Langkau ke kandungan utama

AgenAffiliate.com Masukkan Duit Income Blog Lagi ...

Alhamdulillah, tak sangka tahun 2014 banyak juga komisen AgenAffiliate.com yang masuk ke dalam tabungan. Walaupun nilai komisen tidaklah banyak mana, tetapi siapa nak bagi ye tak? Bagi saya, ia berbaloilah juga sebab boleh dianggap jana income dengan blog tanpa perlu nak menjual pun.

Apa yang perlu dibuat ialah pastikan blog ada trafik, ada pengunjung, lepas tu buat entri mengenai apa yang dinamakan AgenAffiliate dan produk-produk yang boleh dijana komisen.

AgenAffiliate.com Masukkan Duit Income Blog Lagi ...

Buat duit online dengan blog

Saya dah banyak berikan tips serta panduan buat duit online menerusi affiliate ni. Nak dikatakan pakar, itu mungkin tidaklah, saya boleh dikategorikan seorang newbie juga. Almaklumlah, komisen affiliate pun mula masuk ke akaun bank bila saya beli satu produk ebook ni. Yang ini pun saya dah beritahu banyak kali dah apakah produk tu, cuma mungkin ramai yang pandang sebelah mata je... yelah apalah sangat komisen RM2.00, komisen RM15.00, komisen 20 sen ... komisen RM25.

Daftar Percuma sebagai AgenAffiliate.com - Saya Nak Jana Income Blog Dengan AgenAffiliate! (klik)

Ramai yang mahu kejar kekayaan, ramai yang mahu dapat income ribu-ribu dalam masa singkat.

Apa yang boleh saya katakan pada mereka ini, jika adalah jalan singkat nak kaya, tak ramailah yang merungut kenaikan harga minyak 20 sen, sebab mereka tahu mereka leh jadi kaya hampir sekelip mata. Tak gitu?

Ramai nak buat duit online tetapi tak mahu dapatkan ilmu. Ada ilmu percuma pun dibuat tak bersungguh, apatah lagi ilmu yang perlu dibayar.

Komisen-Komisen Produk AgenAffiliate.com 2014

Buat duit online dengan blog

Saya mungkin agak beruntung sebab sebelum saya memulakan promosi affiliate, saya dah banyak beli ebook dan cuba macam-macam kaedah sejak 2009. Dah cuba tapi tak hasilkan apa-apa. Kecewa memang kecewa, tetapi dalam kekecewaan saya tu, ada orang yang berjaya dan membuktikan bahawa affiliate memang boleh buat duit online.

Jadi, saya belajarlah dari mereka yang dah berjaya ini. Walau kadangkala rasa berat nak keluarkan RM50, RM100, RM200 untuk dapatkan rujukan dan rahsia kejayaan ini. Bila kita tak lokek dengan harta dunia, maka ilmu yang dicari jadi mudah nak amal. Bila dah amal, dah buat, dah praktik .... hasilnya pun mula diterima. Agak lambat juga bagi saya, tetapi ia berbaloi.

Berbaloi? Berbaloi sebab ia macam saya buat kerja sekali tetapi incomenya masuk berkali-kali. Tempek banner dalam blog pun boleh jana income affiliate, tetapi kena buat macam teknik kembar yang saya ceritakan itulah. Tak boleh buat satu teknik, sebab diibaratkan anda mahu menjerat pelanduk, mana boleh pasang satu perangkap dengan satu umpan .. ye tak?

Seni dan Teknik Buat Duit Dengan Affiliate

Bab buat duit online ni ada banyak seninya, kalau ada yang nak mencuba seni buat duit affiliate ni, bolehlah baca ebook Buat Duit Dengan Affiliate - Teknik SEO Merah Jambu. Teknik ini bukan main reka-reka suka-suka untuk songlap duit anda, tetapi proven ... nak percaya atau tidak, si penulis ebook ni dah jadi speaker buat duit dengan affiliate. Dia merupakan penggemar Cendol di Banting.

Dia hari-hari masyukkkk ....

Sekarang, apa yang dia buat untuk berjaya buat duit online dengan affiliate, dia dah ebookkan untuk anda baca, faham, buat, praktik dan seterusnya jana income online sendiri.

Dia dah bagi peluang, agak rugilah kalau anda nak lepaskan. Ye tak?
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Malas mencuba dan enggan keluar modal punca kegagalan ramai newbie macam SP kan..hehe

    BalasPadam
  2. Memang best AgenAffiliate.com, boleh juga jana pendapatan.. :)

    BalasPadam
  3. Tengah belajar la ni..nak praktik kan tu je tak tahu bila.Sebab rasa macam banyak lagi nak kena belajar..:p

    BalasPadam
  4. sampai sekarang tak faham-faham lagi

    BalasPadam
  5. Produk hot tu pasti mudah dapat jualan

    BalasPadam
  6. rezeki bang HH..alhamdulillah

    BalasPadam
  7. tahniah bro hh...rezeki tu...

    BalasPadam
  8. tahniah.. macamna nk tempek banner pd blog tu HH? sampai sekarang masih x tahu

    BalasPadam
  9. Alhamduillah dan tahniah. sangat berhasil dan bikin jeles...heeee

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …