I Love Pangkor - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

I Love Pangkor


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

11 Komen

lepas ni nak bercuti dekat pangkor pulak

Reply

Best jugak pangkor nie. Paling best part snorkeling.

Reply

Last pergi 3 thn lpas, sblom ada amir...dalam pertimbangan untuk pergi kali ke-2 bersama amir... ^_^

Reply

Dah lama tak pergi Pangkor... rindu pulak...

Reply

Wow shoot gambar terbaik dan marvelous!! Lama tak g pangkor...em good idea jgk ni jln2 ke pangkor..

Reply

kawasan lumut sekarang masuk ptg hujan so kena buat jadual elok2 baru percutiannyer best

Reply

Ermmm..rasa nak pergi lagi ke Pangkor,sesuai untuk rehatkan badan.

Reply

Pangkor tak pernah pegi lagi, pernah pg pulau redang je.

Reply

Sempat abang kita ini snap awek dari padang pasir. :)

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.