Langkau ke kandungan utama

Koleksi Jubah Cantik Anggun Rana Aswad

Wow. Memang cantik koleksi jubah Rana Aswad. Saya yang memang suka benda cantik, terpegun kejap dengan koleksi dan seleksi jubah yang ada. Bukan setakat jubah, malah ada seleksi menarik untuk shawl. Penggemar fesyen kardigan juga boleh jenguk-jenguk apa yang ada di Rana Aswad.

Ok. Saya tak nafikan, fesyen yang ada jika digayakan oleh model cantik jelita, memang tak kelip mata memandang. Tapi fesyen jubah bukan hanya untuk orang yang cantik jelita fizikal atau luaran sahaja, tetapi ia merupakan fesyen untuk si jelita yang cantik dalaman. Ia fesyen muslimah, dan bagi saya semua muslimah itu dilahirkan cantik luar dan dalam.

Koleksi Jubah Cantik Anggun Pesona Rana Aswad

Ada magis pada sehelai atau sepasang pakaian. Sedar atau tidak, adakala pemakaian yang kena dengan gaya dan peribadi akan menyerlahkan penampilan dan pesona si pemakai. Jadikanlah diri anda seorang yang berketrampilan, berperawatan dan sejuk mata memandang. Magis sebuah pakaian itu ada pada koleksi jubah Rana Aswad. Tak percaya? Anda perlu cuba dahulu ....

Anda boleh lawati laman web Rana Aswad, yang menyediakan koleksi-koleksi jubah cantik, eksklusif dan paling penting menepati citarasa dan afdalnya seorang muslimah. Anda pasti akan terkesima melihat seleksi jubah yang ada, selain tudung dan selendang shawl.

Saya nampak seleksi dan koleksi jubah Rana Aswad adalah elegan, moden, dan terkini. Ada juga seleksi jubahnya yang lebih santai tetapi tetap anggun dan menawan. Banyak seleksi dari koleksi yang ada adalah eksklusif Rana Aswad, jadi ia unik. Maka, pastilah si pemakai akan nampak kelainan dan terhidup dengan magis jubah anggun Rana Aswad.

Video Koleksi Jubah Cantik Anggun Rana Aswad



Isteri saya sendiri nampak terpegun dengan seleksi serta koleksi yang ada. Mungkin sedang berkira-kira untuk mendapatkan sepasang dua untuk digayakan ke pejabat atau tugasan rasmi. Jubah Rana Aswad memang sesuai digayakan untuk muslimah bila berada di luar rumah, apatah lagi bila hadir ke majlis keraian dan majlis formal lain. Serius pemakaian jubah Rana Aswad menjadikan pemakai anggun dan mempesona.

Harus anda lihat koleksi dan seleksi jubah Rana Aswad. Mungkin awal ini, boleh lakukan jamu mata, sekadar melihat koleksi menarik yang ada. Diingatkan, anda akan terpegun, dan akan bookmark laman web Rana Aswad ini untuk dirujuk esok lusa ... yelah, manalah tahu ada kenduri kendara atau majlis grand yang akan anda hadir, maka penampilan anggun dengan koleksi terbaik eksklusif Rana Aswad boleh dijadikan pilihan utama.

Koleksi Rana Aswad Adalah Eksklusif dan Anggun


Tips dari saya - pastikan anda selalu jenguk ke laman web Rana Aswad, dan jenguk juga Fanpage Facebook Rana Aswad, kerana akan ada tawaran-tawaran khas serta jualan hebat untuk anda. Mana tahu ada kontest tertentu yang pihak mereka sediakan.


Butik Online Rana Aswad - www.ranaaswad.com
Facebook - www.facebook.com/inforana.aswad

[Advertorial]

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Wah cantiknye jubah Anggun Rana Aswad dengan orang-orangnye sekali cantik...

    BalasPadam
  2. Cantik,macam sesuai dengan orang yang tinggi macam saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa bolehlah nanti tengok2 koleksi jubah yang ada ehh.

      Padam
  3. lawa-lawan ro..nak juga la satu

    BalasPadam
  4. Cantik-cantik jubah Rana Aswad nih. Boleh la saya survey-survey untuk orang rumah :)

    BalasPadam
  5. macam comel jer macam comel jer

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Boleh beli sepasang dua untuk occasion tertentu ni.

      Padam
  7. Balasan
    1. Cantik dan anggun jubah yang ada .. eksklusif tu .. tak terdapat kat tempat lain.

      Padam
  8. Wah...cantiknye....Rambang mata kalau nak pilih ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaa... kan .. blum tgk koleksi betul2 dalam laman web Rana Aswad tu lagi

      Padam
  9. cantik model,cantik jubah.hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…