Langkau ke kandungan utama

10 Blog Pilihan Terpilih Bloglist

Blog manakah yang bernasib baik akan terpilih di dalam slot 10 blog pilihan HASRULHASSAN.COM? Ramai yang teruja nak tahu ... tapi sebelum tu, mari lihat senarai blog yang telah hantar penyertaan ke segmen mudah ini.

Berikut adalah senarai blog-blog yang telah menghantar penyertaan untuk mencuba nasib terpilih berada di dalam bloglist 10 blog pilihan yang saya letakkan di sidebar blog ini. Alhamdulillah, sambutan yang diterima amat menggalakkan, dan dek kerana itu, saya akan pilih bukan setakat 10 blog pilihan, tetapi 20 blog untuk diisi di dalam ruangan senarai 10 blog pilihan di sidebar blog ini.

10 Blog Pilihan Terpilih Bloglist

segmen 10 blog pilihan bloglist hasrulhassan.com
Keputusan blog mana yang terpilih akan dibuat di fanpage blog ini .....
  1. http://adna2029.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  2. http://cikmatahariku.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  3. http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  4. http://mrspuex.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  5. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  6. http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  7. http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  8. http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan-hasrul-hassan-com.html
  9. http://permatabiru0310.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  10. http://ijamawar.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  11. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  12. http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  13. http://yangbaik.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  14. http://www.mycherita.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  15. http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  16. http://syimalicious.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  17. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  18. http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  19. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
    http://ekinrazallibisnes.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  20. http://umikasum.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  21. http://mimbarkata.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  22. http://www.dianarashid.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  23. http://isyapurple.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  24. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  25. http://officalmissyana.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  26. http://jungundberuehmt.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  27. http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  28. http://www.infoanda.net/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  29. http://mrs8788.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  30. http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  31. http://rossacalla.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan-hasrul-hassan-com.html
  32. http://www.cetusansuara.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan-hasrulhassan-com.html  
  33. http://www.ibuhana.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  34. http://www.mamaniza.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  35. http://realiticikpin.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  36. http://ayunirafilah.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  37. http://khatyaiman.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  38. http://farahwahyda.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  39. http://www.jiakreatifelt.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  40. http://sallyadan.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  41. http://www.aimisyahirah.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  42. http://ryyhan.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  43. http://www.arzmoha.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  44. http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  45. http://cikewi.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  46. http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  47. http://www.aynorablogs.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  48. http://murnimohdyusof.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  49. http://www.diarijejakahangat.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  50. http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  51. http://www.linazlina.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  52. http://norshamimi.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  53. http://www.rosmizaali.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  54. http://duniakita94.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  55. http://suzlinazreena.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  56. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  57. http://namasayawinnie.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  58. http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  59. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  60. http://loveneddy.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  61. http://aqilahsigadisnovel.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  62. http://kathyrbain.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  63. http://karyamahirah.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  64. http://sitracey.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  65. http://nenektanjung.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  66. http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  67. http://www.fydanoh.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan-hasrulhassan-com.html
  68. http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  69. http://www.munirahizzan.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  70. http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  71. http://www.cheqeem.com/segmen-bloglist-10-blog-pilihan-hasrul-hassan-com/
  72. http://lisa-hlovate.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  73. http://sihatgojes.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  74. http://akmahakira.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  75. http://maszull.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  76. http://www.schanazri.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  77. http://sabdapelangi.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html

Pilih 20 Blog Untuk Bloglist 10 Blog Pilihan

Daripada 77 senarai blog yang telah disenaraikan ini, saya telah berbesar hati untuk memilih 20 blog bertuah. Dan blog bertuah tersebut ialah ....



Tahniah buat blog yang berjaya dipilih secara random.org. Walaubagaimanapun, seandainya blog yang telah terpilih telahpun berada di bloglist 10 blog pilihan, saya akan dengan sendirinya memilih blog yang lain tanpa perlu memberitahu.

Saya juga akan memastikan blog-blog telah cukup syarat penyertaan, dan jika didapati 20 blog yang terpilih gagal dalam terma syarat ditetapkan, saya akan keluarkan dan gantikan dengan blog yang lain tanpa sebarang pengumuman.

Sekali lagi tahniah buat blog bertuah yang berjaya terpilih.

Sekarang, apa yang perlu anda lakukan untuk sering muncul di 10 blog pilihan (bloglist) ialah kekerapan anda update entri. Lagi kerap anda update, maka blog anda akan sentiasa muncul di dalam bloglist berkenaan.

Tips untuk blog yang berjaya masuk ke dalam bloglist boleh baca di sini - 5 Cara Menyerlahkan Blog dalam Bloglist Rakan Blogger


Komen

  1. Tahniah untuk yang terpilih. Yang tidak terpilih, cuba lagi lain kali. Syabas sifu, cepat dan tepat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Saya akan update blog list dalam masa terdekat, in Sha Allah.

      Padam
  2. tahniah kepada mereka yang terpilih

    BalasPadam
  3. tahniah kepada yang terpilih

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada blog yang bakal terpilih nanti..:)

    BalasPadam
  5. takde rezeki... tahniah pada yg terpilih tu... :)

    BalasPadam
  6. Tahniah pada pemenang segmen...
    Tak de rezeki saya

    BalasPadam
  7. tahniah buat yang berjaya

    BalasPadam
  8. tahniah kepada yang berjaya terpilih...^_^

    BalasPadam
  9. aih ade eh segmen nie? hahahha.,.. nampak sangat la busy bebenor dengan keje.. blog entah kemana.. hahahahha.. =P

    BalasPadam
  10. Tahniah pada yang terplih :-)

    BalasPadam
  11. Congrats kpd yg terpilih... mcm mana saya boleh miss join ni... hihii

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. tahniah pada yang berjaya! ^^,

    BalasPadam
  14. tahniah untuk semua
    yang penting kebersamaan

    terima kasih mr hasrul

    BalasPadam
  15. Tahniah kepada mereka yang terpilih..anda adalah antara insan yg bertuah

    BalasPadam
  16. Terbaik dan tahniah bagi yang terpilih. Walaupon tak join rasa teruja. Bravo!

    BalasPadam
  17. Waa..tahniah kepada semua..teringin jugak nak duduk dalam senarai abang HH ni,tapi terlepas peluang nak join..baru lagi join dunia blogging ni kikiki..

    BalasPadam
  18. Bukan rezeki saya nampak nya.;) tahniah semua..

    BalasPadam
  19. alhamdulillah tak sangka dapat juga tersenarai no. 48, terima kasih tuan HH :D

    BalasPadam
  20. Alhamdulillah..tq HH..tahniah juga semua yang terpilihhh :)

    BalasPadam
  21. Aaa, tak dapat. Tak mengapa lah. Nnti abg HH buat segmen lagi yer. Nak joinn! hehe

    BalasPadam
  22. skit je lagi..thniah pd yg terpilih

    BalasPadam
  23. alamak... melepas nak join... baru start blogging....

    BalasPadam
  24. sedihnye x dpt :(
    btw tahniah pd yg lain

    BalasPadam
  25. tahniah semua!! Calrase Patrick>>Anda sentiasa bertuah...good luck dik..PT3 baru berlalu..teruskan berblog

    BalasPadam
  26. sehingga komen ini ditulis... blog aye masih lagi bertapak di situ, menunggu saat ianya dibubarkan...
    Tahniah kepada semua yang terpilih... anda memang bertuah!!

    BalasPadam
  27. tahniah-tahniah..memang ramai tuh :D

    BalasPadam
  28. tahniah pada yg terpilih, memang sangat beruntung lah.

    BalasPadam
  29. tahniah buat yang terpilih. :-)

    BalasPadam
  30. Kurang bertuah kali ni.. Huhu.. Apa2 pun tahniah buat semua yang bertuah! ^__^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  31. Alhamdulillah ... Terima kasih HH ...

    BalasPadam
  32. Yeayyy No.38...banyak kali tenyeh tengok btl ke terpilih.. hehehe...tq abg hasrul!.. =D

    BalasPadam
  33. Tahniah kepada pemenang :)

    BalasPadam
  34. pasai apa lah tak pilih no 71.. sipi2 jer dengan no 70 dengan 74.. hehehe... tahniah pada yang berjaya... :)

    BalasPadam
  35. Tahniah kepada pemenang yang bertuah! Semoga matlamat anda semua tercapai...

    BalasPadam
  36. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  37. Alamak !! Ingatkan terpilih, cuma dalam list jer.. bukan top 10.. huhu.. prasan sendiri.. tidak apa la, sekurang-kurangnya ada juga tersenarai la juga sebelum kena random pilih.. huhu..

    BalasPadam
  38. Tahniah kepada mereka yang berjaya masuk ke dalam senarai bloglist yang saya. Harapnya yang dah dapat peluang akan gunakan sebaik mungkin, terutama kalau nak sertai kontes Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan....

    Aha .. tips ni untuk menang ... www.hasrulhassan.com

    BalasPadam
  39. baru perasan terpilih -_- tak sangka pulak . terima kasih abg HH

    BalasPadam
  40. tahniah jugak pada yang terpilih :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.