Kenderaan Google Map Street View Malaysia

Kenderaan Google Map Street View Malaysia - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Kenderaan Google Map Street View Malaysia




Video Mengenai Google Map Street View


{ 27 comments.. read them below or add one }

yangbaik yangbaik October 01, 2014
boleh tengok semua tepi jalan ... lagi bagus, senang nak kenal dan ingat jalan...
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid October 01, 2014
lepas ni kena lebih bersopan walau di mana2 saja...ekekekeke...
Denaihati Denaihati October 01, 2014
sebelum nak makan angin sesuatu tempat bolehlah tengok situ dulu, kalau best baru boleh pergi.
landmark semua nampak, susah nak sesat.
Diana Rashid Diana Rashid October 01, 2014
Mudah la nak kenal pasti jalan lepas ni..tapi ada yang kata tak selamat..
blogger lelaki blogger lelaki October 01, 2014
benda ni ada faedahnya..walaupun ramai yang alert rasa macam tak selamat..terpulang kepada pengguna nak gunakan cara elok atapun cara tak elok..hu3
mOoN IzzaN mOoN IzzaN October 02, 2014
cari alamat kg di sabah tpi xda lagi..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 02, 2014
Yup. Biasalah Google nak dominasi semua.
encikarman encikarman October 02, 2014
benda ni bukan keadaan semasa, bukan live tetapi mmg real.
reezluv reezluv October 02, 2014
memang bagus..takde la aku terkena macam masa aku pegi SBB2014 haritu..ciss sungguh rasanya..ahahaa
JAWATAN KOSONG TERKINI JAWATAN KOSONG TERKINI October 02, 2014
Dah takde privasi kalau semua dia nak rakam dari satelit ni...harap google map boleh tapis hanya yang buat request je dia buka tapi yang tak request tu tak yah le...tak de privasi dah bahaya terdedah2 ni...
Sentiasa Panas Sentiasa Panas October 02, 2014
Senanglah nanti nak kemana-mana lepas ni..
siti hazreen siti hazreen October 02, 2014
Sangat berguna tapi macam takde privasi
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 02, 2014
Ya, susah nak sesat sbb leh nampak landmark kecuali kalau ada pembangunan pesat.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 02, 2014
Tapi camner ko leh sampai awal ehh?
Marzuki Mohd Marzuki Mohd October 02, 2014
patutlah aku duk rumah hari tu nampak suv google maps..sedang meronda..aku ingatkan apa tadi..benda ni rupanya dia nak ambik..hope rumah aku ada kat google street views
Shark Kay Shark Kay October 02, 2014
kompom lepas ni pakat posing jumpa kereta ni.
tarmizi tarmizi October 03, 2014
Aku sebelum ni pakai waze je rasa nak pakai google map balik je lepas ini..
Eshamz Halim Eshamz Halim October 03, 2014
Lepas ni boleh la check dulu jalan jem ker tak?...ahahahahaha... :D
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 03, 2014
Belum boleh kot lagi ... :) sebb ia bukan peta semasa ... :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 03, 2014
Google Map sesuai utk orang yang tahu jalan tapi lupa .. waze memang utk orang yang tak tahu jalan .. hehehe
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 03, 2014
Dia tak tayang orang ramai rasanya, kalau ada orang dia akan buang gambar tu, sebab setakat apa yang saya dah cuba tgk, memang gambar street je yang nampak
Nor Fauzah Samid Nor Fauzah Samid October 03, 2014
baru je 2,3 bulan lepas kereta nie lalu..kawasan kami nie baru lagi. kat google map pun xcomplete lagi. tengok2 nampak rumah sendiri walaupun dari tepi je. hehe..
Ahmad Zu Mal Md Rayi Ahmad Zu Mal Md Rayi October 04, 2014
Nanti lebih mudah nak pergi makan kenduri. Hehe ^_^
AkuBiomed AkuBiomed October 06, 2014
Kalau diberi peluang ingin menjadi sukarelawan Google Street View.
Ameerul Ashraf Ameerul Ashraf October 07, 2014
maksudnya, kereta ni pernah lalu di depan rumah kita la ye?
Nur Saad Nur Saad October 07, 2014
Saya baru tahu perkara ini pada hari raya baru2 ni. Kawan bagi tengok. Nampak rumah kita sah2. Cukup bahaya. Yang syoknya image kereta google terpampang dalam cermin kereta saya yang di parking di luar rumah.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.