10 Blog Pilihan Terpilih Bloglist

Blog manakah yang bernasib baik akan terpilih di dalam slot 10 blog pilihan HASRULHASSAN.COM? Ramai yang teruja nak tahu ... tapi sebelum tu, mari lihat senarai blog yang telah hantar penyertaan ke segmen mudah ini.

Berikut adalah senarai blog-blog yang telah menghantar penyertaan untuk mencuba nasib terpilih berada di dalam bloglist 10 blog pilihan yang saya letakkan di sidebar blog ini. Alhamdulillah, sambutan yang diterima amat menggalakkan, dan dek kerana itu, saya akan pilih bukan setakat 10 blog pilihan, tetapi 20 blog untuk diisi di dalam ruangan senarai 10 blog pilihan di sidebar blog ini.

10 Blog Pilihan Terpilih Bloglist

segmen 10 blog pilihan bloglist hasrulhassan.com
Keputusan blog mana yang terpilih akan dibuat di fanpage blog ini .....
  1. http://adna2029.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  2. http://cikmatahariku.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  3. http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  4. http://mrspuex.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  5. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  6. http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  7. http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  8. http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan-hasrul-hassan-com.html
  9. http://permatabiru0310.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  10. http://ijamawar.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  11. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  12. http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  13. http://yangbaik.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  14. http://www.mycherita.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  15. http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  16. http://syimalicious.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  17. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  18. http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  19. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
    http://ekinrazallibisnes.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  20. http://umikasum.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  21. http://mimbarkata.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  22. http://www.dianarashid.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  23. http://isyapurple.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  24. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  25. http://officalmissyana.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  26. http://jungundberuehmt.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  27. http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  28. http://www.infoanda.net/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  29. http://mrs8788.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  30. http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  31. http://rossacalla.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan-hasrul-hassan-com.html
  32. http://www.cetusansuara.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan-hasrulhassan-com.html  
  33. http://www.ibuhana.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  34. http://www.mamaniza.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  35. http://realiticikpin.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  36. http://ayunirafilah.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  37. http://khatyaiman.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  38. http://farahwahyda.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  39. http://www.jiakreatifelt.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  40. http://sallyadan.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  41. http://www.aimisyahirah.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  42. http://ryyhan.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  43. http://www.arzmoha.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  44. http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  45. http://cikewi.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  46. http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  47. http://www.aynorablogs.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  48. http://murnimohdyusof.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  49. http://www.diarijejakahangat.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  50. http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  51. http://www.linazlina.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  52. http://norshamimi.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  53. http://www.rosmizaali.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  54. http://duniakita94.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  55. http://suzlinazreena.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  56. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  57. http://namasayawinnie.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  58. http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  59. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  60. http://loveneddy.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  61. http://aqilahsigadisnovel.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  62. http://kathyrbain.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  63. http://karyamahirah.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  64. http://sitracey.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  65. http://nenektanjung.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  66. http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  67. http://www.fydanoh.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan-hasrulhassan-com.html
  68. http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  69. http://www.munirahizzan.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  70. http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  71. http://www.cheqeem.com/segmen-bloglist-10-blog-pilihan-hasrul-hassan-com/
  72. http://lisa-hlovate.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  73. http://sihatgojes.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  74. http://akmahakira.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  75. http://maszull.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  76. http://www.schanazri.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html
  77. http://sabdapelangi.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-10-blog-pilihan.html

Pilih 20 Blog Untuk Bloglist 10 Blog Pilihan

Daripada 77 senarai blog yang telah disenaraikan ini, saya telah berbesar hati untuk memilih 20 blog bertuah. Dan blog bertuah tersebut ialah ....



Tahniah buat blog yang berjaya dipilih secara random.org. Walaubagaimanapun, seandainya blog yang telah terpilih telahpun berada di bloglist 10 blog pilihan, saya akan dengan sendirinya memilih blog yang lain tanpa perlu memberitahu.

Saya juga akan memastikan blog-blog telah cukup syarat penyertaan, dan jika didapati 20 blog yang terpilih gagal dalam terma syarat ditetapkan, saya akan keluarkan dan gantikan dengan blog yang lain tanpa sebarang pengumuman.

Sekali lagi tahniah buat blog bertuah yang berjaya terpilih.

Sekarang, apa yang perlu anda lakukan untuk sering muncul di 10 blog pilihan (bloglist) ialah kekerapan anda update entri. Lagi kerap anda update, maka blog anda akan sentiasa muncul di dalam bloglist berkenaan.

Tips untuk blog yang berjaya masuk ke dalam bloglist boleh baca di sini - 5 Cara Menyerlahkan Blog dalam Bloglist Rakan Blogger


{ 48 comments.. read them below or add one }

aynora nur aynora nur October 15, 2014
Tahniah untuk yang terpilih. Yang tidak terpilih, cuba lagi lain kali. Syabas sifu, cepat dan tepat.
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof October 15, 2014
tahniah kepada mereka yang terpilih
Nadia Johari Nadia Johari October 15, 2014
tahniah kepada yang terpilih
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 15, 2014
Terima kasih. Saya akan update blog list dalam masa terdekat, in Sha Allah.
Sentiasa Panas Sentiasa Panas October 15, 2014
Tahniah kepada blog yang bakal terpilih nanti..:)
Lin Azlina Lin Azlina October 15, 2014
takde rezeki... tahniah pada yg terpilih tu... :)
Sofu Hashim Sofu Hashim October 15, 2014
Tahniah pada pemenang segmen...
Tak de rezeki saya
aRz MoHa aRz MoHa October 15, 2014
tahniah buat yang berjaya
mama amir mama amir October 15, 2014
tahniah kepada yang berjaya terpilih...^_^
Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol October 15, 2014
aih ade eh segmen nie? hahahha.,.. nampak sangat la busy bebenor dengan keje.. blog entah kemana.. hahahahha.. =P
Lynn Munir Lynn Munir October 15, 2014
Tahniah pada yang terplih :-)
Hasnieda Mohamad Hasnieda Mohamad October 15, 2014
Congrats kpd yg terpilih... mcm mana saya boleh miss join ni... hihii
zarulfarhana zarulfarhana October 15, 2014
This comment has been removed by the author.
Amy J Amy J October 15, 2014
tahniah pada yang berjaya! ^^,
mimbar kata mimbar kata October 15, 2014
tahniah untuk semua
yang penting kebersamaan

terima kasih mr hasrul
Jari Manis Jari Manis October 15, 2014
Tahniah kepada mereka yang terpilih..anda adalah antara insan yg bertuah
Mohd Khalis Mohd Khalis October 15, 2014
Terbaik dan tahniah bagi yang terpilih. Walaupon tak join rasa teruja. Bravo!
oh kiji oh kiji October 15, 2014
Waa..tahniah kepada semua..teringin jugak nak duduk dalam senarai abang HH ni,tapi terlepas peluang nak join..baru lagi join dunia blogging ni kikiki..
Diana Rashid Diana Rashid October 15, 2014
Bukan rezeki saya nampak nya.;) tahniah semua..
Murni Mohd Yusof Murni Mohd Yusof October 15, 2014
alhamdulillah tak sangka dapat juga tersenarai no. 48, terima kasih tuan HH :D
Norhana Marsom Norhana Marsom October 15, 2014
Alhamdulillah..tq HH..tahniah juga semua yang terpilihhh :)
Scha Nazri Scha Nazri October 15, 2014
Aaa, tak dapat. Tak mengapa lah. Nnti abg HH buat segmen lagi yer. Nak joinn! hehe
NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR October 16, 2014
skit je lagi..thniah pd yg terpilih
Putributterfly Punyablog Putributterfly Punyablog October 16, 2014
alamak... melepas nak join... baru start blogging....
Cik Balqis Cik Balqis October 16, 2014
sedihnye x dpt :(
btw tahniah pd yg lain
acik watie acik watie October 16, 2014
tahniah semua!! Calrase Patrick>>Anda sentiasa bertuah...good luck dik..PT3 baru berlalu..teruskan berblog
yang baik Ishak yang baik Ishak October 16, 2014
sehingga komen ini ditulis... blog aye masih lagi bertapak di situ, menunggu saat ianya dibubarkan...
Tahniah kepada semua yang terpilih... anda memang bertuah!!
reezluv reezluv October 16, 2014
tahniah-tahniah..memang ramai tuh :D
Denaihati Denaihati October 16, 2014
tahniah pada yg terpilih, memang sangat beruntung lah.
sabree hussin sabree hussin October 16, 2014
tahniah buat yang terpilih. :-)
tarmizi tarmizi October 16, 2014
tahniah yg terpilih..
Rosmiza Ali Rosmiza Ali October 16, 2014
Kurang bertuah kali ni.. Huhu.. Apa2 pun tahniah buat semua yang bertuah! ^__^
Rosmiza Ali Official Blog™
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman October 17, 2014
Alhamdulillah ... Terima kasih HH ...
♥ Mrs. Secretary ♥ ♥ Mrs. Secretary ♥ October 17, 2014
Yeayyy No.38...banyak kali tenyeh tengok btl ke terpilih.. hehehe...tq abg hasrul!.. =D
Cik Mimie Cik Mimie October 17, 2014
Tahniah kepada pemenang :)
cheq eem cheq eem October 17, 2014
pasai apa lah tak pilih no 71.. sipi2 jer dengan no 70 dengan 74.. hehehe... tahniah pada yang berjaya... :)
BM BM October 18, 2014
Tahniah kepada pemenang yang bertuah! Semoga matlamat anda semua tercapai...
Saya Winnie Saya Winnie October 18, 2014
This comment has been removed by the author.
Saya Winnie Saya Winnie October 18, 2014
Alamak !! Ingatkan terpilih, cuma dalam list jer.. bukan top 10.. huhu.. prasan sendiri.. tidak apa la, sekurang-kurangnya ada juga tersenarai la juga sebelum kena random pilih.. huhu..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 23, 2014
Tahniah kepada mereka yang berjaya masuk ke dalam senarai bloglist yang saya. Harapnya yang dah dapat peluang akan gunakan sebaik mungkin, terutama kalau nak sertai kontes Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan....

Aha .. tips ni untuk menang ... www.hasrulhassan.com
Mad Parihh Mad Parihh November 14, 2014
baru perasan terpilih -_- tak sangka pulak . terima kasih abg HH
Mad Parihh Mad Parihh November 14, 2014
tahniah jugak pada yang terpilih :)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.