi

      Padam
  9. cantik model,cantik jubah.hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …

iklantwo