Cantiknya Indahnya Bunga Cameron Highlands

Cantiknya Indahnya Bunga Cameron Highlands - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Gambar Bunga-Bunga di Cameron Highlands, Pahang, Malaysia

Gambar bunga cantik Cameron Highlands
Gambar bunga cantik Cameron Highlands
Bunga Rose Cameron Highlands
Lily Cameron Highlands
Bunga Kekwa di Cameron Highlands
Bunga cantik di Cameron Highlands, Pahang, Malaysia
Bunga cantik di Cameron Highlands, Pahang, Malaysia
Bunga cantik di Cameron Highlands, Pahang, Malaysia

p.s: Gambar diambil menggunakan kamera DSLR Sony A-200

{ 10 comments.. read them below or add one }

JAWATAN KOSONG TERBARU JAWATAN KOSONG TERBARU November 13, 2014
Cantik dan indahnye bunga di Cameron Highlands di sebalik cerita penanamannye....
Hafiszan Kamarudin Hafiszan Kamarudin November 13, 2014
rehatkan mata lihat gambar bunga ini, fikirran pun boleh tenang
mama amir mama amir November 13, 2014
Subhanallah...memang cantik
Fatihah Nazri Fatihah Nazri November 13, 2014
KF ni study je pahang.. nk lawat tu adoi.. dengan banjirnya skrng kan.. huu
Eny Abdullah Eny Abdullah November 13, 2014
Saya pun pakai SONY DSLR. SOny punya kamera mmg puas hati dan bagus walaupun agak underdog dikalangan kaki DSLR.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 13, 2014
Hmm ... mahal sikit lens dia ..
Denaihati Denaihati November 13, 2014
memang cantiklah...terasa ada kat sana pulak...
fyna fyna November 13, 2014
suka pergi cameron tapi tak tahan perjalanan nak ke sana. mesti mabuk.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.