Wow. Memang cantik koleksi jubah Rana Aswad. Saya yang memang suka benda cantik, terpegun kejap dengan koleksi dan seleksi jubah yang ada. Bukan setakat jubah, malah ada seleksi menarik untuk shawl. Penggemar fesyen kardigan juga boleh jenguk-jenguk apa yang ada di Rana Aswad.

Ok. Saya tak nafikan, fesyen yang ada jika digayakan oleh model cantik jelita, memang tak kelip mata memandang. Tapi fesyen jubah bukan hanya untuk orang yang cantik jelita fizikal atau luaran sahaja, tetapi ia merupakan fesyen untuk si jelita yang cantik dalaman. Ia fesyen muslimah, dan bagi saya semua muslimah itu dilahirkan cantik luar dan dalam.

Koleksi Jubah Cantik Anggun Pesona Rana Aswad

Ada magis pada sehelai atau sepasang pakaian. Sedar atau tidak, adakala pemakaian yang kena dengan gaya dan peribadi akan menyerlahkan penampilan dan pesona si pemakai. Jadikanlah diri anda seorang yang berketrampilan, berperawatan dan sejuk mata memandang. Magis sebuah pakaian itu ada pada koleksi jubah Rana Aswad. Tak percaya? Anda perlu cuba dahulu ....

Anda boleh lawati laman web Rana Aswad, yang menyediakan koleksi-koleksi jubah cantik, eksklusif dan paling penting menepati citarasa dan afdalnya seorang muslimah. Anda pasti akan terkesima melihat seleksi jubah yang ada, selain tudung dan selendang shawl.

Saya nampak seleksi dan koleksi jubah Rana Aswad adalah elegan, moden, dan terkini. Ada juga seleksi jubahnya yang lebih santai tetapi tetap anggun dan menawan. Banyak seleksi dari koleksi yang ada adalah eksklusif Rana Aswad, jadi ia unik. Maka, pastilah si pemakai akan nampak kelainan dan terhidup dengan magis jubah anggun Rana Aswad.

Video Koleksi Jubah Cantik Anggun Rana Aswad



Isteri saya sendiri nampak terpegun dengan seleksi serta koleksi yang ada. Mungkin sedang berkira-kira untuk mendapatkan sepasang dua untuk digayakan ke pejabat atau tugasan rasmi. Jubah Rana Aswad memang sesuai digayakan untuk muslimah bila berada di luar rumah, apatah lagi bila hadir ke majlis keraian dan majlis formal lain. Serius pemakaian jubah Rana Aswad menjadikan pemakai anggun dan mempesona.

Harus anda lihat koleksi dan seleksi jubah Rana Aswad. Mungkin awal ini, boleh lakukan jamu mata, sekadar melihat koleksi menarik yang ada. Diingatkan, anda akan terpegun, dan akan bookmark laman web Rana Aswad ini untuk dirujuk esok lusa ... yelah, manalah tahu ada kenduri kendara atau majlis grand yang akan anda hadir, maka penampilan anggun dengan koleksi terbaik eksklusif Rana Aswad boleh dijadikan pilihan utama.

Koleksi Rana Aswad Adalah Eksklusif dan Anggun


Tips dari saya - pastikan anda selalu jenguk ke laman web Rana Aswad, dan jenguk juga Fanpage Facebook Rana Aswad, kerana akan ada tawaran-tawaran khas serta jualan hebat untuk anda. Mana tahu ada kontest tertentu yang pihak mereka sediakan.


Butik Online Rana Aswad - www.ranaaswad.com
Facebook - www.facebook.com/inforana.aswad

[Advertorial]
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

17 Komen

Wah cantiknye jubah Anggun Rana Aswad dengan orang-orangnye sekali cantik...

Reply

Cantik,macam sesuai dengan orang yang tinggi macam saya.

Reply

lawa-lawan ro..nak juga la satu

Reply

Cantik-cantik jubah Rana Aswad nih. Boleh la saya survey-survey untuk orang rumah :)

Reply

macam comel jer macam comel jer

Reply

Haaa bolehlah nanti tengok2 koleksi jubah yang ada ehh.

Reply

Cantik dan anggun jubah yang ada .. eksklusif tu .. tak terdapat kat tempat lain.

Reply

Boleh beli sepasang dua untuk occasion tertentu ni.

Reply

Wah...cantiknye....Rambang mata kalau nak pilih ni...

Reply

Hahahaa... kan .. blum tgk koleksi betul2 dalam laman web Rana Aswad tu lagi

Reply

cantik model,cantik jubah.hehe

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.