Bisnes Printing Tanpa Modal Dari Rumah

Tak ramai yang tahu mengenai bisnes printing atau cetakan tanpa modal dari rumah. Dan in Sha Allah, saya nak kongsikan sedikit kepada anda mengenai satu peluang bisnes dari rumah atau cara buat duit yang juga boleh dilakukan secara online! Bisnes printing tanpa modal? Benarkah ia wujud? Bolehlah melakukan bisnes ini hanya dari rumah?

Bisnes ini nak kata senang, tidaklah senang seperti anda mendarab 2 x 5 atau melukis gambar cacing... tetapi dalam banyak-banyak bisnes yang boleh dilakukan dari rumah, saya boleh kategorikan bisnes printing merupakan bisnes berbaloi yang boleh dilakukan di rumah oleh hampir semua orang terutama sekali oleh seorang suri rumah atau house husband seperti saya.

Bisnes Printing Tanpa Modal Dari Rumah

Perniagaan percetakan dari rumah tanpa modal
Tanpa modal!

Ok. Awal sekali bila sebut pasal bisnes printing atau cetakan ini, saya akan terfikirkan beberapa perkara ini:

  • Nak beli mesin cetak.
  • Nak ada kedai.
  • Nak ada pekerja sendiri.
  • Nak ada pengalaman buat cetakan.
  • Nak kena ada tempat simpan stok.

Dan semua di atas memerlukan modal. Setuju tak? Saya pasti ramai yang angguk bila saya kemukakan soalan tersebut. Betul? Ya memang betul, itulah tanggapan pertama saya, dan apa yang selama ini saya tahu.

Tetapi, jangan terkejut apabila saya katakan bahawa terdapat cara atau rahsia yang ramai tak tahu, bahawasanya bisnes printing ini boleh dilakukan tanpa modal yang saya sebutkan tadi, dan ianya boleh dilakukan di rumah, samada sepenuh masa atau sekadar nak menambah pendapatan sampingan.

"Bro, apa lu nak kencing gua ni?"

Tak. Saya tulis ni bukan main-main. Memang wujud bisnes tanpa modal. Yang kata tak wujud itu adalah mereka yang tidak faham konsep, dan tidak pernah sertai mana-mana bisnes yang boleh dianggap tidak memerlukan modal permulaan. Ya. Ia memang wujud.

Bisnes printing adalah satu perniagaan yang semakin hari mendapat permintaan yang tinggi. Ramai yang dah ceburi bisnes ini tetapi tidak ramai yang kongsikan cara mereka mulakan bisnes lumayan pada umum.

Lihat sahaja beberapa peristiwa sebelum ini, dan impak hebat yang diberikan kepada bisnes printing terutama cetakan baju T-Shirt.

Contohnya, tragedi MH370, tragedi MH17, pergolakan di Syria, SaveGaza dan macam-macam lagi yang melibatkan masyarakat dan umum. Ramai pengusaha cetakan baju T-Shirt telah ambil peluang untuk jual t-shirt yang berkaitan peristiwa ini, dan sambutan yang diterima .. sangat luar biasa!
Bisnes cetak baju t shirt tanpa modal
Itu belum cerita lagi mengenai bisnes printing seperti kad raya ekslusif custom made sepertimana saya terima kad-kad raya daripada ramai blogger Malaysia ... siap ada gambar sendiri, ada logo, ada url blog ... termasuk juga dari pemilik-pemilik bisnes online yang hantar kad raya custom made..

Lepas tu, bisnes kad nama, bisnes flyers, bisnes banner, dan bisnes kad kahwin ... ini semua merupakan bisnes printing yang sememangnya ada pemintaan sepanjang masa, in Sha Allah, menjana pendapatan lumayan setiap bulan.
Bisnes cetak kad ucapan kad kahwin tanpa modal
Bisnes kad kahwin! Ni boleh dianggap bonus bagi usahawan yang buat bisnes cetakan ni... sebabnya ia bermusim. Dan ia dicetak dalam jumlah yang besar ...bayangkan jika setiap kad kahwin ditempah sebanyak 500, harga pula anda letak dalam RM0.80  ... dah buat sale sebanyak RM400. Itu dari satu kad kahwin, kalau ada 5 tempahan? dan modal anda adalah kosong!

Ok. Saya dah berikan logik mengapa bisnes printing ini sangat best dan antara bisnes terlajak laris masa kini.

Sekarang, nak jawab pertanyaan, bagaimanakan nak melakukan bisnes ini secara tanpa modal dari rumah?

Jawapannya ialah outsourse.

Anda tidak perlu ada mesin, tidak perlu simpan stok, tidak perlu kedai, tidak perlu pekerja, tidak perlu susah payah nak pelajari selok belok bidang percetakan. Apa yang perlu anda tahu ialah di mana nak dapatkan sumber outsource bagi membolehkan anda jalankan bisnes untung ganda-ganda ini. Ok, saya nak berikan rahsia besar untuk anda berjaya di dalam bisnes printing tanpa modal ini.

Jawapannya ialah 1StopPrinting - Rahsia Buat Bisnes Printing Dari Rumah Tanpa Modal

Kelebihan Bisnes Printing

  • Ia satu bisnes sampingan dari rumah yang boleh anda lakukan. 
  • Ia satu bisnes yang boleh anda lakukan tanpa modal. 
  • Ia bisnes yang boleh anda lakukan samada secara online mahupun offline.
  • Ia bisnes yang boleh diwarisi.
  • Ia bisnes keuntungan lumayan.
  • Ia bisnes produk hot.
  • Ia bisnes produk pelbagai.

Sekarang, adakah anda berminat nak mulakan bisnes ini untuk diri dan keluarga anda? Jika ada sedang mencari peluang, inilah peluang untuk anda. Peluang untuk ada bisnes sendiri, tanpa memerlukan modal besar, tanpa pening fikir pasal premis perniagaan, tanpa pening fikir mengenai simpanan stok dan macam-macam lagilah ....

Anda perlu dapatkan DVD mengenai rahsia bisnes printing ini daripada KNZ Creative Solution. Di dalam DVD ini, apa yang anda perlu tahu mengenai bisnes ini terkandung lengkap di dalamnya.
Bisnes Printing Tanpa Modal dari Rumah

DVD Rahsia Bisnes Printing Dari Rumah Tanpa Modal

DVD Rahsia Bisnes Printing Dari Rumah Tanpa Modal ini adalah hasil usaha KNZ Creative Solution untuk mewujudkan lebih ramai usahawan yang berbisnes. Ia satu usaha syarikat tersebut untuk membolehkan ramai rakyat Malaysia tahu lubuk pendapatan sampingan bagi bantu ekonomi keluarga.
DVD Rahsia Bisnes Printing Tanpa Modal
DVD ini adalah satu pakej lengkap untuk anda mulakan bisnes printing dari A sampai Z. Malah jika dilihat dari kandungan seperti yang saya tunjukkan di atas, anda akan nampak kelebihan yang bakal anda tahu.
  • Dapat tahu bagaimana nak mulakan bisnes tanpa modal dengan bisnes printing.
  • Dapat tahu lubuk supplier yang tawarkan harga murah.
  • Tahu strategi untuk pasarkan servis dan produk anda.
  • Ada diberikan soft copy untuk urusan perniagaan.
  • Dan macam-macam lagi.

Tak ke lengkap tu? Saya juga dimaklumkan bahawa KNZ Creative Solution ada bonus khas untuk pembeli DVD ini dalam tempoh terhad.

Jika tak mahu lepaskan peluang yang saya kongsikan ini, sila terjah untuk info lebih lanjut dan juga cara nak dapatkan DVD rahsia bisnes printing dari rumah tanpa modal ini di sini - http://goo.gl/algR1N

Untuk pengetahuan, KNZ Creative Solution adalah syarikat berdaftar dengan SSM dan juga merupakan ahli PUIM. Jadi, anda tidak akan sama sekali terbabit dengan bisnes merapu, penipuan, mahupun yang nak jual benda yang tidak betul. Ia juga bukan syarikat MLM atau skim cepat kaya.
Bisnes sampingan dari rumah tiada modal
KNZ Creative Solution
www.1stopprinting.com.my
www.facebook.com/kerjakosong1malaysia


6 comments.. read them below or add one

JAWATAN KOSONG TERKINI JAWATAN KOSONG TERKINI September 18, 2014
Terima kasih tuan admin...satu lagi peluang biz online yang menguntungkan ni..
siti hazreen siti hazreen September 20, 2014
Bisnes printing ni mmg boleh buat duit...sekolah selalu je order itu ini melibatkan printing ;)
sabree hussin sabree hussin September 23, 2014
Aiseh panduan ni sebenarnya dah bocorkan rahsia taukey-taukey printing la...
PjaPjotPuteh PjaPjotPuteh October 30, 2014
Tapi kenapa cek dlm SSM xde dlm rekod ye? Boleh bantu ?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 30, 2014
Saya check ada ... check kat sini - https://www.ssm-einfo.my
Easy Design Easy Design February 03, 2016
Bagus lah idea bisnes printing ni.
Buat bisnes printing memang menguntungkan.
Setiap masa akan ada permintaan :D

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.