I Love Pangkor

I Love Pangkor - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

I Love Pangkor


{ 11 comments.. read them below or add one }

Nadia Johari Nadia Johari November 27, 2014
lepas ni nak bercuti dekat pangkor pulak
Razis Hamit Razis Hamit November 27, 2014
Best jugak pangkor nie. Paling best part snorkeling.
mama amir mama amir November 27, 2014
Last pergi 3 thn lpas, sblom ada amir...dalam pertimbangan untuk pergi kali ke-2 bersama amir... ^_^
yang baik Ishak yang baik Ishak November 27, 2014
Dah lama tak pergi Pangkor... rindu pulak...
JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA November 27, 2014
Wow shoot gambar terbaik dan marvelous!! Lama tak g pangkor...em good idea jgk ni jln2 ke pangkor..
nor nazliana nor nazliana November 27, 2014
kawasan lumut sekarang masuk ptg hujan so kena buat jadual elok2 baru percutiannyer best
Kak Mahh Kak Mahh November 27, 2014
Ermmm..rasa nak pergi lagi ke Pangkor,sesuai untuk rehatkan badan.
adarain adarain November 27, 2014
Pangkor tak pernah pegi lagi, pernah pg pulau redang je.
akubiomed akubiomed November 27, 2014
Sempat abang kita ini snap awek dari padang pasir. :)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.