26 November 2014

I Love Pangkor

I Love Pangkor - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

I Love Pangkor


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

11 Komen I Love Pangkor

lepas ni nak bercuti dekat pangkor pulak

Best jugak pangkor nie. Paling best part snorkeling.

Last pergi 3 thn lpas, sblom ada amir...dalam pertimbangan untuk pergi kali ke-2 bersama amir... ^_^

Dah lama tak pergi Pangkor... rindu pulak...

Wow shoot gambar terbaik dan marvelous!! Lama tak g pangkor...em good idea jgk ni jln2 ke pangkor..

kawasan lumut sekarang masuk ptg hujan so kena buat jadual elok2 baru percutiannyer best

Ermmm..rasa nak pergi lagi ke Pangkor,sesuai untuk rehatkan badan.

Pangkor tak pernah pegi lagi, pernah pg pulau redang je.

Sempat abang kita ini snap awek dari padang pasir. :)


EmoticonEmoticon