AgenAffiliate.com Masukkan Duit Income Blog Lagi ...

Alhamdulillah, tak sangka tahun 2014 banyak juga komisen AgenAffiliate.com yang masuk ke dalam tabungan. Walaupun nilai komisen tidaklah banyak mana, tetapi siapa nak bagi ye tak? Bagi saya, ia berbaloilah juga sebab boleh dianggap jana income dengan blog tanpa perlu nak menjual pun.

Apa yang perlu dibuat ialah pastikan blog ada trafik, ada pengunjung, lepas tu buat entri mengenai apa yang dinamakan AgenAffiliate dan produk-produk yang boleh dijana komisen.

AgenAffiliate.com Masukkan Duit Income Blog Lagi ...

Buat duit online dengan blog

Saya dah banyak berikan tips serta panduan buat duit online menerusi affiliate ni. Nak dikatakan pakar, itu mungkin tidaklah, saya boleh dikategorikan seorang newbie juga. Almaklumlah, komisen affiliate pun mula masuk ke akaun bank bila saya beli satu produk ebook ni. Yang ini pun saya dah beritahu banyak kali dah apakah produk tu, cuma mungkin ramai yang pandang sebelah mata je... yelah apalah sangat komisen RM2.00, komisen RM15.00, komisen 20 sen ... komisen RM25.

Daftar Percuma sebagai AgenAffiliate.com - Saya Nak Jana Income Blog Dengan AgenAffiliate! (klik)

Ramai yang mahu kejar kekayaan, ramai yang mahu dapat income ribu-ribu dalam masa singkat.

Apa yang boleh saya katakan pada mereka ini, jika adalah jalan singkat nak kaya, tak ramailah yang merungut kenaikan harga minyak 20 sen, sebab mereka tahu mereka leh jadi kaya hampir sekelip mata. Tak gitu?

Ramai nak buat duit online tetapi tak mahu dapatkan ilmu. Ada ilmu percuma pun dibuat tak bersungguh, apatah lagi ilmu yang perlu dibayar.

Komisen-Komisen Produk AgenAffiliate.com 2014

Buat duit online dengan blog

Saya mungkin agak beruntung sebab sebelum saya memulakan promosi affiliate, saya dah banyak beli ebook dan cuba macam-macam kaedah sejak 2009. Dah cuba tapi tak hasilkan apa-apa. Kecewa memang kecewa, tetapi dalam kekecewaan saya tu, ada orang yang berjaya dan membuktikan bahawa affiliate memang boleh buat duit online.

Jadi, saya belajarlah dari mereka yang dah berjaya ini. Walau kadangkala rasa berat nak keluarkan RM50, RM100, RM200 untuk dapatkan rujukan dan rahsia kejayaan ini. Bila kita tak lokek dengan harta dunia, maka ilmu yang dicari jadi mudah nak amal. Bila dah amal, dah buat, dah praktik .... hasilnya pun mula diterima. Agak lambat juga bagi saya, tetapi ia berbaloi.

Berbaloi? Berbaloi sebab ia macam saya buat kerja sekali tetapi incomenya masuk berkali-kali. Tempek banner dalam blog pun boleh jana income affiliate, tetapi kena buat macam teknik kembar yang saya ceritakan itulah. Tak boleh buat satu teknik, sebab diibaratkan anda mahu menjerat pelanduk, mana boleh pasang satu perangkap dengan satu umpan .. ye tak?

Seni dan Teknik Buat Duit Dengan Affiliate

Bab buat duit online ni ada banyak seninya, kalau ada yang nak mencuba seni buat duit affiliate ni, bolehlah baca ebook Buat Duit Dengan Affiliate - Teknik SEO Merah Jambu. Teknik ini bukan main reka-reka suka-suka untuk songlap duit anda, tetapi proven ... nak percaya atau tidak, si penulis ebook ni dah jadi speaker buat duit dengan affiliate. Dia merupakan penggemar Cendol di Banting.

Dia hari-hari masyukkkk ....

Sekarang, apa yang dia buat untuk berjaya buat duit online dengan affiliate, dia dah ebookkan untuk anda baca, faham, buat, praktik dan seterusnya jana income online sendiri.

Dia dah bagi peluang, agak rugilah kalau anda nak lepaskan. Ye tak?

{ 11 comments.. read them below or add one }

Hamidi SP Hamidi SP October 27, 2014
Malas mencuba dan enggan keluar modal punca kegagalan ramai newbie macam SP kan..hehe
Yuzz Yuzz October 27, 2014
Memang best AgenAffiliate.com, boleh juga jana pendapatan.. :)
blogger lelaki blogger lelaki October 27, 2014
alhamdulillah..rezeki bro
Diana Rashid Diana Rashid October 27, 2014
Tengah belajar la ni..nak praktik kan tu je tak tahu bila.Sebab rasa macam banyak lagi nak kena belajar..:p
Ainim Suju Ainim Suju October 27, 2014
sampai sekarang tak faham-faham lagi
sabree hussin sabree hussin October 27, 2014
Produk hot tu pasti mudah dapat jualan
Nadia Johari Nadia Johari October 28, 2014
rezeki bang HH..alhamdulillah
hpmurah2u hpmurah2u October 28, 2014
tahniah bro hh...rezeki tu...
sani adha sani adha October 28, 2014
tahniah.. macamna nk tempek banner pd blog tu HH? sampai sekarang masih x tahu
Denaihati Denaihati October 28, 2014
Alhamduillah dan tahniah. sangat berhasil dan bikin jeles...heeee

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.