Langkau ke kandungan utama

Cantiknya Indahnya Bunga Cameron Highlands

Cantiknya Indahnya Bunga Cameron Highlands - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Gambar Bunga-Bunga di Cameron Highlands, Pahang, Malaysia

Gambar bunga cantik Cameron Highlands
Gambar bunga cantik Cameron Highlands
Bunga Rose Cameron Highlands
Lily Cameron Highlands
Bunga Kekwa di Cameron Highlands
Bunga cantik di Cameron Highlands, Pahang, Malaysia
Bunga cantik di Cameron Highlands, Pahang, Malaysia
Bunga cantik di Cameron Highlands, Pahang, Malaysia

p.s: Gambar diambil menggunakan kamera DSLR Sony A-200

Komen

  1. Cantik dan indahnye bunga di Cameron Highlands di sebalik cerita penanamannye....

    BalasPadam
  2. rehatkan mata lihat gambar bunga ini, fikirran pun boleh tenang

    BalasPadam
  3. Subhanallah...memang cantik

    BalasPadam
  4. KF ni study je pahang.. nk lawat tu adoi.. dengan banjirnya skrng kan.. huu

    BalasPadam
  5. Saya pun pakai SONY DSLR. SOny punya kamera mmg puas hati dan bagus walaupun agak underdog dikalangan kaki DSLR.

    BalasPadam
  6. memang cantiklah...terasa ada kat sana pulak...

    BalasPadam
  7. suka pergi cameron tapi tak tahan perjalanan nak ke sana. mesti mabuk.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.